Juodai, kaip visada dekoju uz greita atsakyma , patikrinau puodus yra zenkliukas "induction" vadinasi tiks dabartiniai puodai
Musu baldininkas siulo fazadams imti paprasta, o durelems blizgia plokste, sake, kad matine labai sunkiai valosi, bet mano pazistama pasidare is matines plokstes ir sake labai dziaugiasi, kad neeme baltos, ji minejo, kad yra superinis valiklis matinei plokstei valyti, paklausiu pavadinimo ir parasysiu.
Be to musu baldininkas siulo nedaryti baltos virtuves, sake parinks mums derancias spalvas is naujausiu ploksciu, ziuresiu ka pasiulys , itariu baldininkams jau elergija kelia ta balta spalva,nes pastaruoju metu visi masiskai balta virtuve darosi
QUOTE(zuveles @ 2015 12 14, 13:43)
Sveikos merginos
Baldininkas kol kas dar tik issimatavo musu virtuve, o man rupi tokie trys klausimai del buitines, gal patarsite tos kurios jau dziaugiates ir naudojates savo naujomis graziomis virtuvemis
1. Norime i spintele imontuojamo gartraukio, man labiau patinka tas kur pasleptas, bet parduotuveje bande isaiskinti, kad tas istraukiamas geriau, nes garu surinkimo laukas padideja ji istraukus, tai kaip cia yra, gal kas naudojates tuo neistraukiamu garintuvu, kokie atsiliepimai, ar gerai garus sutenka ?
2. Apie elektrines kaitlentes neismanau, nes visada naudojomes dujine kaitlente, patarkite kuri geriau ar indukcine ar paprasta. Zinau, kad indukcinei reikia specialiu puodu, pardavejas bande isaiskinti, kad nebutinai tai kuo ta indukcine pranasiasne uz paprasta ?
3. Elektrine orkaite pirkti su pirolize ar be ? Ar tikrai ji taip stebuklingai issivalo ta orkaite su pirolize ? Dabar turime be jos, tai per tris metus yra tokiu neisvalomu pridegimu.
Labai labai aciu uz patarimus
Baldininkas kol kas dar tik issimatavo musu virtuve, o man rupi tokie trys klausimai del buitines, gal patarsite tos kurios jau dziaugiates ir naudojates savo naujomis graziomis virtuvemis
1. Norime i spintele imontuojamo gartraukio, man labiau patinka tas kur pasleptas, bet parduotuveje bande isaiskinti, kad tas istraukiamas geriau, nes garu surinkimo laukas padideja ji istraukus, tai kaip cia yra, gal kas naudojates tuo neistraukiamu garintuvu, kokie atsiliepimai, ar gerai garus sutenka ?
2. Apie elektrines kaitlentes neismanau, nes visada naudojomes dujine kaitlente, patarkite kuri geriau ar indukcine ar paprasta. Zinau, kad indukcinei reikia specialiu puodu, pardavejas bande isaiskinti, kad nebutinai tai kuo ta indukcine pranasiasne uz paprasta ?
3. Elektrine orkaite pirkti su pirolize ar be ? Ar tikrai ji taip stebuklingai issivalo ta orkaite su pirolize ? Dabar turime be jos, tai per tris metus yra tokiu neisvalomu pridegimu.
Labai labai aciu uz patarimus
Dėl gartraukio komentuot negaliu, bet girdėjau tokius pat aiškinimus, kaip ir jūs, todėl nutarėme imti ištraukiamą. Man jie gražesni ir atrodo, kad lengviau bus išvalyt...
Mes imsime indukcinę kaitlentę dėl to, kad ji kaista tik toje vietoje, kur puodas. Reiškia kažkam išbegus niekas neprisvyla, tai pat pirštų nenusideginsi. Kiek žinau, ir įkaista greitai. Žodžiu matau vien privalumus. Minusas dėl tų specialių puodų. Na bet bus proga naują komplektą nusipirkt Puodus turi traukt magnetas. Maniškių nė vieno netraukia. Galit išsibandyt
Dėl pirolizės, tai imame orkaitę su ja. Girdėjau, kad tikrai neblogas dalykas. Nors pardavėjai sakė, kad jei nenaudojate kasdien orkaitės, tai kaip ir nereikalinga ta pirolizė. Išsivalysit ir taip, bet man kažkaip atrodo geriau, kai žinai, kad viskas išdegė, o neliko, koks kampas, kurio nepasieki aplipęs riebalais...
