Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas priimtu prie Mytoys, labai reikia keletos leliu ax.gif bet reikia su persiuntimu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=shimmer,2015 12 06, 18:46]
Renku http://www.cocooncenter.co.uk iki nemokamo siuntimo 4u.gif
Kedainiai, galiu persiusti per lpexpress arba omniva pastomatus(pagal persiuntimo ikainius)
Jeigu ne seb bankas, prasysiu apmoketi banko mokesti(0.41 eur cnt)
siuskite uzsakymus el.pastu ilona7810@yahoo.com
junkites, mergaites 4u.gif
dabar nemokamas siuntimas i LT nuo 250 eur

neberenku, nes nesusirinko
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 07, 18:29)
as ali ju maciau - bet kaledom be sansu - o valnetinui - kodel ne? g.gif

Gal gad kai mes grįšim iš daugiadienių, petelnytės išeis į daugiadienes biggrin.gif pas anuos juk Naujakas kažkur apie mūsų Valentinkę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 12 07, 18:21)
Gal gad kai mes grįšim iš daugiadienių, petelnytės išeis į daugiadienes biggrin.gif pas anuos juk Naujakas kažkur apie mūsų Valentinkę biggrin.gif

tigi iki to laiko jie issiust bus speje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 12 07, 17:50)
gerai, bandau rinkti worldofsweet.de smile.gif gal jei bus nelabai neaišku, kas nors padės nupirkt  4u.gif nors bandžiau žiūrinėt, tai lyg ir viskas aišku  g.gif būtų gerai, kad būtume 9niese, tada siuntimas kainuotų po 2 eur. kiek žinau svoris ribotas, visas krepšys lyg iki 28 kg? apmokėjimas išankstinis, sąskaita swed. mano el paštas shmekla13@gmail.com

Taip, iki 28 kg. As pasistengsiu ryt is ryto krepsiuka atsiust, kai prie normalaus kompo busiu blush2.gif
Atsakyti
sveikos, priminkite, kokį kremą naudojate atopiniam-seborėjiniam dermatitui iš cocconcenter?
Atsakyti
QUOTE(aimute @ 2015 12 07, 16:37)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 12 07, 16:48)
Renku MYTOYS su 10 proc. nuolaida (galioja ir mirapodo), Vilnius (nepersiuntinesiu), priimsiu 2-3 mergaites, prasysiu isankstinio pavedimo, krepselius siusti i pauliuke@mail.ru, pirksiu vakare mirksiukas.gif  I as nerasykit, man neveikia schmoll.gif uzkniso...

Priimsiu dar 1 norincia ir psio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 12 07, 17:50)
gerai, bandau rinkti worldofsweet.de smile.gif gal jei bus nelabai neaišku, kas nors padės nupirkt  4u.gif nors bandžiau žiūrinėt, tai lyg ir viskas aišku  g.gif būtų gerai, kad būtume 9niese, tada siuntimas kainuotų po 2 eur. kiek žinau svoris ribotas, visas krepšys lyg iki 28 kg? apmokėjimas išankstinis, sąskaita swed. mano el paštas shmekla13@gmail.com

galiu persiųsti ir į kitą miestą/vietovę.
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2015 12 07, 18:27)
medinis laikrodis - pažiūrėkit, gal ką rasit, pasirinkimas yra 4u.gif

aciu cia maciau bet kainos man nelabai patinko blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 07, 18:29)
as ali ju maciau - bet kaledom be sansu - o valnetinui - kodel ne? g.gif

panasu kad taip ir bus biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2015 12 07, 20:27)
aciu cia maciau  bet kainos man nelabai patinko  blush2.gif
Papildyta:

panasu kad taip ir bus  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Čia dar yra, bambukinių laikrodžių, gal tiks, kainų nežinau: https://www.facebook...s...e=3 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(reje @ 2015 12 07, 21:41)
Čia dar yra, bambukinių laikrodžių, gal tiks, kainų nežinau: https://www.facebook...s...e=3  mirksiukas.gif

Aciu rasau jiem 4u.gif
Atsakyti