Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 27

QUOTE(Juodai @ 2015 12 13, 10:36)
Įdomu vistiek būtų pamatyti jo varijantą blush2.gif ... nes kai sudirbo Jūsų paskutinį planą, tiesiog smalsu, kas jam už tai atrodė geriau.
Papildyta:

Priminkit - kodėl renkatės mdf? Matinis mdf paviršius gali būti sunkiai nuvalomas... o gal aš klystu, gal domėjotės, čiupinėjot tuos matinius dažytus?

Dar nesirenku - tik mąstau. Nerandu plokštės, kuri patiktų
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 12 13, 00:44)
Kol laukiame nauju virtuviu pasirodymu,
galima paganyti akeles smile.gif

Gražu pažiūrėti wub.gif Bet aš tai pastoviai trankyčiausi į salos atsikišimą,tokia jau esu,mes užtat ir rankenėles užapvalintas imsim biggrin.gif

QUOTE(knopke* @ 2015 12 13, 08:51)
Zinau ir as,kad visi namai bus sviesus,dominuos pora tonu spalvu,kurios bus labai sviesios,tai ir virtuve bus sviesi,su latte gal akcentais,ir vis traukia blizgu...sako,nemadinga...nezinau...

Mažiau kreipkit dėmesį,kas madinga,juk jūs kiekvieną dieną naudositės virtuve,tai ir rinkitės,kas jums gražu ir patinka mirksiukas.gif
Aš jau susitaikiau,kad neatrodys,kaip iš žurnalų,nes neturim nei tiek lėšų,nei fantazijos.Rinkomės,kas mums priimtina.Dabar šiek tiek nerimauju,kaip tarpusavyje žiūrėsis pilkos apatinės spintelės ir stalviršis su sienele.Nes mūsų stalviršis termopalo surūdijęs metalas irgi į pilkumą,bijau,kad tiesiog viskas susilies į vieną pilką.Bet raminu save,kad viršutinės baltos blizgios turėtų pagerinti vaizdą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliukas`: 13 gruodžio 2015 - 11:16
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 12 13, 00:44)
Kol laukiame nauju virtuviu pasirodymu,
galima paganyti akeles smile.gif

o man irgi nelabai.... gal spalviksiai vizualiai nieko, bet mano budui virtuve nepraktiska, ypac tiek gaug atviru lentynu, net ir virs kaitlentes, kuri ikista taip i kampa nepatogiai, nors stalvirsio lyg ir butu pakakae patogiau. Keistos tos rankeneles kazkokios, dar kuri cia minejo saldytuvas atrodo atsidaro ne i ta puse kur reiktu g.gif Nauja, siuolaikiska, bet ne mano blush2.gif 4u.gif

knopke, jusu virtuve sekem visos, tikrai bai idomu architekto akis g.gif Nors jums ir nepatiko, bet parodykit, kaip matso profesionalai. Mes tai va daugiausai is buitines patirties, i dizaineriai, architektai....jie ;kitaipp mato, tai labai idomu
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2015 12 13, 11:15)

Aš jau susitaikiau,kad neatrodys,kaip iš žurnalų,nes neturim nei tiek lėšų,nei fantazijos.Rinkomės,kas mums priimtina.Dabar šiek tiek nerimauju,kaip tarpusavyje žiūrėsis pilkos apatinės spintelės ir stalviršis su sienele.Nes mūsų stalviršis termopalo surūdijęs metalas irgi į pilkumą,bijau,kad tiesiog viskas susilies į vieną pilką.Bet raminu save,kad viršutinės baltos blizgios turėtų pagerinti vaizdą  biggrin.gif

Aš taip pat buvau išsirinkusi tą surūdijusį metalą, bet pradėjau abejoti, ar nebus per daug ruda, tai apie šį gavoju http://www.termopala...talvirsiai/2587 Dar pas vieną buvau radusi tokį švelniai rusvai pilkšvą akmens imitaciją, bet internete nerandu (arba jis atrodo kitaip g.gif )
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2015 12 13, 12:12)
Aš taip pat buvau išsirinkusi tą surūdijusį metalą, bet pradėjau abejoti, ar nebus per daug ruda, tai apie šį gavoju http://www.termopala...talvirsiai/2587 Dar pas vieną buvau radusi tokį švelniai rusvai pilkšvą akmens imitaciją, bet internete nerandu (arba jis atrodo kitaip  g.gif  )