QUOTE(knopke* @ 2015 12 14, 13:02)
mintis taip, nebloga, bet siuo atveju, kur jas sustumti, juk spinta prie stalo padaryta o beje, hole ir taip numatytas didelis veidrodis
man architekto nepatinka tuo, kad as visai neturesiu ukines spintos, vien spinteles, saldytuvas taip pat toli, o jis ta ir akcentavo stovedamas svetaineje, kad labai didelis griozdas butu...
esu pasimetusi visiskai
man architekto nepatinka tuo, kad as visai neturesiu ukines spintos, vien spinteles, saldytuvas taip pat toli, o jis ta ir akcentavo stovedamas svetaineje, kad labai didelis griozdas butu...
esu pasimetusi visiskai
tai darykit ukinę spintą kur pas architektą lentynos, kur nauja siena, durys galės užvažiuoti už šios ūkinės spintos ir jų nesimatys, pas mane suvažiuoja už virtuvės
Va suzinojau, kad baltos matines spinteliu dureles puikiai nusivalo su frosch langu valikliu : gal kam pagelbesiu
zemaiteki, aciu uz patarimus
Vistiek man graziau tas neistraukiamas gartraukis ir manau, kad jeigu traukimas geras, tai bet kokiu atveju jis sutrauks visus garus, nesvarbu koks traukos plotas ir turbut ju filtrai plaunami kaip ir visu, daugiau ten nelabai yra ka valyti. Man patinka sis gartraukis, nes jis graziai pasislepia uz prailgintu spinteles duteliu
zemaiteki, aciu uz patarimus
Vistiek man graziau tas neistraukiamas gartraukis ir manau, kad jeigu traukimas geras, tai bet kokiu atveju jis sutrauks visus garus, nesvarbu koks traukos plotas ir turbut ju filtrai plaunami kaip ir visu, daugiau ten nelabai yra ka valyti. Man patinka sis gartraukis, nes jis graziai pasislepia uz prailgintu spinteles duteliu
QUOTE(marina30 @ 2015 12 14, 14:14)
tai darykit ukinę spintą kur pas architektą lentynos, kur nauja siena, durys galės užvažiuoti už šios ūkinės spintos ir jų nesimatys, pas mane suvažiuoja už virtuvės
Suvažiuoti gali:
1. Iš holo pusės 2. Į sieną 3. Iš virtuvės pusės
Apdaila tik skonio/fantazijos reikalas - gali būti dažytos kaip sienos, veidrodis, stiklas, virtuvinė plokštė ir t.t. Gali buti skirtingos iš virtuvės ir holo pusės.
QUOTE(Y2K @ 2015 12 14, 13:23)
Suvažiuoti gali:
1. Iš holo pusės 2. Į sieną 3. Iš virtuvės pusės
Apdaila tik skonio/fantazijos reikalas - gali būti dažytos kaip sienos, veidrodis, stiklas, virtuvinė plokštė ir t.t. Gali buti skirtingos iš virtuvės ir holo pusės.
pas mane dazytas stiklas, man patinka kad praleidžia šviesa
Ech, vaziuosiu i vieta su atspaustais breziniais
QUOTE(knopke* @ 2015 12 14, 14:12)
Ech, vaziuosiu i vieta su atspaustais breziniais
o ką jūsų dizainere sako del architekto projekto?
QUOTE(zemaiteki @ 2015 12 14, 16:57)
Merginos, padėkit... Neapsisprendžiu dėl virtuvinio spalvos... Noriu tamsesnio, bet ne juodo. Galvoju apie šį:
Spalvos tai visos neblogos, o toliau jau nuo konteksto priklauso. Paskutinė, kadangi mažiausiai marga, tai ir mažiausiai praktiška. dar reikėtų paglostyti, kuri natūraliausiai realiai atrodo.
Neužneša tas šviesiausias senienos, ypač jei rievės horizontaliai bus
jai ir ne, is dideles virtuves gausis tokia paprasta... jos variantas man labiausiai patinka, tik va del to saldytuvo kirba klaustukas paskui ziurek, akd is to noro dideles, talpios virtuves liks viena siena spinteliu tik, nei sandeliuko, nei spintu ukiniu