Gal kas perkate iš http://www.unserekleineapotheke.de? Prisijungčiau Kaune arba Panevėžyje. Netikėtai neplanuotai baigėsi Isla
Gal kas Šuslerio druskų Nr. 7 turit atliekamą?
Renku http://www.cocooncenter.co.uk iki nemokamo siuntimo
Kedainiai, galiu persiusti per lpexpress arba omniva pastomatus(pagal persiuntimo ikainius)
Jeigu ne seb bankas, prasysiu apmoketi banko mokesti(0.41 eur cnt)
siuskite uzsakymus el.pastu ilona7810@yahoo.com
junkites, mergaites
dabar nemokamas siuntimas i LT nuo 250 eur
truksta mazdaug 80 eur iki nemokamo siuntimo junkites
merginos, gal galite man padeti? pirma karta pirkau is asda george, pinigus nuskaite visus, atsiunte laiska kad issiunte prekes. Dabar gaunu dar viena laiska, kuriame parodytos issiustos prekes, bet ten tik seilo prekes, o kur buvo pilnom kainom nera nei vienos, ar tiketis kad gausiu jas dar? ar kaip cia? svarbiausia, kad tu seilo prekiu ne taip greitai reikia, reikia dovanom tu ne seilo
QUOTE(Ugvilė @ 2015 12 04, 22:18)
merginos, gal galite man padeti? pirma karta pirkau is asda george, pinigus nuskaite visus, atsiunte laiska kad issiunte prekes. Dabar gaunu dar viena laiska, kuriame parodytos issiustos prekes, bet ten tik seilo prekes, o kur buvo pilnom kainom nera nei vienos, ar tiketis kad gausiu jas dar? ar kaip cia? svarbiausia, kad tu seilo prekiu ne taip greitai reikia, reikia dovanom tu ne seilo
Na, su asda nera taip buve, bet pvz su amazonu reguliariai- dalimis siuncia ir laiskus tuos siuntineja
QUOTE(-Braskeele @ 2015 12 04, 21:28)
Na, su asda nera taip buve, bet pvz su amazonu reguliariai- dalimis siuncia ir laiskus tuos siuntineja
nesuprantu, pirma karta is ju pirkau ir is karto nesamone kiek esu pirkusi is kitur ir is to pacio amazon, tai siunte man ne dalimis, is karto viska. Gal jiems koki laiska nusiusti? man tik svarbiausia, kad spetu iki kitos savaites, nes kitaip nelabai spes iki kaledu
QUOTE(Ugvilė @ 2015 12 04, 20:32)
nesuprantu, pirma karta is ju pirkau ir is karto nesamone kiek esu pirkusi is kitur ir is to pacio amazon, tai siunte man ne dalimis, is karto viska. Gal jiems koki laiska nusiusti? man tik svarbiausia, kad spetu iki kitos savaites, nes kitaip nelabai spes iki kaledu
labai daznai jie siuncia dalimis - paziurekit prie history - pamatysit kiek siuntu suformuota Tik pikciausia - kai siuncia po viena daikta ir i kiekviena paketa po reklamu susni prideda
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 04, 21:37)
labai daznai jie siuncia dalimis - paziurekit prie history - pamatysit kiek siuntu suformuota Tik pikciausia - kai siuncia po viena daikta ir i kiekviena paketa po reklamu susni prideda
supratau, nuraminote tai dabar belieka laukti, kad spetu i siunta paskutine pries kaledas tik keista kad pirmiausia issiunte ne reguliaru kainu prekes, ju tai nebuna mazai, o pirma seilo issiunte
QUOTE(valyte_7 @ 2015 12 04, 19:27)
su tais kurjeriais tikras cirkas. taip pergyvenau, kad atvez mano gapa, o namie nieko nera. griztu, ivaziuoju i kiema, o mano siuntinukas graziai prie garazo nutrenktas guli. malacius, nepasimete nieko nerades. nei parasu, nei laba diena, nei viso gero.
mano visi jau zino jeigu vartelius palikus atidarytus gali krauti prie duru iseidami turi tik uzdaryti
QUOTE(shimmer @ 2015 12 04, 21:09)
Renku http://www.cocooncenter.co.uk iki nemokamo siuntimo
Kedainiai, galiu persiusti per lpexpress arba omniva pastomatus(pagal persiuntimo ikainius)
junkites, mergaites
junkites, mergaites
Nu bliamba kokie, visu 100 eurų pakėlė Jau gan nemaža suma
QUOTE(Deme @ 2015 12 04, 18:34)
ooo man taip daznai budavo, bet as nepykdavau kaip tik smagu rast siuntinuka net nebunant namuose
Tai gerai, jei namas nuosavas, o jei butas