Šitas gražus wub.gif Man patinka tokie išraiškingi,nenuobodūs.
Aš saviškį pamačiau kažkokioj parduotuvėj mažą pavyzduką ir užsinorėjau,apie kitus nebegalvojau.Žiūrinėdama čia apkalbėtą deep design puslapį,pamačiau kad ten net dvi baltos virtuvės su mūsiškiu stalviršiu.Šiek tiek per pilkas/rudas pasirodė.
Šiaip atskirai paėmus visos mano pasirinktos plokštės man labai gražios,matysim,kaip derės kartu.Turės patikti,nes virtuvė jau pagaminta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2015 12 13, 12:50)
Šiaip atskirai paėmus visos mano pasirinktos plokštės man labai gražios,matysim,kaip derės kartu.Turės patikti,nes virtuvė jau pagaminta.  biggrin.gif

Lauksime pasirodant 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2015 12 13, 12:59)
Lauksime pasirodant  4u.gif  wub.gif

Būtinai mirksiukas.gif Kaip ir pareigą turiu pasirodyti,nes jau senokai čia skaitinėju ir planavausi virtuvę šios temos pagalba. bigsmile.gif
Rytoj vešim gartraukį baldininkui,tikiuos pamatyti savo virtuvę,antradienį jau pas mus montuos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 12 13, 12:36)
Priminkit - kodėl renkatės mdf? Matinis mdf paviršius gali būti sunkiai nuvalomas... o gal aš klystu, gal domėjotės, čiupinėjot tuos matinius dažytus?

Arba išvis nenuvalomas doh.gif mano dabartinė virtuvė šviesi, matinė. Nežinau gal čia tik mums pasitaikė prasta plokštė, o gal per eilę metų taip pasidaro, bet toks vaizdas, kad į šitą plokštę ilgainiui įsigeria nenuvalomai. Pas mane įjungus šviesą matosi tokie, kaip nubėgimai nuu garų, kurie nenusivalo jokiomis priemonėmis schmoll.gif
Atsakyti
Pas mane virtuves spinteliu sonai balti matiniai,tai irgi valymas sudetingas,kad ir kiek valytum idealiai nenusivalo.Pati virtuve blizgi balta,tai valosi super lengvai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaWita: 13 gruodžio 2015 - 14:57
QUOTE(Zirzille @ 2015 12 13, 14:36)
Arba išvis nenuvalomas  doh.gif  mano dabartinė virtuvė šviesi, matinė. Nežinau gal čia tik mums pasitaikė prasta plokštė, o gal per eilę metų taip pasidaro, bet toks vaizdas, kad į šitą plokštę ilgainiui įsigeria nenuvalomai. Pas mane įjungus šviesą matosi tokie, kaip nubėgimai nuu garų, kurie nenusivalo jokiomis priemonėmis  schmoll.gif

QUOTE(LaWita @ 2015 12 13, 14:56)
Pas mane virtuves spinteliu sonai balti matiniai,tai irgi valymas sudetingas,kad ir kiek valytum idealiai nenusivalo.Pati virtuve blizgi balta,tai valosi super lengvai  4u.gif

Ačiū už pasidalinimą smile.gif
Blizgios bet kokiu atveju nenoriu, tai reikės dar ieškoti, ką daryti
Atsakyti
http://www.part.lt/p...ac4a8b9d821.jpg

va, bet man nepatinka

pas mane dabar stalvirsis pilkas, spinteles tamsiai rudos, su grioveliais, bet epr tiek metu, atrodo, kad kai kurie nubegimai nenusivalo, atsistojus pries sviesa matosi kai kada, nors jau einu ir einu kasdien, su servetelem, su spec chemija, tad svarstau, gal noreciau blizgios, kur su langu sluoste praeini ir vuolia, blizga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 13 gruodžio 2015 - 16:05
QUOTE(knopke* @ 2015 12 13, 16:02)

Knopke, o sala nediskutuotinai bus? Stalo, ten kur architektas papaišė, tikrai nenorite?
Kur šaldytuvas šiame plane?
Atsakyti