Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kirisama @ 2015 12 07, 11:35)
Bent jau mūsų siuntoje tai buvo guminukų dėžučių dangteliai sulaužyti  doh.gif o kiaušiniai sveiki atkeliavo  g.gif tai Kaira, jums siųsti krepšelį?  mirksiukas.gif

Mergaitės, aš neperku, aš tik norėčiau jungtis smile.gif Aišku, jei ten tokia pat pirkimo sistema kaip tarkim aliexpresse, tai iš jo aš perku, vadinasi teoriškai galėčiau nupirkti, nes tik iš ten ir iš ebay esu pirkus, daugiau iš niekur. ir dar problema, kad toje sąskaitoje neužtektų pinigų dideliems pirkimams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrute1986 @ 2015 12 07, 12:35)
dbr turiu 130 eur, laukiu dar 2 draugiu tad dar kazkiek liks manyciau smile.gif

as prisideciau, man iseitu 47 eur su centais ar tada susirinktu?
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 12 07, 12:48)
Mergaitės, aš neperku, aš tik norėčiau jungtis smile.gif Aišku, jei ten tokia pat pirkimo sistema kaip tarkim aliexpresse, tai iš jo aš perku, vadinasi teoriškai galėčiau nupirkti, nes tik iš ten ir iš ebay esu pirkus, daugiau iš niekur. ir dar problema, kad toje sąskaitoje neužtektų pinigų dideliems pirkimams  4u.gif

Apmokėjimo principas tikrai paprastas, aš mokėjau pavedimu per el.bankininkystę. O pirkti galit tik surinkusi iš visų pinigėlius mirksiukas.gif
Atsakyti
Mytoyse didesnių kodukų žaislams šiuo metu nėra? Tik tas 12 naujai sąskaitai?
Parinkčiau, jei kas perleistų koduką, naujos sąskaitos nenoriu atsidarinėti - 3 turiu ir nė į vieną jokių kodų negaunu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 07 gruodžio 2015 - 12:00
QUOTE(roka @ 2015 12 07, 13:00)
Parinkčiau, jei kas perleistų koduką, naujos sąskaitos nenoriu atsidarinėti - 3 turiu ir nė į vieną jokių kodų negaunu  lotuliukas.gif

toki turi g.gif , jis lyg zaislam g.gif

http://www.mytoys.de...-mt.to.br01.29/
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 12 07, 12:58)
Apmokėjimo principas tikrai paprastas, aš mokėjau pavedimu per el.bankininkystę. O pirkti galit tik surinkusi iš visų pinigėlius  mirksiukas.gif

tada iš esmės galėčiau pabandyti g.gif bet gal atsirastų dar žmogus, kuris viską žino ir būtų viskas greitai ir paprastai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 12 07, 13:00)
Parinkčiau, jei kas perleistų koduką, naujos sąskaitos nenoriu atsidarinėti - 3 turiu ir nė į vieną jokių kodų negaunu  lotuliukas.gif

Teks biggrin.gif tas kodas standartinis. Galioja tik naujiem accountam smile.gif smile.gif
Atsakyti
Kokios kortelės reik mytoys.de perkant? ax.gif
Papildyta:
susikūriau sąskaitą ten, bet 12 proc nuolaidos negavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 12 07, 12:37)
Kokios kortelės reik mytoys.de perkant?  ax.gif
Papildyta:
susikūriau sąskaitą ten, bet 12 proc nuolaidos negavau  g.gif

einant link mokejimo reikia ivesti nuolaidos koda 4u.gif

kodas MYT12PROZENT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darmin: 07 gruodžio 2015 - 12:41
Gavau 10 proc. koda viskam Mytoys ir Mirapodo,pirksiu zaislu,priimciau 2-3 mergaites siuntimui pasidalinti, su krepseliais proto ribose,nes kaip suprantu yra 500€ limitas g.gif Iskart perspeju, kad prasysiu atsiimt savo prekes per savaite maximum, pas visus serga vaikai, yra darbu ir kitu reikalu, taciau mano namai ne samdelys, tad kam nepatogi mano gyvenamoji vieta ir kitos siulomos susitikimo vietos,gal pasieskokit kitos kompanijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 12 07, 13:29)
tada iš esmės galėčiau pabandyti

Parasykite temoje savo el. pasta
Tik ka bandziau parasyti zinute - laiskas grizo
Atsakyti
Gal kas turi ir nenaudos Mytoys kodą -35 % drabužiams ir galėtų perleisti?

Ačiū, jau gavau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mijja: 07 gruodžio 2015 - 13:49