QUOTE(Juodai @ 2015 12 14, 22:28)
Bulvių kibirui spintos nereikia.
Jeigu turėti omeny
šitą, Jums labiausiai patinkančią vizualizaciją, toje vietoje, kur planuojate pagrindinį darbastalį - tarp plautuvės ir kaitlentės, jo praktiškai nėra
... Ten didžiąją stalviršio dalį užima kampas, ant kurio nepadirbsi, ir du maži atskiri gabaliukai prie plautuvės ir kaitlentės. Jūsų bizniui reikėtų plataus, giloko ištisinio stalviršio.
Ar čia ne ta geroji Jūsų vizulka?
sitas, tai vat sala ir butu tokiame aukstyje, kad apsisukus padet skarda ir tt
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 12 15, 01:24)
Tikriausiai ant salos tesla kocios
As tai kociosiu. O ka daryt kad nera daugiau kur...
Bet vat knopke tikrai galetu pasiplanuot protingiau darbastali. Kam tu spintu kibirams tiek, nzn. As irgi kepu tortus. Matosi turbut
bet visa slamsta su kepimo skardom ismeciau lauk. Turiu viena tortine, ir dvi naujos orkaites skardos. Visa kita von. Kugeli, vista, zuikiu, troskinius uzkepas ir visoki kita maista kepu stikliniuose induose - forma kaip skarda. Nebekepu tefloninese skardose. Nu ir viskas. Keksiuku formeles mizeris vietos.
O knopke zadwjo skardom laikyt stalciu pasidaryt. Suskyrstyta toki kiek pamenu. Tai kam ta ukine kampine spinta tokia didele? Ir svarbiausia kad kampine nepatogi...
jau as gal nepamenu, bet apie skardas lyg nieko nekalbejau, arba jau neatsimenu
QUOTE(Juodai @ 2015 12 15, 01:56)
Aš tai ir kočioju ant salos. Ir tik ant jos, nes vaikam labai įdomu žiūrėti, ką aš darau. Irgi darau kelis torčiukus, sausainiukus, pyragiukus. Skardom neapikrovus, telpa į vieną stačių, stikliniai kepimo indai kitame. Bet žinoma, iki kepyklos man toli. ..
Aišku, linkiu
Knopkei, kas išsipildytų tokie gražūs planai, tačiau... matau, kad ji nėra visko dorai apgalvojus. Dėl to ir klausiau, kur planuojamas pagrindinis kepėjos darbastalis, bet salos nepaminėjo... sala tik kavai atsigert... Aš tuo tarpu kavai gert daryčiaus kampelį su minkštu krėsliuku
. Sala visai kas kita. Alink salą turi vykti veiksmas, furšetas, kolektyvinė maisto gamyba.
vat, jei saldytuvas kampe, tuomet mano darbinio stalvirsio net iki kriaukles dar gaunasi