Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 27

Saldytuvas gale,nieko naujo nepadare,o stalo kaip stalo as.nenoriu
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 12 13, 17:02)

Man tai labai patinka ax.gif
Atsakyti
Man nepatinka,kad durya keliasi i kita pusr,saldytuvas ir.neisgelbeja situacijos,o tas stalas....nei sala,nei stalas
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 12 13, 21:11)
Man nepatinka,kad durya keliasi i kita pusr,saldytuvas ir.neisgelbeja situacijos,o tas stalas....nei sala,nei stalas

Man ten stalas (ne sala, normalus stalas), tai labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 12 13, 22:11)

Man architekto varijantas labai panašus į Mamutekaipsaulute's Jums kažkada siūlytą varijantą, kurį aš išgyriau smile.gif. Logiškas siūlymas, tik jei šaldytuvą palikti toj pusėj, tai jį daryčiau patį pirmą iš kairės, prie pat stalviršio, kad darbinio trikampio atstumai sumažėtų.
O tas stalas ir yra stalas, kodėl sakote kad "nei stalas"? Kiek pamenu, Jums reikėjo turėti vietą virtuvėje kavai gerti - prašau! smile.gif
Atsakyti
Panasus,durys kitoje puseje tik,o man nepatinka tai,kad nematysiu sviesos hole,nes dabar,langas,laiptai,o pakeistas...ieini is tamburo ir virtuves durys,nepatinka man,tas praejimas duoda sviesos is holo...o stalas prie sienos...nu senoviska man nora tu ka...tada jau geriau nieko,didele erdve ir tiek...ir saldytuvas man vis tik griozdas tame kampe...
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 12 13, 22:41)
Panasus,durys kitoje puseje tik,o man nepatinka tai,kad nematysiu sviesos hole,nes dabar,langas,laiptai,o pakeistas...ieini is tamburo ir virtuves durys,nepatinka man,tas praejimas duoda sviesos is holo...o stalas prie sienos...nu senoviska man nora tu ka...tada jau geriau nieko,didele erdve ir tiek...ir saldytuvas man vis tik griozdas tame kampe...

Tiesą sakant, nelabai supratau, ką norėjot pasakyt... tik tiek, kad nepatinka pakeista įėjimo vieta, o kodėl nesupratau.. ir dar tai, kad kažkas pasakė, jog stalas prie sienos - tai senoviška... Ir kuriam kampe šaldytuvas griozdas? kažkoks minčių kratinys pas Jus smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 12 13, 21:41)
...o stalas prie sienos...nu senoviska man nora tu ka...tada jau geriau nieko,didele erdve ir tiek...i

O gal ir palikti tuščią erdvę? Kai apsibūsit, apsiprasit, pamatysite, kaip iš tiesų Jums patodu - aš dėl salos ir/ar stalo. Taigi galima vėliau tą pasidaryti. Nebent elektrą į salą ketinate vesti g.gif
Dėl šaldytuvo, tai teks apsispręsti smile.gif Darykite, kaip Jums pačiai atrodo patogiausia ir gražiausia, nepriklausomai nuo to kas ką sako.
Atsakyti
Architekto iejimas nepatinka del to,jog maziau sviesos is holo,nes reiktu daryti duris uzdaras,nes tik is tamburo iejus i hola,iskart butu durys i virtuve,tad uzejus bet kam i svecius,kad ir svetimam,virtuve kaip ant delno,tas ir nepatinka man,norisi,kad iejimas ir liktu kaip dabar
Stalas atrodo senoviskas man paciai,nepatinka vieta.nors tu ka biggrin.gif

O saldytuvas ir griozdas prie lango,vis daugiau ziuriu ir nepatinka
Papildyta:
Ir as taip manau,kad pradzioje tik pagrindinius baldus,o veliau jei noresiu sala,nes elektros ten nezadu vesti
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2015 12 13, 10:37)
Mane kaip tik traukia kuo matiškesni paviršiai, bet nerandu, kas tikrai patiktų.

Kaindl turi gražių šviesių spalvų ultramatinių LMDP

Atstovas LT http://www.baldams.l..._kolekcija/2097
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 13 gruodžio 2015 - 23:53
QUOTE(rarity @ 2015 12 13, 08:37)
Mane kaip tik traukia kuo matiškesni paviršiai, bet nerandu, kas tikrai patiktų. Galvoju, gal mdf daryti matiniais dažais dažytą.

Blizgios bet kokiu atveju nenoriu, tai reikės dar ieškoti, ką daryti

As planavau taip pat kaip jus. Taciau prisiskaicius apie praktiskuma, rinksiuosi pusiau blizgias, arba blizgias spinteliu plokstes. Jau kita savaite apziuresiu baldininku ekspozicija, medziagas, plokstes, teksturas, tada ir apsispresim.
Gal ir jums patiks pusiau blizgus pavirsiai mirksiukas.gif Jie visai nekrenta taip i akis kaip blizgus. Kiek apziurejau virtuves Ikejoj, pusiau blizgios grynai viduriukas tarp blizgiu ir matiniu, o ir prieziura nera sunki palyginus su matiniais pavirsiais smile.gif
Atsakyti
knopke, ar raset savo baldininku kontaktus? Neuzmaciau arba busiu praleidus ax.gif
Atsakyti