Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(priklausomybe @ 2015 12 07, 11:17)
Man atrodo jau a.ž. susitvarkė  thumbup.gif

ka tik parasiau ir vistiek gavau atgal su savo nicku g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2015 12 07, 12:21)
aš turiu tokį Douglas15 - 15proc nuolaidai Happeake  4u.gif

ACIU LABAI, VEIKIA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrute1986 @ 2015 12 07, 09:07)
renku cocooncenter[COLOR=deeppink] Vilniuje 4u.gif  labai noreciau greitu metu uzsakyti 4u.gif

Sveiki, ar pas jus daug liko iki nemokamo siuntimo?
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 12 07, 11:05)
al-ta, ačiū už dosnumą, bet čia ne tarpininkių tema, už tarpininkavimą tikrai nieko nereikia  4u.gif Man pačiai irgi siuntimas pigiau kainuoja, kai parenku kompaniją.
Nėra taisyklių, kiek "reikia" prisijungiančių. Galite ir tryse pirkti, bet siuntimą  18eur ir dalinsite į 3 dalis.

Supratau 4u.gif Znau, kad ne tarpininkiu tema, bet jei niekas neapsiimtu uzsakyti...
Atsakyti
Gal žinote kur ieškoti vyriško skutimosi peiliuko? Ir kad siuntimas nebūtų labai brangus.
ne Gillette, o kažko tokio, kiek ieškau tai vis USA puslapius meta, o iš ten iki Kalėdų nespės atkeliauti.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2015 12 07, 11:24)
ACIU LABAI, VEIKIA 4u.gif

nėr už ką, veiks iki 12.15 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 12 07, 11:13)
Gal kas pirkot vyrams tokią piniginę ir galit pasakyt ar kairėj pusėj ten yra užsegamas skyrelis monetoms. Niekaip nesuprantu piniginių be užsegamo skyrelio, kur tada monetas dėt doh.gif
http://www.yoox.com/...p...LN&sizeId=1

mnau kad nėra skyrelio monetoms - aprašyme nėra ir vizualiai aš nematau kur galėtų būt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 12 07, 12:17)
Man atrodo jau a.ž. susitvarkė  thumbup.gif

g.gif mano rodo pranesimu gavikli pilna doh.gif kiek betrinciau vistiek pilna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaniline24 @ 2015 12 07, 10:26)
Sveiki, ar pas jus daug liko iki nemokamo siuntimo?

dbr turiu 130 eur, laukiu dar 2 draugiu tad dar kazkiek liks manyciau smile.gif
Atsakyti
Jungčiausi prie mytoys.de 4u.gif
Atsakyti
prisijungciau vilniuj prie mytoys.de zaislu pirkimo smile.gif gal kas pirksit siandien? biggrin.gif kazkaip sugalvojau dovanų gimtadieniui paskutinę minutę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 12 07, 12:30)
mnau kad nėra skyrelio monetoms - aprašyme nėra ir vizualiai aš nematau kur galėtų būt biggrin.gif

Vizualiai tai ir spėliojau ar kairėj pusėj ta kur užsilenkianti dalis neužspaudžia skyrelio monetoms g.gif ax.gif . Nesuprantu kam tokia , be skyrelių monetoms, gamina doh.gif
Atsakyti