Jei kam reikiakoduko, rasykit
QUOTE(Loram @ 2015 12 04, 15:37)
o kaip Jūs matot kad perduota? man rodo, kad siunta LT ir liepia žiūrėt per post.lt, bet kodas tik skaitmenys - tai niekoir negaliu pažiūrėt
Reikia žiūrėti lpexpress.lt
QUOTE(valyte_7 @ 2015 12 04, 18:27)
su tais kurjeriais tikras cirkas. taip pergyvenau, kad atvez mano gapa, o namie nieko nera. griztu, ivaziuoju i kiema, o mano siuntinukas graziai prie garazo nutrenktas guli. malacius, nepasimete nieko nerades. nei parasu, nei laba diena, nei viso gero.
QUOTE(Deme @ 2015 12 04, 18:34)
ooo man taip daznai budavo, bet as nepykdavau kaip tik smagu rast siuntinuka net nebunant namuose
QUOTE(bbiitute @ 2015 12 04, 20:41)
mano visi jau zino jeigu vartelius palikus atidarytus gali krauti prie duru iseidami turi tik uzdaryti
Bet juk jie privalo parašą gauti
Gavau as pirma siuntinini is mytoys.de -kurjeris pasiskambino diena ir atveze kai gryzom namo -o jau vyrui piktinausi, kad gali but,kad reiks grustis i zirmunus
Columbia kombis super, emiau maximo termo pirstines sunui-ir sau uzsimaniau, bo man amzinai salta, bet ziuriu jau ner maikutes super, adidas kedukus issimatavom oze, ten pirkau uz puse kainos
Zodziu puikiai apsipirkau vokiskai ne bum bum nemokedama
Columbia kombis super, emiau maximo termo pirstines sunui-ir sau uzsimaniau, bo man amzinai salta, bet ziuriu jau ner maikutes super, adidas kedukus issimatavom oze, ten pirkau uz puse kainos
Zodziu puikiai apsipirkau vokiskai ne bum bum nemokedama
pirmadieni planuoju uzsakineti is SPORTSDIRECT.COM
ar butu norinciu jungtis ir pasidalinti siuntimo islaidas?
siusiu per TUKI , manau bus pigiau nei tiesiai i LT
laukiu besijungianciu krepseliu i pasta, nerasykite i az , nes negalesiu atsakyti
jsiukai@gmail.com
ar butu norinciu jungtis ir pasidalinti siuntimo islaidas?
siusiu per TUKI , manau bus pigiau nei tiesiai i LT
laukiu besijungianciu krepseliu i pasta, nerasykite i az , nes negalesiu atsakyti
jsiukai@gmail.com
Labas rytas,
siunciuos is UK tiesiai i LT, pristatymo terminas nuo 12.15-01.05, bet jau issiusta, per DHL. Gavau numeri, bet tik skaiciai ir nerodo sekimo, ka ne taip darau?
Maniau, kad issiuntimas tik nuo 15 ir atsauksiu.. nes gavau DE koda nuolaidos (butinai reikejo po 1 dienos pirkimo atsiust!), bet jau on the way siunta. Zo, nesuprantu, kaip patikrinti kelia
siunciuos is UK tiesiai i LT, pristatymo terminas nuo 12.15-01.05, bet jau issiusta, per DHL. Gavau numeri, bet tik skaiciai ir nerodo sekimo, ka ne taip darau?
Maniau, kad issiuntimas tik nuo 15 ir atsauksiu.. nes gavau DE koda nuolaidos (butinai reikejo po 1 dienos pirkimo atsiust!), bet jau on the way siunta. Zo, nesuprantu, kaip patikrinti kelia
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 12 05, 09:46)
Labas rytas,
Nesupratau nieko
Pirkot is uk nuolaida De
Is kur pirkot? nes jei koks amazon ar ebay tai prekes nebutinai keliauja is Uk. Reik ziuret kas pardavejas
Kada ishsiunte?
Gal kas uztikote crocs gerom kainom ir Ugu tipo batuku vaiku kojos auga ne per dydi, o per du
gal ka domina zooplus.de kita savaite planuoju uzsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2015 12 05, 10:04)
Nesupratau nieko
Pirkot is uk nuolaida De
Is kur pirkot? nes jei koks amazon ar ebay tai prekes nebutinai keliauja is Uk. Reik ziuret kas pardavejas
Kada ishsiunte?
Pirkot is uk nuolaida De
Kada ishsiunte?
IS amazon pirkau. Tikiuos, nesius is uz juru mariu, kad reiketu mokescius moketi
O kaip paziet DHL, jei turiu 12 skaitmenu koda.
QUOTE(Nikoleta @ 2015 12 05, 10:37)
Gal kas uztikote crocs gerom kainom ir Ugu tipo batuku vaiku kojos auga ne per dydi, o per du
superinė crocs sviecianciu kaina, jei dydis tinka http://www.mytoys.de...1.06.17/3599835
Papildyta:
nu va mytoys ir vėl atsiuntė 35 proc. koduką rūbams
QUOTE(amusante20 @ 2015 12 05, 10:12)
superinė crocs sviecianciu kaina, jei dydis tinka http://www.mytoys.de...1.06.17/3599835
Papildyta:
Papildyta:
O crocsu nebera. Tokia kaina greit isperka.
QUOTE(amusante20 @ 2015 12 05, 11:12)
jau nebėra...
kam reikia 35 proc koduko mytoys