Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(elizieja @ 2015 12 05, 13:55)
Kokios pirkimo sąlygos zooplus.de  - pirmam psl nerandu tos pardės tarp vokiškų  g.gif

iki 99 eur siuntimas i LT 7.99 eur , nuo 99 eur siuncia i LT nemokamai, o daugiau jokiu salygu, dedi i krepsi ir perki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 05 gruodžio 2015 - 13:02
QUOTE(elizieja @ 2015 12 05, 12:55)
Kokios pirkimo sąlygos zooplus.de  - pirmam psl nerandu tos pardės tarp vokiškų  g.gif
įdėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 12 05, 13:01)
įdėjau  mirksiukas.gif

Paieskokit kodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosta @ 2015 12 05, 12:48)
Mergaitės, gal kuri/ios norėtumėt susikooperuoti akcijai "Du perki - trečias nemokamai" iš babymarket.lt? Man reikia vieno Lego Friends... ax.gif
Dėl informacijos susirašykime: amir.pastas@gmail.com

Parasiau. Mane domina
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2015 12 05, 12:35)
Is Kuno gal renkat is Mytoys su 35 of?

Aš irgi mielai prisijungčiau smile.gif
Atsakyti

Atiduociau Mytoys -35 koda rubams ir batams, jei kas rinktu Vilniuje ar Kaune (Silainiuose) ir priimtu mane su nedideliu krepsiuku smile.gif
Atsakyti
Kadangi čia nemažai vilniečių, gal žinote ar Gariūnuose yra pirkti velveto medžiagos ir kokia ten kaina? blush2.gif nežinau net kur paklausti tokio dalyko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2015 12 05, 14:44)
Kadangi čia nemažai vilniečių,  gal žinote ar Gariūnuose yra pirkti velveto medžiagos ir kokia ten kaina?  blush2.gif nežinau net kur paklausti tokio dalyko  4u.gif

Tuetu but. Kainos nezinau,laabai senai nebuvau gariunuose.
Labai didele gera parduotuve yra Danesa,turi labai daug medziagu. Manau pasiskambinus gal pasakytu ar turi ir kaina.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 12 05, 14:51)
Tuetu but. Kainos nezinau,laabai senai nebuvau gariunuose.
Labai didele gera parduotuve yra Danesa,turi labai daug medziagu. Manau pasiskambinus gal pasakytu ar turi ir kaina.

Ačiū 4u.gif einu ieškoti kas čia tokia Danesa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2015 12 05, 14:52)
Ačiū  4u.gif einu ieškoti kas čia tokia Danesa  bigsmile.gif

Danesoj medžiagų kainos trigubai didesnės nei Gariūnuose.
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2015 12 05, 15:44)
Kadangi čia nemažai vilniečių,  gal žinote ar Gariūnuose yra pirkti velveto medžiagos ir kokia ten kaina?  blush2.gif nežinau net kur paklausti tokio dalyko  4u.gif

Bandykite Kalvarijų turguje. Labai didelė parduotuvė ir kainos labai panašios kaip Gariūnuose, nereikės taip toli trenktis. Danesa labai didelė, bet vienas per ta patį ir brangesnė.
Atsakyti
Sveiki,
I ka kreiptis norint užsisakyti prekes is Vokietijos? Aciu.
Atsakyti