Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 27

Amžini ir besikartojantys klausimai dėl stalviršio blizgumo - bet gal dar turėsite jėgų man pakartoti biggrin.gif
Apatines spinteles pasidarėme blizgias baltas (dažytas mdf), blizgus stalviršis kaip tyčia bevažiuodamas susibraižė, tai kad būtų linksmiau gyvent iš kito stalviršio tiekėjo išgirdome, kad blizgus stalviršis skirtas tik sumuštiniams susitepti, o ne mėgstantiems sukinėtis virtuvėje doh.gif Tai dabar mėtytis pradėjome, kad reikia matinį baltą stalviršį imt, be to yra dydis tinkamas, nebūtų dvejų sujungimų, o tik vienas (dargi sujungimai ant baltų paviršių matosi labiausiai, kad ir su kokiais super druper aparatais supjauti ir suklijioti)...Žodžiu, nori nenori siūlosi matinis baltas stalviršis. Ar kas turite tokį variantą - kaip atrodys spintukės blizgios, o paviršiai matiniai 4u.gif tiesiog gera gyventi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gsmart @ 2015 12 10, 11:57)
Amžini ir besikartojantys klausimai dėl stalviršio blizgumo

Negerai blizgus stalviršis schmoll.gif . Kažkaip mes labiau čia esame kalbėję apie blizgius fasadus, o ne apie stalviršius. Blizgus pagal mane pateisinamas tik natūralaus akmens atalviršis, o plokštės blizgios tikrai nesirinkčiau schmoll.gif .
Kodėl visas virtuvinio paviršius turi būti blizgus? Manau, kad fasadai lai blizga, o stalviršį reikia rinktis kitokį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 12 08, 17:04)
O jei stacias suklijuot? pvz linijom staciom margos sviesios margos sviesios ir t.t.
arba pamakalavus stacias - kur sviesios, antram aukste margos, shachmatais kitaip tariant  g.gif

Nors man labiau priimtina variantas stacias linijom bandyt biggrin.gif

Pavyzdys stačių vienspalvių http://www.wsworksho...itchens-03.html
Įdomiai žiūrisi, bet jos nebriaunuotos. Ir tarpeliai gerai žiūrisi tamsesni.
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2015 12 10, 14:00)
Pavyzdys stačių vienspalvių http://www.wsworksho...itchens-03.html
Įdomiai žiūrisi, bet jos nebriaunuotos. Ir tarpeliai gerai žiūrisi tamsesni.

Man ideja kilo staciai klijuot pamacius sita:
user posted image

Bet cia turbut stiklas.
Na bet kokiu atveju reikia parduotuveje ant zemes pasideliot biggrin.gif
Arba nusipirkt ir tokiu ir tokiu plyteliu daugiau ir deliotis namie...
Per 14 dienu galima bus grazinti likuti.
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 12 10, 16:46)
Man ideja kilo staciai klijuot pamacius sita:
Bet cia turbut stiklas.
Na bet kokiu atveju reikia parduotuveje ant zemes pasideliot biggrin.gif
Arba nusipirkt ir tokiu ir tokiu plyteliu daugiau ir deliotis namie...
Per 14 dienu galima bus grazinti likuti.

Stiklas, bet jo margumas pakankamai monotoniškas. Ar nesugadins Jūsų elegantiškos virtuvės taip klijuokamos chaotiškai margos pakaitom su šviesiom, tai klausimas. Ir dar tas briaunotumas įneša papildomo triukšmo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 10 gruodžio 2015 - 16:04
QUOTE(Juodai @ 2015 12 10, 10:27)
Supratau smile.gif. Aš galvojau, kad tai pagrindinis įėjimas į namus unsure.gif ..., tai tiesiog pagalvojau, kad toks svarbus taškas prie pat įėjimo nelabai gerai. Jei tai nėra pagrindinis įėjimas, tuomet man niekas nekliūva Jūsų plane 4u.gif . Žinoma, kaitlentės dešinėje pasilikit bent 30-40cm tarpelį iki sienos 4u.gif .

thumbup.gif prieš parodydama čia planą perskaičiau daugybę temų, atsižvelgiau į jau buvusias pastabas ir manau neblogai pavyko g.gif
Dabar galvos skausmas dėl baldininkų doh.gif Susitikti ruošiuosi su Daiva iš Deep Design, kažkodėl patiko jų darbai ir gal iš čia bendraujančių merginų kuri jau susidurė su jais? Domiuosi baldų gamintojais jau senai, teko ir pačiai šioje srityje dirbti, bet... Kas labiausiai patinka, tai man finansiškai neįkandama unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2015 12 10, 19:17)
thumbup.gif  prieš parodydama čia planą perskaičiau daugybę temų, atsižvelgiau į jau buvusias pastabas ir manau neblogai pavyko  g.gif 

Tikrai, kad gerai thumbup.gif . Ir teisigai darėte, kad daug prieš tai skaitėte, domėjotės. Kai aš planavau vrtuvę truputį per mažai domėjausi... blush2.gif
QUOTE(B'ena @ 2015 12 10, 19:17)
Susitikti ruošiuosi su Daiva iš Deep Design, kažkodėl patiko jų darbai ir gal iš čia bendraujančių merginų kuri jau susidurė su jais?

