Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 27

QUOTE(knopke* @ 2015 12 14, 22:06)
Na,bulviu kibiro reikia virtuvej biggrin.gif
<...>
Pagrindinis planuojamas uz kriaukles link kaitlentes

Bulvių kibirui spintos nereikia.
Jeigu turėti omeny šitą, Jums labiausiai patinkančią vizualizaciją, toje vietoje, kur planuojate pagrindinį darbastalį - tarp plautuvės ir kaitlentės, jo praktiškai nėra blink.gif ... Ten didžiąją stalviršio dalį užima kampas, ant kurio nepadirbsi, ir du maži atskiri gabaliukai prie plautuvės ir kaitlentės. Jūsų bizniui reikėtų plataus, giloko ištisinio stalviršio.
Ar čia ne ta geroji Jūsų vizulka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 14 gruodžio 2015 - 21:30
QUOTE(Y2K @ 2015 12 13, 23:38)
Kaindl turi gražių šviesių spalvų ultramatinių LMDP

Atstovas LT http://www.baldams.l..._kolekcija/2097

Ačiū. Geras pasirinkimas atrodo. Reikės baldininko paklausti
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2015 12 14, 21:51)
Ačiū. Geras pasirinkimas atrodo. Reikės baldininko paklausti

Va kokį gražų radau - jau net šviesaus nenoriu biggrin.gif
https://www.kaindl.c...ntage-bs-12710/
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 12 14, 16:57)
Merginos, padėkit... Neapsisprendžiu dėl virtuvinio spalvos... Noriu tamsesnio, bet ne juodo. Galvoju apie šį:
http://s017.radikal....29d374c83b0.jpg
Baldininkai siūlo pagal grindis šį, bet man jis tokia seniena...
http://s018.radikal....70fb0baff09.jpg
Papildyta:
dar toks http://s017.radikal....9c752aaf8df.jpg

Tie tamsiai rudi, kiek pamenu, nelabai dera su Jūsų pasirinktomis grindimis g.gif .... O kažkoks toks fasadas Jums nepatiktų? Čia daugiau wenge raštų. Čia buvo lukštu dengtos plokštės. Kažkaip man rodos, kad prie Jūsų grindų tiktų labiau grynas rudas atspalvis, nei raudonai rudas. Va dar, jau LMDP - rudas ąžuolas. Arba šitas oregono pušis - pati turėjau virtuvę su šiuo fasadu - labai geras, praktiškas thumbup.gif , ir Jums spalviškai lyg ir tiktų smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2015 12 14, 23:34)
Va kokį gražų radau - jau net šviesaus nenoriu biggrin.gif
https://www.kaindl.c...ntage-bs-12710/

Man atrodo čia HPL, bent jau sprendžiant iš atstovo nuorodų.
LMDP čia:https://www.kaindl.com/en/boards/decorspectrum/melamine-faced-boards-300/
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 12 14, 22:28)
Jeigu turėti omeny šitą, Jums labiausiai patinkančią vizualizaciją, toje vietoje, kur planuojate pagrindinį darbastalį - tarp plautuvės ir kaitlentės, jo praktiškai nėra blink.gif ... Ten didžiąją stalviršio dalį užima kampas, ant kurio nepadirbsi, ir du maži atskiri gabaliukai prie plautuvės ir kaitlentės. Jūsų bizniui reikėtų plataus, giloko ištisinio stalviršio.

Tikriausiai ant salos tesla kocios lotuliukas.gif
As tai kociosiu. O ka daryt kad nera daugiau kur...
Bet vat knopke tikrai galetu pasiplanuot protingiau darbastali. Kam tu spintu kibirams tiek, nzn. As irgi kepu tortus. Matosi turbut ax.gif bet visa slamsta su kepimo skardom ismeciau lauk. Turiu viena tortine, ir dvi naujos orkaites skardos. Visa kita von. Kugeli, vista, zuikiu, troskinius uzkepas ir visoki kita maista kepu stikliniuose induose - forma kaip skarda. Nebekepu tefloninese skardose. Nu ir viskas. Keksiuku formeles mizeris vietos.
O knopke zadwjo skardom laikyt stalciu pasidaryt. Suskyrstyta toki kiek pamenu. Tai kam ta ukine kampine spinta tokia didele? Ir svarbiausia kad kampine nepatogi...
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 12 15, 01:24)
Tikriausiai ant salos tesla kocios  lotuliukas.gif
As tai kociosiu.

