Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kaira @ 2015 12 07, 17:50)
gerai, bandau rinkti worldofsweet.de smile.gif gal jei bus nelabai neaišku, kas nors padės nupirkt  4u.gif nors bandžiau žiūrinėt, tai lyg ir viskas aišku  g.gif būtų gerai, kad būtume 9niese, tada siuntimas kainuotų po 2 eur. kiek žinau svoris ribotas, visas krepšys lyg iki 28 kg? apmokėjimas išankstinis, sąskaita swed. mano el paštas shmekla13@gmail.com

mes jau penkios, dar labai laukiam 3-4 prisijungiančių. norėčiau šiandien nupirkt, kad tikrai spėtų ateiti iki Kalėdų smile.gif
Atsakyti
kas pirkot iš Crocs.eu - ar crocsus gavot be jokių įpakavimų g.gif
aš gavau dėžę palaidų batų sumestų be jokių dėžučių ar maišelių g.gif g.gif
įdomu pasidarė
Atsakyti
Merginos, gal paskutiniu metu pirkot TBS? Ar jie neatsiuncia kazkokio patvirtinimo laisko apie uzsakyma? Pinigus nuskaite... nepamenu kaip ten buna, uzsakinejau labai senai... tiesa dabar akcija 25£ nuolaida nuo 50£... ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Prisijungčiau prie SD (esu iš Šiaulių).
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2015 12 07, 23:10)
Gal kam kontaktinių lęšių iš www.szkla.com? pasidalintume  29,99 zl siuntimą? Vilnius. Šiuo metu taikoma 8 proc nuolaida 4u.gif

Gal dar kam kontaktinių lęšių? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita2014 @ 2015 12 08, 10:29)
Merginos, gal paskutiniu metu pirkot TBS? Ar jie neatsiuncia kazkokio patvirtinimo laisko apie uzsakyma? Pinigus nuskaite... nepamenu kaip ten buna, uzsakinejau labai senai...  tiesa dabar akcija 25£ nuolaida nuo 50£...  ax.gif

nuskaite ar rezervavo?
man atsiunte el pastu patvirtinima. O jus kai uzsakinejot, gavot TBS puslapyje info sjog uzsakyta ir uzsakymo nr?
Papildyta:
Per klaidą užsisakiau 10 ir 6 Šiuslerio druskas, gal kam reikia 4u.gif po 100tab galioja iki 2017 o kitas iki 2019m
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 12 08, 11:24)
nuskaite ar rezervavo?
man atsiunte el pastu patvirtinima. O jus kai uzsakinejot, gavot TBS puslapyje info sjog uzsakyta ir uzsakymo nr?
Papildyta:
Per klaidą užsisakiau 10 ir 6 Šiuslerio druskas, gal kam reikia 4u.gif  po 100tab galioja iki 2017 o kitas iki 2019m

4u.gif

Na jau gavau kazkoki laiska is TBS thumbup.gif o ju puskapyje matosi kad uzsakyta smile.gif zodziu viskas ok smile.gif per anksti supanikavau blush2.gif
Atsakyti
panos , negavau kuprines verysad.gif help.gif
http://www.amazon.de...i_detailpages00
pristatymas iki gruodzio 5d.

ka daryt? gal kas susidure?
Atsakyti
mergaites gal kas pirksit is mytoysde?
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2015 12 08, 11:57)
panos  , negavau kuprines verysad.gif  help.gif

eikit į savo užsakymų istoriją, turėtų būti kur pažymėti, jog prekės negavot, ar susisiekti su pardavėju...
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2015 12 08, 12:57)
panos  , negavau kuprines verysad.gif  help.gif

is kitajozu pirkai, paziurek kokie ju adresai, be kontaktu realiu ir t.t. ir komentaruose klausia kur zmoniu daiktai.
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2015 12 08, 13:26)
mergaites gal kas pirksit is mytoysde?

ar kas norit junktis? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti