Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 27

QUOTE(Myliukas` @ 2015 12 12, 21:53)
Aš šituos radau tiesiog iš skelbimo,jau seniau keliskart domėjausi įvairių baldų kainomis,tai man labai patiko ir jų bendravimas,ir kainos.Tiesą pasakius,virtuvę tik pas juos vienus skaičiavomės ir iškart pasirinkome.Gal dar per anksti džiaugiuosi,matysim,koks bus rezultatas.  biggrin.gif

Kuriame Lietuvos krašte Jūsų baldininkai? Knopke, ir Jūsų? Jei nenorite viešai, tai į až smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2015 12 12, 23:14)
Kuriame Lietuvos krašte Jūsų baldininkai? Knopke, ir Jūsų?  Jei nenorite viešai, tai į až smile.gif  4u.gif

Mes iš Šiaulių ax.gif
Atsakyti
Na,mano cia,berods, didziausia virtuve:-D ir paskaiciavimai be buitines,nes ta rinksiuosi pati,noriu dideles kaitlentes,didelio garintuvo
Visas virtuves plotas 18 kv;-)
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 12 12, 23:20)
Na,mano cia,berods, didziausia virtuve:-D ir paskaiciavimai be buitines,nes ta rinksiuosi pati,noriu dideles kaitlentes,didelio garintuvo

Na va,viskas į tą ir susiveda,jūsų virtuvė dvigubai didesnė.Atsiprašau,kad praleidau,jūs rinksitės paprastas plokštes ar medį?
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 12 12, 23:20)

Šiauliai tolokai 4u.gif
Aš techniką irgi pati rinkausi ir užsakinėjau.
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2015 12 13, 00:23)
Na va,viskas į tą ir susiveda,jūsų virtuvė dvigubai didesnė.Atsiprašau,kad praleidau,jūs rinksitės paprastas plokštes ar medį?

Kol kas rinkausi plokste,veliau matysiu,nes svarstau dar apie blizgia,o tikras medis man nei patinka,nei tinka prie namu
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 12 12, 23:27)
Kol kas rinkausi plokste,veliau matysiu,nes svarstau dar apie blizgia,o tikras medis man nei patinka,nei tinka prie namu

Aš pasimetusi spalvų pasirinkime. Žinau, kad bus šviesi. Buvau pasirinkusi fasadus vanilės spalvos. Dabar jau į pilkšvą linkstu. O kokį stalviršį, tai visai neįsivaizduoju
Atsakyti
Kol laukiame nauju virtuviu pasirodymu,
galima paganyti akeles smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 13 gruodžio 2015 - 00:48
Zinau ir as,kad visi namai bus sviesus,dominuos pora tonu spalvu,kurios bus labai sviesios,tai ir virtuve bus sviesi,su latte gal akcentais,ir vis traukia blizgu...sako,nemadinga...nezinau...
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 12 13, 08:51)
Zinau ir as,kad visi namai bus sviesus,dominuos pora tonu spalvu,kurios bus labai sviesios,tai ir virtuve bus sviesi,su latte gal akcentais,ir vis traukia blizgu...sako,nemadinga...nezinau...

Mane kaip tik traukia kuo matiškesni paviršiai, bet nerandu, kas tikrai patiktų. Galvoju, gal mdf daryti matiniais dažais dažytą. Jau reikia būtinai išsirinkti viską kitą savaitę, kad sausį turėtume baldus.
Knopke, o virtuvės projektas jau aiškus?

Papildyta:
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 12 13, 00:44)
Kol laukiame nauju virtuviu pasirodymu,
galima paganyti akeles smile.gif

Gražu pažiūrėti smile.gif
Įdomu, ten šaldytuvo atidarymas į kitą pusę nuo darbo zonos suprojektuotas g.gif

Mane stebina kainos Vilniuje doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 13 gruodžio 2015 - 09:38
Beveik aiskus nes kur siunte architektas pataisymus ir savo.mintis man visai nepatiko,tad lieku prie seno varianto,cia temoje apkalbeta jau beveik tema visa pries apie mano virtuve
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 12 13, 11:14)
Beveik aiskus nes kur siunte architektas pataisymus ir savo.mintis man visai nepatiko

Įdomu vistiek būtų pamatyti jo varijantą blush2.gif ... nes kai sudirbo Jūsų paskutinį planą, tiesiog smalsu, kas jam už tai atrodė geriau.
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2015 12 13, 10:37)
Mane kaip tik traukia kuo matiškesni paviršiai, bet nerandu, kas tikrai patiktų. Galvoju, gal mdf daryti matiniais dažais dažytą.

Priminkit - kodėl renkatės mdf? Matinis mdf paviršius gali būti sunkiai nuvalomas... o gal aš klystu, gal domėjotės, čiupinėjot tuos matinius dažytus?
Atsakyti