Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 27

QUOTE(knopke* @ 2015 12 15, 14:28)
taip, pas ja beveik identiska virtue kaip mano, iejimas lygiai toks pats kaip ir pas mane i virtuve ir is virtuves i valgomaji biggrin.gif tik pas ja nuo salos iki sienos yra 140 cm, o pas mane lieka 1 metras, jos sala 90 cm plocio, as daryciau 70
i valgomaji jie pasidare matines duris, kurias uzveria kai reikia, tokia minti ir as turiu, kad kvapai neitu ir tt i svetaine

Bet 70 cm cia man atrodo labai mazai.stalai yra 90 cm
Atsakyti
Labas vakaras,

pagaliau ir aš jau galiu planuoti savo svajonių virtuvę wub.gif žinoma patalpa nėra mano svajonių patalpa, bet pakeisti nieko negaliu doh.gif perskaičiau temas nuo 16 iki dabar, tai jaučiuosi kiek stipresnė žinių prasme nei iki šiol, tačiau vistiek dar pasimetusi doh.gif ir noriu Jūsų pagalbos 4u.gif
Pirmiausia įkleliu patalpų išmatavimus. Priešingų sienų matavimai truputį skiriasi, nes matavau skubėdama, neiįtraukiau staktų ir pan., bet reali situacija matosi. Patalpoje yra įėjimo anga (ji bus be durų), baro anga, durys į rūsį (tai laaabai man nepatinka, bet... doh.gif ), langas.
user posted image
Čia primityviai viską įsivaizduoju taip (baldų išdėstymas, į spalvas nekreipkite dėmesio):
user posted image
user posted image
Kriauklė jau numatyta pačiame kampe, išvedžiotas grindinis šildymas, išbetonuotos grindys. Tikiuosi ją dar galėsiu pastumti link baro... smile.gif
Didžiausias galvos skausmas, kaip patogiai išdėlioti apatines spinteles, kur montuoti (60 cm) indaplovę, kur dėti indus, įrankius, kad būtų patogu.
Laukiu bet kokių pastabų, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marina30 @ 2015 12 15, 22:43)
Bet 70 cm cia man atrodo labai mazai.stalai yra 90 cm

taip, pati tikroji sala buna ir apie metra plocio, man nereikia tokios, pilnai uzteks ir 70, siuo metu ir kambaryje toks staliukas, ir virtuveje. pasideliojom pas drauge lekstes , jei butu 70, viskas telpa net is abieju pusiu
Atsakyti
QUOTE(Elze7 @ 2015 12 16, 00:29)
Labas vakaras,

pagaliau ir aš jau galiu planuoti savo svajonių virtuvę  wub.gif  žinoma patalpa nėra mano svajonių patalpa, bet pakeisti nieko negaliu  doh.gif perskaičiau temas nuo 16 iki dabar, tai jaučiuosi kiek stipresnė žinių prasme nei iki šiol, tačiau vistiek dar pasimetusi  doh.gif ir noriu Jūsų pagalbos  4u.gif
Pirmiausia įkleliu patalpų išmatavimus. Priešingų sienų matavimai truputį skiriasi, nes matavau skubėdama, neiįtraukiau staktų ir pan., bet reali situacija matosi. Patalpoje yra įėjimo anga (ji bus be durų), baro anga, durys į rūsį (tai laaabai man nepatinka, bet...  doh.gif ), langas.

Kriauklė jau numatyta pačiame kampe, išvedžiotas grindinis šildymas, išbetonuotos grindys. Tikiuosi ją dar galėsiu pastumti link baro...  smile.gif
Didžiausias galvos skausmas, kaip patogiai išdėlioti apatines spinteles, kur montuoti (60 cm) indaplovę, kur dėti indus, įrankius, kad būtų patogu.
Laukiu bet kokių pastabų, ačiū  4u.gif

visas ukines aukstas spintas gal net ir saldituva keliat prie trumpos sienos salia duru, spalva darykite kaip duru tuomet atrodys tolygiai gerai. kriaukle nesupratau prie baro angos??? g.gif

kaitlente ir orkaite netinka prie ejimo i rusi, blokuosite kelia. prie ilgosios sienos arba darykite vien spinteles, be saldituvo ir ukiniu spintu, turesite didele darbastali ir vivualiai virtuve atrodys kvadratine, ne pailga. tos spintos patrumtins kambari.
dar durys i rusi galite kelti arciau virtuves, vienodu lygiu ir medziaga kaip spintos, tuomet isvengsite tunelio ir gal islosite vietos rusio teritorijoje.

