Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas perkate iš http://www.unserekleineapotheke.de? Prisijungčiau Kaune arba Panevėžyje. Netikėtai neplanuotai baigėsi Isla biggrin.gif
Atsakyti
pirksiu SD sekmadieni arba pirmadieni.klaipeda,galiu siust per lpexpress. alinalfm@gmail.com
Atsakyti
Gal kas Šuslerio druskų Nr. 7 turit atliekamą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 04 gruodžio 2015 - 19:41

Renku http://www.cocooncenter.co.uk iki nemokamo siuntimo 4u.gif
Kedainiai, galiu persiusti per lpexpress arba omniva pastomatus(pagal persiuntimo ikainius)
Jeigu ne seb bankas, prasysiu apmoketi banko mokesti(0.41 eur cnt)
siuskite uzsakymus el.pastu ilona7810@yahoo.com
junkites, mergaites 4u.gif
dabar nemokamas siuntimas i LT nuo 250 eur

truksta mazdaug 80 eur iki nemokamo siuntimo 4u.gif junkites 4u.gif
Atsakyti
merginos, gal galite man padeti? pirma karta pirkau is asda george, pinigus nuskaite visus, atsiunte laiska kad issiunte prekes. Dabar gaunu dar viena laiska, kuriame parodytos issiustos prekes, bet ten tik seilo prekes, o kur buvo pilnom kainom nera nei vienos, ar tiketis kad gausiu jas dar? ar kaip cia? svarbiausia, kad tu seilo prekiu ne taip greitai reikia, reikia dovanom tu ne seilo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2015 12 04, 22:18)
merginos, gal galite man padeti? pirma karta pirkau is asda george, pinigus nuskaite visus, atsiunte laiska kad issiunte prekes. Dabar gaunu dar viena laiska, kuriame parodytos issiustos prekes, bet ten tik seilo prekes, o kur buvo pilnom kainom nera nei vienos, ar tiketis kad gausiu jas dar? ar kaip cia? svarbiausia, kad tu seilo prekiu ne taip greitai reikia, reikia dovanom tu ne seilo  doh.gif

Na, su asda nera taip buve, bet pvz su amazonu reguliariai- dalimis siuncia ir laiskus tuos siuntineja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 12 04, 21:28)
Na, su asda nera taip buve, bet pvz su amazonu reguliariai- dalimis siuncia ir laiskus tuos siuntineja biggrin.gif

nesuprantu, pirma karta is ju pirkau ir is karto nesamone unsure.gif kiek esu pirkusi is kitur ir is to pacio amazon, tai siunte man ne dalimis, is karto viska. Gal jiems koki laiska nusiusti? man tik svarbiausia, kad spetu iki kitos savaites, nes kitaip nelabai spes iki kaledu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2015 12 04, 20:32)
nesuprantu, pirma karta is ju pirkau ir is karto nesamone  unsure.gif  kiek esu pirkusi is kitur ir is to pacio amazon, tai siunte man ne dalimis, is karto viska. Gal jiems koki laiska nusiusti? man tik svarbiausia, kad spetu iki kitos savaites, nes kitaip nelabai spes iki kaledu  g.gif

labai daznai jie siuncia dalimis - paziurekit prie history - pamatysit kiek siuntu suformuota wink.gif Tik pikciausia - kai siuncia po viena daikta ir i kiekviena paketa po reklamu susni prideda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 04, 21:37)
labai daznai jie siuncia dalimis - paziurekit prie history - pamatysit kiek siuntu suformuota wink.gif Tik pikciausia - kai siuncia po viena daikta ir i kiekviena paketa po reklamu susni prideda doh.gif

supratau, nuraminote smile.gif tai dabar belieka laukti, kad spetu i siunta paskutine pries kaledas doh.gif tik keista kad pirmiausia issiunte ne reguliaru kainu prekes, ju tai nebuna mazai, o pirma seilo issiunte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2015 12 04, 19:27)
su tais kurjeriais tikras cirkas. taip pergyvenau, kad atvez mano gapa, o namie nieko nera. griztu, ivaziuoju i kiema, o mano siuntinukas graziai prie garazo nutrenktas guli. malacius, nepasimete nieko nerades. nei parasu, nei laba diena, nei viso gero.

mano visi jau zino jeigu vartelius palikus atidarytus gali krauti prie duru biggrin.gif iseidami turi tik uzdaryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2015 12 04, 21:09)
Renku http://www.cocooncenter.co.uk iki nemokamo siuntimo 4u.gif
Kedainiai, galiu persiusti per lpexpress arba omniva pastomatus(pagal persiuntimo ikainius)
Jeigu ne seb bankas, prasysiu apmoketi banko mokesti(0.41 eur cnt)
siuskite uzsakymus el.pastu ilona7810@yahoo.com
junkites, mergaites 4u.gif
dabar nemokamas siuntimas i LT nuo 250 eur

truksta mazdaug 80 eur iki nemokamo siuntimo 4u.gif junkites 4u.gif

Nu bliamba kokie, visu 100 eurų pakėlė ohmy.gif Jau gan nemaža suma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2015 12 04, 18:34)
ooo man taip daznai budavo, bet as nepykdavau smile.gif kaip tik smagu rast siuntinuka net nebunant namuose smile.gif

Tai gerai, jei namas nuosavas, o jei butas unsure.gif
Atsakyti