Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 27

QUOTE(Juodai @ 2015 12 09, 13:42)
Klijuoja stalviršius be jokių juostų. Turėjau taip sujungtą stalviršį - viskas puikiai. Prašau pažiūrėti, kaip gražiai sujungta. Čia ne mano smile.gif. Visos tos jungimo juostos man yra negražu...

Ačiū 4u.gif
Žinot, kaip būna, meistrai pritikino, kad tik juostelė šiais laikais dedama, ir tik dėl to, kad tik mažiau darbo sau pasidaryt biggrin.gif Pasukau, nudaviau velnių ir sakiau, kad noriu paprasto sujungimo, tegu dirba 4u.gif

Tik minėjo, kad pjūklu pjaus unsure.gif Ar jūsų taip puikiai supjautus stalviršius pjovė pjūklais ar kokiais lazeriais? 4u.gif Nesitiki, kad taip bus gražu, kai pjūklu supjaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gsmart: 09 gruodžio 2015 - 13:55
QUOTE(Gsmart @ 2015 12 09, 14:52)
Tik minėjo, kad pjūklu pjaus unsure.gif Ar jūsų taip puikiai supjautus stalviršius pjovė pjūklais ar kokiais lazeriais? 4u.gif Nesitiki, kad taip bus gražu, kai pjūklu supjaus biggrin.gif

Nu jei pjūklu, tai ir bus pjūklo darbas doh.gif doh.gif doh.gif . Nežinau, kuom pjovė, gal staklėmis kokiomis unsure.gif . Bet esmė tokia, kad turi būti tiesiai supjauta.
Papildyta:
QUOTE(Gsmart @ 2015 12 09, 14:52)
Žinot, kaip būna, meistrai pritikino, kad tik juostelė šiais laikais dedama, ir tik dėl to, kad tik mažiau darbo sau pasidaryt biggrin.gif Pasukau, nudaviau velnių ir sakiau, kad noriu paprasto sujungimo, tegu dirba 4u.gif

Nu kokie doh.gif ... Teip ir sakytų, kad nemoka/neturi galimybių gražiai supjauti ir sulipdyti.
O tokie pasakymai "tik taip daroma", arba "visi taip daro" yra neprofesionalu.
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 12 08, 14:41)
Jus pati paaiskinot ir atsakete I savo klausima kur turi buti laikrodis  mirksiukas.gif
P.s. tik uzmetus aki I foto, nepaskaicius jusu paaiskinimu, man is kart pasirode, kad sone graziau 4u.gif
As kabinciau sone. Per viduri tiesa sakant man negrazu visai, nes kazko lyg truksta  g.gif

Tiesa, kai uzkabinsite uzulaidas, jei kabinsit, vaizdas vel gali psikeisti..
Pagalvokit ar prie tos sienos tikrai nieko daugiau niekad nebus.
Papildyta:
Va plyteles:
user posted image

Primenu savo virtuve, kur tos plyteles klijuosis:
user posted image

Sias plyteles klijuosiu tikrai. Margas irgi - jos visokiu rastu. Man jos labia patinka ir tikrai neatsibos. Jei atsibos kada, bus ne prolbema jas isimti ir uzsiklijuoti kitas. Ne karve kainuoja  biggrin.gif

Aciu uz nuomones.  4u.gif

MAN asmeniskai tos margos grazu, bet savo namuose labiau matyti noreciau tas tik baltas, man jos labai graziai atrodo, tokiu baltu plytu siena wub.gif tas margas reiketu pagalvoti, gal sudelioti viena kita zona, pakombinuoti. viena tas margumas internetinese nuotraukuose atrodo sunkokai g.gif

nesenai Kvartirnyj vopsos eme tokias plyteles, bet dejo jas ir ant grindu, reikia paieskoti ju nuotraukas, buvo savaite kita atgal mirksiukas.gif

http://www.ntv.ru/pe...m18962/o369114/

cia visa laida, bet vel gi dejo pilnai marga g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 09 gruodžio 2015 - 14:46
Va sitas tikriausiai?
kvartirnij vapros
Cia kitokios plyteles.
Atsakyti
A jums negrazu ta spalva kokia yra dabar? Kiek pilksvai rusvo betono.... Gal kaip variantas toki ir deciau dazyta stikla- butu lakoniska svaru....

Bet autore liepe tik rinktis tarp baltu ir raibu....
As nekombinuociau. Viena arba kita.