O jų kainas žinote? Man irgi įdomūs jų darbai pasirodė. Pasidalinkit įspūdžiais po susitikimo mirksiukas.gif . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 12 10, 20:36)
Tikrai, kad gerai  thumbup.gif . Ir teisigai darėte, kad daug prieš tai skaitėte, domėjotės. Kai aš planavau vrtuvę truputį per mažai domėjausi...  blush2.gif

O jų kainas žinote? Man irgi įdomūs jų darbai pasirodė. Pasidalinkit įspūdžiais po susitikimo  mirksiukas.gif . 4u.gif

Gal ir taip labai nesidomėčiau, bet gyvenu name, kuriame siaubingai nepatogu gyventi doh.gif Keikiuosi kasdieną, bet kartu ir esu dėkinga už pamokas kaip nereikia daryti, už tai, kad matau kokie mūsų šeimos įpročiai trukdo buičiai ir tt blush2.gif

Man jie taip pat labai patiko, darbai gal nėra visai mano skonio, bet pagal išbaigtumą matau, kad tiesiog reikėtų tartis ir rinktis man patinkantį variantą unsure.gif Laukiu kada sumontuos langus (kuriuos jau 2 mėnesius vėluoja) ir susitikinėsiu. Kiek girdėjau iš rekomendacijų, tai kainos nėra labai užkeltos ir žinoma viskas priklausys nuo visko, ką išsirinksiu pati. Biudžetas mūsų gana kuklus, teks eiti į kompromisus ir išspausti maksimumą blush2.gif

Dar planuoju keletą virtuvės patiuningavimų, kurių dar neteko čia matyti ax.gif Mes laikome dvi kates ir ant stalų joms pilti neleidžiama, ant grindų taip pat nenoriu, kad po kojomis dubenėliai makaluotųsi, tad galvoju daryti tokį arba tokį stalčių, nors labiau linkstu į stalčiaus/nišos variantą, nes bijau, kad pamiršime prieš išvažiuodami stalčių atidaryti ir katės kentės visą dieną. Taip pat kažką panašaus gaminimo įrankiams. Man labai patiko tokio stalčiaus skardoms ir kepimo formoms idėja bigsmile.gif . Taip pat siaubingai nemėgstu bereikalingo vietos švaistymo ir kadangi mano virtuvė bus 70 cm, viską planuoju iš anksto, tad labai norėčiau išvengti plintuso ir tuščios erdvės po darbastaliu, bei galvoju prašyti paplanuoti tokius stalčius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B'ena: 11 gruodžio 2015 - 11:14
QUOTE(B'ena @ 2015 12 11, 12:12)
bei galvoju prašyti paplanuoti tokius stalčius.

Kažkada šioj temoj buvo diskusija apie tokius stalčius - baldininkas pakomentavo, kad neadekvačiai lyginant su gaunama nauda išbrangsta, kadangi spintelės konstrukcija turi būti kitokia.

Kokiam mieste Jūsų nusižiūrėti baldininkai?
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2015 12 11, 11:19)
Kažkada šioj temoj buvo diskusija apie tokius stalčius - baldininkas pakomentavo, kad neadekvačiai lyginant su gaunama nauda išbrangsta, kadangi spintelės konstrukcija turi būti kitokia.

Kokiam mieste Jūsų nusižiūrėti baldininkai?

Na va, praleidau diskusiją doh.gif Pabandysiu užklausti vis dėl to ax.gif
Biuras Vilniuje, tačiau darbuojasi visoje Lietuvoje. Net kai skambinausi dėl susitikimo pavardino, kad tą dieną į vieną miestą važiuoja, kitą dieną vėl kitur.
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2015 12 11, 12:26)
Na va, praleidau diskusiją 

čia prieš kelis metus buvo. Komentavo Dešimtukas, gal per paiešką atrasit.
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2015 12 11, 11:29)
čia prieš kelis metus buvo. Komentavo Dešimtukas, gal per paiešką atrasit.

bigsmile.gif radau. Ačiū 4u.gif Užklausiu ir kitų baldininkų nuomonių, tada žiūrėsiu ax.gif
Atsakyti