Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 27

QUOTE(Žydriausia @ 2015 12 08, 22:42)
bet jauciu ta toks standarays, daryti korpusa is piesnes medziagos, dureles ir kitos medziagos ir jau stalviris is trecios medziagos....

Vidus, lentynos ok, bet spintelės šonas vienas matysis ir spintos, kur orkaitė bus g.gif
Labai noriu pasidaryti gražiai ir kokybiškai. Nes kaina bet kokiu atveju gausis didelė, tai tie keli gabalai plokštės vargu ar ką pakeis.
Planuoju daryti iš plono duropalo stalviršio. Man labai jis patinka, bet neįsivaizduoju, kaip atrodys baldai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 08 gruodžio 2015 - 23:06
QUOTE(marina30 @ 2015 12 08, 23:08)
Knopke ir JUodai ar patarsit del laikrodzio ax.gif

Man rodos, Jūs puikiai čia besvarstydama į tą klausimą atsakėte, o ir dauguma pritarė dėl laikrodžio šone, tai ir nemačiau reikalo kištis... smile.gif.

Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2015 12 08, 23:56)
Vidus, lentynos ok, bet spintelės šonas vienas matysis ir spintos, kur orkaitė bus  g.gif

Aš net nesirinkau vidaus plokščių, tik paklausė ar baltos tiks smile.gif. Man tiko wink.gif. LMDP žinoma. O tos vietos, kurios matosi išorėje - pakabinamų spintelių apačia, šaldytuvo šonas, - yra MDP dengtos dažytu (ar beicuotu) lukštu, taip priderinta prie masyvo (juodalksnio) fasadų (raudonų).
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 12 08, 23:12)
Aš net nesirinkau vidaus plokščių, tik paklausė ar baltos tiks smile.gif. Man tiko wink.gif. LMDP žinoma. O tos vietos, kurios matosi išorėje - pakabinamų spintelių apačia, šaldytuvo šonas, - yra MDP dengtos dažytu (ar beicuotu) lukštu, taip priderinta prie masyvo (juodalksnio) fasadų (raudonų).

Gal kokią foto galima būtų pamatyti - kaip tai natūroj atrodo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 08 gruodžio 2015 - 23:21
QUOTE(rarity @ 2015 12 09, 00:19)
Gal kokią foto galima būtų pamatyti - kaip tai natūroj atrodo  blush2.gif

Va čia gal suprasit - mates spintelių apačia, o dar ir cokolis taip pat pagamintas 4u.gif
Beje, spintelių apačia pas mane dvigubu dugnu - vienas baltas, pačios spintelės dugnas ir dar apačioje tvirtinta plokštė per kelias spinteles jau raudona. Joje ir led šviestuvai įfrezuoti.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 12 09, 00:12)
Man rodos,  Jūs puikiai čia besvarstydama į tą klausimą atsakėte, o ir dauguma pritarė dėl laikrodžio šone, tai ir nemačiau reikalo kištis... smile.gif.

Papildyta:

ir as manau, kad sone 4u.gif

o viduje, sone, kur nesimato, visada deda pigesne plokste, paprastesne, bet derina spalvas ir tiek, aisku, jei sonas pilnai matomas, tuomet ta pacia
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 12 08, 12:54)
O kaip siūlote daryti su apšvietimu po spintelėmis? Nes gaunasi kapinė spintelė, tada gartraukis ir tada vėl spintelė viena. O tada jau aukštos spintos. Ar dėti apšvietimą po tais gabaliukais dviem po 60 cm? Nes gartraukis turės savo apšvietimą. Virtuvės lubose bus ledai. g.gif

Ar padėsit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 12 08, 15:41)

Sias plyteles klijuosiu tikrai. Margas irgi - jos visokiu rastu. Man jos labia patinka ir tikrai neatsibos. Jei atsibos kada, bus ne prolbema jas isimti ir uzsiklijuoti kitas. Ne karve kainuoja  biggrin.gif

Klausimas: kaip jas isdelioti?

Aciu uz nuomones.  4u.gif

Gal padesiu, is interneto platybiu :
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viltuse: 09 gruodžio 2015 - 09:45
Pas mus gartraukis imontuojamas, tai eina visas gabalas ledo po spintele ir uz gartraukio ir vel po spintele. zodziu vienas neperkirptas gabalas. man buna vien gartraukio sviesos nepakanka. arba vakare isijungiam leda tiesiog, kai norisi pasedeti romantiskiau ir nejungti pagrindines sviesos.
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 12 09, 08:57)
o viduje, sone, kur nesimato, visada deda pigesne plokste, paprastesne, bet derina spalvas ir tiek, aisku, jei sonas pilnai matomas, tuomet ta pacia

Taip, tą pačią, jeigu fasadai iš LMDP, o jeigu fasadai masyvo, tuomet deda ten MDP su lukštu wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2015 12 09, 10:40)
user posted image
user posted image

Tikriausia ir jus siulot kljuoti vien tik margas... verysad.gif
Man neidomu... ax.gif
Bet nespjaunu.
Aciu visom 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zemaiteki @ 2015 12 09, 10:06)
Ar padėsit?  blush2.gif

Dekit po spintelem visur leda. Net prie gartraukio. Nepertraukit sviesos.
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2015 12 09, 10:40)

Čia vienspalvių baltų plytelių kaip ir netruktų, nes fasadai vienodi balti visur. Pas Mamutekaipsaulute fasadai skirtingi, o apačioje jie dar tamsūs, tad jos virtuvėje baltų plytelių tarp margų manau reikėtų.
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 12 09, 11:05)
Tikriausia ir jus siulot kljuoti vien tik margas... verysad.gif
Man neidomu...  ax.gif
Bet nespjaunu.
Aciu visom  4u.gif
Papildyta:

Nieko nesiulau, tiesiog radau foto, kaip atrodo visos margos plyteles, vizualizacija, o spresti jums, kaip jas isdelioti smile.gif
As asmeniskai nedeciau plyteliu, deciau grudinta dazyta stikla, ko gero tokio atspalvio kaip apatines spinteles , berods pilksvos? Man kazkaip prie jusu stiliaus virtuves jis suteiktu prabangos, solidumo. Bet, cia tik mano nuomone, jus gyvensite ir jums spresti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viltuse: 09 gruodžio 2015 - 10:25