Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(zeneta @ 2015 12 05, 12:23)
kam reikia 35 proc koduko mytoys  4u.gif

sveiki, su koduku zinutes negavau, o su klausimu ar gavau koduka- gavau, toks paradoksas doh.gif
jei nesunku gal i e-maila galite katiasvecova @ yahoo.com tik be tarpu viskas.
aciu
Atsakyti
Gal kas naudojotes? http://eshopwedrop.lt/
Atsakyti
QUOTE(katerinka0907 @ 2015 12 05, 12:42)
sveiki, su koduku zinutes negavau, o su klausimu ar gavau koduka- gavau, toks paradoksas  doh.gif
jei nesunku gal i e-maila galite katiasvecova @ yahoo.com tik be tarpu viskas.
aciu

parasiau, o kas keisciausia rasau jums , o gaunu zinutes kaip sau rasyciau g.gif parasiau i emeila
4u.gif ar cia SM taip streikuoja, ar cia nustatymai g.gif
vienu zodziu jau nebeturiu koduko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 05 gruodžio 2015 - 11:55
QUOTE(zeneta @ 2015 12 05, 12:48)
parasiau, o kas keisciausia rasau jums , o gaunu zinutes kaip sau rasyciau  g.gif parasiau i emeila
  4u.gif ar cia SM taip streikuoja, ar cia nustatymai  g.gif

aciu gavau
Atsakyti
QUOTE(amusante20 @ 2015 12 05, 11:12)
superinė crocs sviecianciu kaina, jei dydis tinka http://www.mytoys.de...1.06.17/3599835
Papildyta:
nu va mytoys ir vėl atsiuntė 35 proc. koduką rūbams

gaila, nespejau, kas gal dar rado, labiausiai reikia sviecianciu zaliu c13 verysad.gif
Atsakyti
Is Kuno gal renkat is Mytoys su 35 of?
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2015 12 05, 13:28)
gaila, nespejau, kas gal dar rado, labiausiai reikia sviecianciu zaliu c13 verysad.gif

Man mergaitei c11-c12 reikejo. Visus amazon.crocs eu ishkuiciau biggrin.gif per stebukla musumazyliuose radau smile.gif
Atsakyti
Laba diena,sakykit kur ivesti mytoys nuolaidos koda,man rodo bendra suma,kai einu toliau iskart ismeta moekijma paypal arba kreditke g.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri/ios norėtumėt susikooperuoti akcijai "Du perki - trečias nemokamai" iš babymarket.lt? Man reikia vieno Lego Friends... ax.gif
Dėl informacijos susirašykime: amir.pastas@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosta: 05 gruodžio 2015 - 13:14
Gal kas turite parduoti atliekama Equazen family
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2015 12 05, 13:37)
Man mergaitei c11-c12 reikejo. Visus amazon.crocs eu ishkuiciau biggrin.gif per stebukla musumazyliuose radau smile.gif

as ir jau prarandu vilti, amazona, crocs perkuiciau, musu mazylius skelbiu SM ... bet gal visgi kas atsiras cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2015 12 05, 09:37)
Gal kas uztikote crocs gerom kainom ir Ugu tipo batuku 4u.gif vaiku kojos auga ne per dydi, o per du  doh.gif

gal ka domina zooplus.de kita savaite planuoju uzsakyti  4u.gif

Kokios pirkimo sąlygos zooplus.de - pirmam psl nerandu tos pardės tarp vokiškų g.gif
Atsakyti