Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

sveikos, gal kas uzsakines MYTOYS su 35 proc. nuolaidele ir galetu priimti su nelabai dideliu krepsiuku? smile.gif arba pasidalinti koduku smile.gif Buciau dekinga smile.gif
Atsakyti
Mergnios gal kuri prekiaujate GLND papildais? Ar zinote koki patikima pardaveja? buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 12 03, 00:23)
Gal būtų norinčių saldainių? Parinkčiau iš worldofsweets.

Noreciau ax.gif Bet niekada nesijungiau, tad esu visiskai "zalia" blush2.gif Kaip tik ir ieskojau, kas uzsakineja. Man reiktu 2 vnt.: kinder Überraschung Classic-Ei Sonder-Edition "WAS IST WAS Junior Hörspiel: Dino-Zeitreise" 4er-Pack
https://www.worldofs...ack.311814.html
Per kiek laiko atkeliauja? Koks atsiuntimo mokestis?

Kad netersti eterio, bandziau rasyti AZ, bet nesekmingai - siunciasi man doh.gif
Atsakyti
[quote=-Braskeele,2015 12 02, 23:20]
[quote=Žalia Rūta,2015 12 02, 21:17]
Kokius? Tada ziuresim, ka patart cool.gif

Na kokius klasikinius "bobiskus" biggrin.gif
[/quote]
Parasysiu i emaila
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 12 03, 00:02)
Tai nesvarbu, kad ne batai ar drabuziai, i 500 limita ieina viskas 4u.gif

QUOTE(Loram @ 2015 12 03, 00:12)
nea, tik tai kam taiko nuolaidą  mirksiukas.gif

QUOTE(D'esire @ 2015 12 03, 00:32)
Gal nuo koduko piklauso, bet kiek kartu dariau uzsakymus, nei karto neleido virsiti 500 limito, kad ir kitu daigtu buvo, ne tik drabuziu ar batu 4u.gif

As irgi galvojau, kad tas 500 galioja visam krepseliui, bet jau nerizikavau, manau ir taip neblogai gavosi, nors pora prekiu dingo per ta laika. Kas jungiesi prie manes visoms surasiau "meiles" laiskucius su saskaitomis, lauksiu pinigeliu. Jeigu ka nors praleidau ir neparasiau laisko, parasykite man el pastu. aciu prisijungusioms ir atsiprasau ko negalejau prijungti - pasirode labai daug norinciu buvo ir labai greitai 500 eu susirinko
Atsakyti
Bet dar reikia šio bei toamazon.co.uk ir trūksta kelių svarų iki nemokamo UK siuntimo.
Gal kas norėtų prisijungt? Siuntėjas turi būti pats amazonas mirksiukas.gif
Rašykit į eglynas@gmail.com (Vilnius - Antakalnis, centras)
[/quote]

Pasiūlymas prisijungti tebegalioja? g.gif
Atsakyti
Gal zinote puslapi kur parduodama kavos pupeles? 4u.gif
Atsakyti
merginos gal kuri renkate iš http://www.beautyatc...ds/keratin-pro/

Prisijungčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2015 12 03, 10:00)
merginos gal kuri renkate iš http://www.beautyatc...ds/keratin-pro/

Prisijungčiau 4u.gif

O jie papildomo 15 proc koduko neduoda? bigsmile.gif
Atsakyti

Sveiki. Gal kam reikia mytoys koduku? smile.gif turiu kazkokio minksto elnio zaislo dovanu (perkant ne maziau 25eur) ir 35% rubams ir batams (iki 12.04)

sveiki priglausciau Mytoys jurgita.karpiniene@gmail.com 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltute11 @ 2015 12 03, 10:17)
Sveiki. Gal kam reikia mytoys koduku? smile.gif  turiu kazkokio minksto elnio zaislo dovanu (perkant ne maziau 25eur) ir 35% rubams ir batams (iki 12.04)

sveiki priglausciau Mytoys jurgita.karpiniene@gmail.com 4u.gif  4u.gif

Atiduotas ax.gif
Atsakyti
Gal kas noretu jungtis Deloghi vandens filtrui? Kaina gausis 9,5E. As paimciau 2,reikia kad dar kas nors paimtu 2 vnt.
Atsakyti