Pabandykite pafotosopinti savo foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 12 09, 14:35)
Va sitas tikriausiai?
kvartirnij vapros
Cia kitokios plyteles.

drinks_cheers.gif

QUOTE(looo @ 2015 12 09, 14:42)
A jums negrazu ta spalva kokia yra dabar? Kiek pilksvai rusvo betono.... Gal kaip variantas toki ir deciau dazyta stikla- butu lakoniska svaru....

noreciau patarti parduotuveje padelioti rastus ir fotografuoti kas gaunasi, kaip kombinuotai taip ir nekombinuotai, galima deti pora juostu raibu, kur buna sutepimu, virsus baltas, bet prei jusu virtuves nezinau at riks toks stilius. pas jus lakoniska harmoninga virtuve g.gif tikrai fotoshopu i ta viecyke reiktu paklijuoti vaizdus su plytelem.
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2015 12 09, 15:42)

Baltos yra ne baltos, o pieno spalvos.
Raibos man patiktu, nes galeciau pamirsti apie valyma. Na gal nepamirsti, be bent jau nereiktu valyti taip daznai.
Nenoriu tarnauti virtuvei. Nemegstu matyti debesuotu langu, veidrodziu nuciupinejimu, spinteles virsutines nusiciupineja, kaitlente po kiekvieno virimo kepimo blizginu, dar ir tarpa tarp plyteliu stiklini turesiu blizgint. O ta pavirsiu zinot pacios kaip nepatogu valyti. Dazytas stiklas va taip va blizga. Reiks dar ir blizginti, neuzteks dregnu skudureliu pavalyt. Musu virtuves langai I pietus. Tai kai saule sviecia iskart varau is namu. Nes visos dulkes visi paciupinejimai matos. Nors ka tik tvarkiau, siurbiau ir valiau.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 09 gruodžio 2015 - 15:14
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 12 09, 16:08)
Baltos yra ne baltos, o pieno spalvos.
Raibos man patiktu, nes galeciau pamirsti apie valyma.
nenoriu tarnauti virtuvei

O tos raibos lygios ar tokios pat briaunuotos kaip vienspalvės? Nes jei briaunuotos, tai vargo valant prisidės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 09 gruodžio 2015 - 15:13
Briaunuotos. Nu kodel prisides vargo valant? Ta briauna labai nezymi. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 09 gruodžio 2015 - 15:20
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 12 09, 16:16)
Briaunuotos. Nu kodel prisides vargo valant? Ta briauna labai nezymig.gif

Bet vistiek neišeis nuvalyti vienu plačiu mostu. O briauna margų ir vienspalvių vienoda?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 12 09, 13:51)
Raudona plokštė eina per visą dugną, t.y. uždengia visą pakabinamų spintelių apačią. joje įfrezuotas led šviestuvas.
Balta plokštė LMDP. Raudona - MDP su medžio lukštu (jei gerai pamenu... kitaip ir nelabai išgausi tokios pačios spalvos, kaip masyvo fasadų unsure.gif ).

Tikiu, kad grožio prideda toks dugno apipavidalinimas, bet kažkiek išbrangina tai faktas. O kad svorio spintelėms prideda tai akivaizdu.
Nelabai suprantu kodėl baldininkai nusprendė taip daryti. Bet jei klientui gerai, tai gerai...

O LED šviestuvas įfrezuotas arčiau sienos (tiksliau pas jus ten langas) ar arčiau priekio?

Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 12 09, 17:11)

Na, to svorio man laikyti nereikia biggrin.gif . Tiesą sakant, su manim nieks dėl to nesitarė... bet aš ir nesiskundžiu. Matyt dėl to toks sprendimas buvo priimtas, kad reikėjo įfrezuoti šviestuvą, nes jeigu tai būtų spintelės dugnas, tai labai išplobėtų jis toje vietoje.
Led yra arčiau sienos, t.y. lango, tai faktiškai gaunasi ~ virš stalviršio vidurio.
Gal ir išbrangino, tačiau mes sutarėm sumą už virtuvinį, mums ji tiko, neprašiau detalios sąmatos su aiškiais plokščių kiekiais.
Būtent toks darbastalio apšvietimas man labai patinka - beje, jo taip pat nebuvome aptarę su baldininku, pats padarė. Toks intergruotas, neerzinantis akių. Asmeniškai man nepatinka kampe "prilipdytos" led justelės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 09 gruodžio 2015 - 16:24