kiek asmenu seimoje? 4u.gif

kol kas tiek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 16 gruodžio 2015 - 10:50
QUOTE(Karvute @ 2015 12 16, 10:45)
visas ukines aukstas spintas gal net ir saldituva keliat prie trumpos sienos salia duru, spalva darykite kaip duru tuomet atrodys tolygiai gerai. kriaukle nesupratau prie baro angos??? g.gif

kaitlente ir orkaite netinka prie ejimo i rusi, blokuosite kelia. prie ilgosios sienos arba darykite vien spinteles, be saldituvo ir ukiniu spintu, turesite didele darbastali ir vivualiai virtuve atrodys kvadratine, ne pailga. tos spintos patrumtins kambari.
dar durys i rusi galite kelti arciau virtuves, vienodu lygiu ir medziaga kaip spintos, tuomet isvengsite tunelio ir gal islosite vietos rusio teritorijoje.

kiek asmenu seimoje? 4u.gif

kol kas tiek  4u.gif

Prie tos trumpos sienos (kur rūsio durys), pačiame kampe yra jau padarytas kriauklės nubėgimas, atvestas vanduo. Aš norėčiau kriauklės ten, kur iš kitos pusės, ne virtuvės pusėje bus baras, nes priešais kitoje patalpoje, bus valgomasis, tad labai patogu indus pavalgius tiesiai per ta baro angą padavinėti. Kažkas va tokio, tik kriauklė mažesnė:
user posted image
Čia pačio to pakilimo idėja:
user posted image
Va taip tas baras atrodys, tokia kaip anga, nes ta siena laikanti, visos jos panaikinti neina:
user posted image
user posted image
O kur tada dėti tą laitlentę? doh.gif Rūsio durų paslinkti nėra galimybės, nes iškart už jų yra laiptai į tą rūsį.
Kol kas esame dviese... Kaip bus ateityje - nežinau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elze7: 16 gruodžio 2015 - 11:10
Merginos, kurios virtuvinius darėtės iš LMDP. Kaip su kokybe? Ar esat patenkintos? Suprantu, kad pačių plokščių kokybės atžvilgiu yra įvairiausių, dairausi į vokiškas ir kiek brangesnes. Bet iš esmės, ar darytumėt antrą kartą iš tos pačios plokštės? Ar patariat labiau MDF? Kiek skaitau internete, labai dviprasmiški straipsniai - vieni rašo, kad LMDP - skirta tiems, kurie nieko daugiau neįperka, nors pati pačiupinėjusi Termopalas parduotuvėje šias plokštes apie kokybę tikrai nieko blogo pasakyti negalėčiau... Bet vėlgi, nemačiau, kaip atrodo iš LMDP jau pagamintos virtuvės. Pati galvoju apie blizgias viršutines spinteles (galbūt dažyto MDF) ir apatines - kokybiško LMDP.

Ačiū už komentarus.
Atsakyti
QUOTE(Elze7 @ 2015 12 16, 12:05)
Prie tos trumpos sienos (kur rūsio durys), pačiame kampe yra jau padarytas kriauklės nubėgimas, atvestas vanduo. Aš norėčiau kriauklės ten, kur iš kitos pusės, ne virtuvės pusėje bus baras, nes priešais kitoje patalpoje, bus valgomasis, tad labai patogu indus pavalgius tiesiai per ta baro angą padavinėti. Kažkas va tokio, tik kriauklė mažesnė:
Čia pačio to pakilimo idėja:
Va taip tas baras atrodys, tokia kaip anga, nes ta siena laikanti, visos jos panaikinti neina:
O kur tada dėti tą laitlentę?  doh.gif Rūsio durų paslinkti nėra galimybės, nes iškart už jų yra laiptai į tą rūsį.
Kol kas esame dviese... Kaip bus ateityje - nežinau  ax.gif

Aš dėčiau maždaug priešais plautuvę. Plautuvės vieta - OK, iš esmės tas baras tas pats kaip sala. Ten pat daryčiau ir indaplovę.
Prie trumpos sienos, kaip siūlė, daryčiau aukštas spintas, kaitlentės vietoj - šaldytuvą. Minusas - apačioj susidarys sunkiai pasiekiamas kampas, bet ar taip ar taip jis yra.