Aš tai ir kočioju ant salos. Ir tik ant jos, nes vaikam labai įdomu žiūrėti, ką aš darau. Irgi darau kelis torčiukus, sausainiukus, pyragiukus. Skardom neapikrovus, telpa į vieną stačių, stikliniai kepimo indai kitame. Bet žinoma, iki kepyklos man toli. ..
Aišku, linkiu Knopkei, kas išsipildytų tokie gražūs planai, tačiau... matau, kad ji nėra visko dorai apgalvojus. Dėl to ir klausiau, kur planuojamas pagrindinis kepėjos darbastalis, bet salos nepaminėjo... sala tik kavai atsigert... Aš tuo tarpu kavai gert daryčiaus kampelį su minkštu krėsliuku smile.gif. Sala visai kas kita. Alink salą turi vykti veiksmas, furšetas, kolektyvinė maisto gamyba.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 12 14, 22:28)

sitas, tai vat sala ir butu tokiame aukstyje, kad apsisukus padet skarda ir tt

QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 12 15, 01:24)
Tikriausiai ant salos tesla kocios  lotuliukas.gif
As tai kociosiu. O ka daryt kad nera daugiau kur...
Bet vat knopke tikrai galetu pasiplanuot protingiau darbastali. Kam tu spintu kibirams tiek, nzn. As irgi kepu tortus. Matosi turbut  ax.gif  bet visa slamsta su kepimo skardom ismeciau lauk. Turiu viena tortine, ir dvi naujos orkaites skardos. Visa kita von. Kugeli, vista, zuikiu, troskinius uzkepas ir visoki kita maista kepu stikliniuose induose - forma kaip skarda. Nebekepu tefloninese skardose. Nu ir viskas. Keksiuku formeles mizeris vietos.
O knopke zadwjo skardom laikyt stalciu pasidaryt. Suskyrstyta toki kiek pamenu. Tai kam ta ukine kampine spinta tokia didele? Ir svarbiausia kad kampine nepatogi...

jau as gal nepamenu, bet apie skardas lyg nieko nekalbejau, arba jau neatsimenu biggrin.gif

QUOTE(Juodai @ 2015 12 15, 01:56)
Aš tai ir kočioju ant salos. Ir tik ant jos, nes vaikam labai įdomu žiūrėti, ką aš darau. Irgi darau kelis torčiukus, sausainiukus, pyragiukus. Skardom neapikrovus, telpa į vieną stačių, stikliniai kepimo indai kitame. Bet žinoma, iki kepyklos man toli. ..
Aišku, linkiu Knopkei, kas išsipildytų tokie gražūs planai, tačiau... matau, kad ji nėra visko dorai apgalvojus. Dėl to ir klausiau, kur planuojamas pagrindinis kepėjos darbastalis, bet salos nepaminėjo... sala tik kavai atsigert... Aš tuo tarpu kavai gert daryčiaus kampelį su minkštu krėsliuku smile.gif. Sala visai kas kita. Alink salą turi vykti veiksmas, furšetas, kolektyvinė maisto gamyba.

vat, jei saldytuvas kampe, tuomet mano darbinio stalvirsio net iki kriaukles dar gaunasi
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 12 14, 23:52)
Tie tamsiai rudi, kiek pamenu, nelabai dera su Jūsų pasirinktomis grindimis g.gif .... O kažkoks toks fasadas Jums nepatiktų? Čia daugiau wenge raštų. Čia buvo lukštu dengtos plokštės. Kažkaip man rodos, kad prie Jūsų grindų tiktų labiau grynas rudas atspalvis, nei raudonai rudas. Va dar, jau LMDP - rudas ąžuolas. Arba šitas oregono pušis - pati turėjau virtuvę su šiuo fasadu - labai geras, praktiškas thumbup.gif , ir Jums spalviškai lyg ir tiktų smile.gif .

Ačiū už patarimus smile.gif Iš tikrųjų svajojau apie gražią šokoladinę virtuvę. Aišku rinkdamasi grindis apie tai negalvojau, nes norėjau šviesių grindų. O jūsų tie du variantai visai nieko. Ryt važiuoju pas baldininkus. Rinksiuos toliau...
Atsakyti
buvau siandien pas drauge atsigerti kavos, na, vis tik supratau, kad salos tikri noriu, saldytuvas pas ja ir toliau, bedos tame nemato, o ir plokste paciupinejau biggrin.gif pas ja, berods, pusiau matine, sake valosi prasciau nei tambure sviesi blizgi plokste
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 12 15, 13:37)
buvau siandien pas drauge atsigerti kavos, na, vis tik supratau, kad salos tikri noriu, saldytuvas pas ja ir toliau, bedos tame nemato, o ir plokste paciupinejau biggrin.gif pas ja, berods, pusiau matine, sake valosi prasciau nei tambure sviesi blizgi plokste

bet ar pas ja virtuve uždara? jus kaip supratau butinai norit ukines spintos ir salos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o visą kitą jau kaip nors:)
Atsakyti
taip, pas ja beveik identiska virtue kaip mano, iejimas lygiai toks pats kaip ir pas mane i virtuve ir is virtuves i valgomaji biggrin.gif tik pas ja nuo salos iki sienos yra 140 cm, o pas mane lieka 1 metras, jos sala 90 cm plocio, as daryciau 70
i valgomaji jie pasidare matines duris, kurias uzveria kai reikia, tokia minti ir as turiu, kad kvapai neitu ir tt i svetaine
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 15 gruodžio 2015 - 14:30