ukine spinta, tai kur dedasi stiklainiukai, sluotos, kibiras
QUOTE(zemaiteki @ 2015 12 14, 17:45)
Tai viena aukšta spinta. O šalia šaldytuvas. Ar jums reikia daugiau?
taip, man kepimo formoms ir rakandams kepimo visokiems, kombainams vien tokios spintos reikia
QUOTE(knopke* @ 2015 12 14, 16:51)
taip, man kepimo formoms ir rakandams kepimo visokiems, kombainams vien tokios spintos reikia
na, tai lieka seniai siulytas variantas - saldytuvas kampe kur salia kambario (patogus darbinis trikampuis), o aname kampe jau gautusi 2 ukines spintos.
Architekto vizualizacijoje pabandau isivaziduoti sala, tai man kazkaip sunkiai..... tiek vietos prasme (gaunasi siauri praejimai, o tas tarp salos ir sienos isvis kazkoks beprasmis), tiek salos prasmingumo. Man sala atrodo prasminga ir logiska kai ji dideleje ardveje atskiria zonas. Deti siauroje virtuveje sala, man kazkaip nelogiska.
Nu matyt nenuostabu mano poziuris, nes man atvirksciai buvo - as sakiau sala man netelpa, o visos irodinejo, kad drasiai telpa man salos groziui ir prasmei atrodo reikia ir vietos ir vaizdo
Nu jei jau taip, tai matyt geriau tikrai griauciau siena i svetaine ir tada ramiai drasiai normalia didele sala su pusbaripo kedem is svetaines puses daryciau.
O kodel stalas atrodo senoviskai......as irgi nesuprantu jei jo tikslas kavos atsigert ar papusryciaut, tai patogumo prasme zymiai patogiau nei sala bet cia matyt kiekvienam savo norai, svajones ir isivaizdavimai.....
va va, siena ir as griaut norejau, deja, deja, ant jos pakabintos is abieju blokeliu pusiu perdengimo plokstes, niekaip...juk visas antras aukstas laikosi ant jos
QUOTE(knopke* @ 2015 12 14, 17:37)
va va, siena ir as griaut norejau, deja, deja, ant jos pakabintos is abieju blokeliu pusiu perdengimo plokstes, niekaip...juk visas antras aukstas laikosi ant jos
na, mes tai griovem nesancia siena, ant kurios laikosi antras aukstas. dejom metalines konstrukcijas ir issigriovem sekmingai tam, kad sujungt virtuve su svetaine. Bet mes aisku sena nama renovuoja, o pa sjus keista butu ka tik pastatyta nugriaut bet kita vertus, ko del svajones nepadarysi
Tai tam ir architekta su konstruktorium kvietemes,bet beda tame,kad reikia labai didelea irangos,kurios inesti jau neinamona per duris ar langus,o paprastai ramstant...gali butu ne kas,jei neduokdie,svirtu kokia plokste,viskas sviezia dar
QUOTE(knopke* @ 2015 12 14, 17:43)
ukine spinta, tai kur dedasi stiklainiukai, sluotos, kibiras
Nu neįsivaizduoju, kad tokio dydžio name logiška kibirą ir šluotą laikyti ūkinėje spintoje ...
QUOTE(knopke* @ 2015 12 14, 17:51)
Sakykit, kiek Jūs turite tų kepimo formų ir kombainų? Jei ne paslaptis?
QUOTE(Žydriausia @ 2015 12 14, 18:10)
Architekto vizualizacijoje pabandau isivaziduoti sala, tai man kazkaip sunkiai..... tiek vietos prasme (gaunasi siauri praejimai, o tas tarp salos ir sienos isvis kazkoks beprasmis), tiek salos prasmingumo.
Man irgi žiūrint architekto vizualizaciją labai maži tie tarpai atrodo. Stalas prie sienos pristumtas ir tas virtuvės vidurys neatrodo toks jau labai erdvus ir tuščias.
Man sala atrodo prasminga ir logiska kai ji dideleje ardveje atskiria zonas. Deti siauroje virtuveje sala, man kazkaip nelogiska.
Nu matyt nenuostabu mano poziuris, nes man atvirksciai buvo - as sakiau sala man netelpa, o visos irodinejo, kad drasiai telpa man salos groziui ir prasmei atrodo reikia ir vietos ir vaizdo
Aš laukiau, kada tai Jūs ar kas nors kitas primins . aš Jums nemenkai įrodinėjau, kad sala pas Jus tilps . Bet Jūsų situacija visiškai kitokia. Be sienų. Bendra erdvė. Tad tas 1m pločio praėjimas pas Jus visai kitaip atrodo, nei pas Knopkę tarp salos ir sienos.
Mano puse rakandu rusyje,nes bute netelpa,as su laiku svajoju virtuve realizuoti kaip nuosava kepyklele,tad apie kiek ir ko reikia jau dabar svajoji,nes daug negaliu isigyt dabar del vietos stokos
QUOTE(knopke* @ 2015 12 14, 21:54)
Mano puse rakandu rusyje,nes bute netelpa,as su laiku svajoju virtuve realizuoti kaip nuosava kepyklele
O kur planuojamas Jūsų pagrindinis darbastalis? Ir manot, kad Jums užteks vienos orkaitės? Jeigu yra tokie planai, kaip niekur kitur svarbu pasidaryti PATOGIĄ darbinę zoną (kalbu apie šaldytuvą arčiau), kokie dar kibirai, kokios dar šluotos virtuvės spintose? O ir stiklainiai su gėrybėmis ne šiltoj virtuvėj turi būti sudėlioti, o vėsiasniame sandėliuke.
Na,bulviu kibiro reikia virtuvej del orkaites ir as svarstau dar,rozeciu yra numatyta daug,ne beda ikisti dar viena orkaite. Pagrindinis planuojamas uz kriaukles link kaitlentes