Prireike piestuku spalvinimui, ne vaikui, reikia 36 spalvu. Gal ka parekomenduotumete? Amazone.de zvilgterejau, kinos panasiai kaip lt
Meilituke2010 aš negaliu jums parasyt. Paradykit man į pasta. r.kekiene@gmail.com
QUOTE(bbiitute @ 2015 12 03, 21:59)
Kuri Kauno , Vilniaus ar Klaipedos maximas lankot gal matet sita trasa
http://www.babymarke...75332921/p35357
http://www.babymarke...75332921/p35357
sakyčiau tokia buvo Megos Rimi dar taikosi 40 proc. nuolaida....
Kreipiuosi į tas nares, kas kooperavosi su manimi iš Mytoys. GAUTA SIUNTA. negaliu surašyti žinučių. Kam reikia šiandien, tai 17-18 val. važiuosiu link Naujamiesčio iš Santariškių pusės. Važiuosiu Ateities g., Laisvės pr. Pasukit 861123141 kam pakeliui mano maršrutas ir nori šiandien pasiimti - sutartume susitikti kur pakeliui
QUOTE(ramuniuks1 @ 2015 12 04, 14:16)
Meilituke2010 aš negaliu jums parasyt. Paradykit man į pasta. r.kekiene@gmail.com
Parasiau jums y tel asmenine zinute
Verta pasiguosti iš kart kurjeris mytoys siuntą atvežė
Bet dežė tooookio dydžio, kad kurjeris vos užnešė
QUOTE(Kimora @ 2015 12 04, 16:03)
Verta pasiguosti iš kart kurjeris mytoys siuntą atvežė
o aš pasidžiaugiau, kad kai siunta perduota kurjeriui, kad tą pačią dieną atveža ir nėra nervas ima... Kol kodukas galioja, galėčiau nusipirkti kitus dydžius, jei nepataikiau...
QUOTE(melituke2010 @ 2015 12 04, 13:51)
Merginos help nesuprantu kas vyksta noriu rasyti zinute o ji grysta man atgal ka daryti negaliu atrasyti narems?
Prasau parasyti man Ramuniuks1,Kripu,Ramzyte neturiu jusu duomenu noriu issiusti HM pirkiunius bet negaliu jums parasyti nes zinute grysta man atgal
Prasau parasyti man Ramuniuks1,Kripu,Ramzyte neturiu jusu duomenu noriu issiusti HM pirkiunius bet negaliu jums parasyti nes zinute grysta man atgal
Parasykite man y pasta szivelyte@yahoo.com
QUOTE(Maja Di @ 2015 12 04, 11:59)
Ačiū, aišku, aš irgi gal liepą buvau pirkus. O kaip susimokėjot, pavedimą daryt bais brangu, o gal iš naujo nupirkti prekę ir patvirtint gavimą
As pirkau is naujo ir paskui patvirti kad gavau dar keliais centais ir pigiau gavosi
QUOTE(linxmute @ 2015 12 04, 15:16)
o aš pasidžiaugiau, kad kai siunta perduota kurjeriui, kad tą pačią dieną atveža ir nėra nervas ima... Kol kodukas galioja, galėčiau nusipirkti kitus dydžius, jei nepataikiau...
o kaip Jūs matot kad perduota? man rodo, kad siunta LT ir liepia žiūrėt per post.lt, bet kodas tik skaitmenys - tai niekoir negaliu pažiūrėt