Orkaitę arba kelčiau žemyn kad ir po kaitlente arba palikčiau vieną aukštą spintą prie rūsio durų (į kuria pusę jos atsidaro?). Prie tos ilgosios sienos būtų orkaitė, kaitlentė su gartraukiu, pakabinamos spintelės
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2015 12 16, 13:47)
Aš dėčiau maždaug priešais plautuvę. Plautuvės vieta - OK, iš esmės tas baras tas pats kaip sala. Ten pat daryčiau ir indaplovę.
Prie trumpos sienos, kaip siūlė, daryčiau aukštas spintas, kaitlentės vietoj - šaldytuvą. Minusas - apačioj susidarys sunkiai pasiekiamas kampas, bet ar taip ar taip jis yra.

Orkaitę arba kelčiau žemyn kad ir po kaitlente arba palikčiau vieną aukštą spintą prie rūsio durų (į kuria pusę jos atsidaro?). Prie tos ilgosios sienos būtų orkaitė, kaitlentė su gartraukiu, pakabinamos spintelės

Jei kaitlentę dedu prie ilgosios sienos, o šaldytuvą ir orkaitę su visa aukšta spinta dedu prie rūsio durų, tai kaip tada tas spinteles išdėlioti prie baro? Man ten jau niekas netelpa doh.gif
user posted image
Orkaitės būtinai noriu aukštai, na labai daug kepu joje ir tupinėti ant žemės bežiūrint ar gerai skrunda ir t.t. tai jau atsibodo doh.gif
Ir išvis jaučiu, kad būsiu klaidą padarius, kad pasibraižiau tik tą vieną variantą, užsiciklinau su juo ir dabar jau niekas nebegražu doh.gif kaip bedėliočiau, na niekaip logiškai nebesudėlioju... doh.gif
Į rūsį reiktų eiti na į dieną porą kartų, pakurti katilą. Durys darosi į lauko pusę, ne į virtuvės. Ir kriauklė manau dar gali truputį link krašto pasislinkti. Tad to stalviršio tarp kriauklės ir kaitlentės visai pakaktų doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elze7: 16 gruodžio 2015 - 20:08
Na va šitaip susidėliojau, jei orkaitė žemai, bet nelimpa man kažkaip
user posted image
user posted image
O čia jei orkaitė aukštai, bet ten jau sugrūdau viską... nes ten tik 163 cm, atmetu orkaitę, šaldytuvą ir lieka tik 40 cm. O palei barą tos spintelės tai 60 cm, tai nesueina ten kampe doh.gif
user posted image
Oj dabar Jums įkyrėsiu doh.gif blush2.gif ax.gif 4u.gif bet būsiu labai dėkinga už patarimus ir padėjimą apsispręsti 4u.gif
Atsakyti
Ir dar vienas variantas blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elze7 @ 2015 12 16, 23:05)
O čia jei orkaitė aukštai, bet ten jau sugrūdau viską... nes ten tik 163 cm, atmetu orkaitę, šaldytuvą ir lieka tik 40 cm. O palei barą tos spintelės tai 60 cm, tai nesueina ten kampe  doh.gif

O tai kam jums reikia, kad būtinai ten 60cm liktų? Jei orkaitei darinėtis netrukdo, tai, kad ji šiek tiek ant stalviršio užeina, tai darykit kampe tą spintelę siauresnę - 40cm, bet kad iki pat sienos būtų vientisa. Kaip čia vaizdas, kur per visą sieną vientisos spintos, tik jūsų atvejų viena gautųsi siauresnė ir tiek. user posted image

Papildyta:
QUOTE(Elze7 @ 2015 12 16, 23:40)
Ir dar vienas variantas  blush2.gif
user posted image

Man šitas variantas visai nesižiūri schmoll.gif nedarykit šalia šaldytuvo tų pakabinamų spintelių, jų pakankamai turit prie kitos sienos.
Atsakyti
QUOTE(Elze7 @ 2015 12 16, 01:29)
Labas vakaras,

Patalpoje yra įėjimo anga (ji bus be durų), baro anga, durys į rūsį (tai laaabai man nepatinka, bet...  doh.gif ), langas.
[url=http://www.part.lt/perziura/acc635a22168ab5343c4cf26021d55e278.jpg]

Jei imanoma, keisciau iejimo i virtuve vieta. Murinciau dabartini iejima, siaurinciau "bara" ir ten daryciau duris. Gautusi maziau pereinama virtuve, butu paprasciau susideliot baldus
Atsakyti