Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Prireike piestuku spalvinimui, ne vaikui, reikia 36 spalvu. Gal ka parekomenduotumete? Amazone.de zvilgterejau, kinos panasiai kaip lt g.gif
Atsakyti
Meilituke2010 aš negaliu jums parasyt. Paradykit man į pasta. r.kekiene@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2015 12 03, 21:59)
Kuri Kauno , Vilniaus ar Klaipedos maximas lankot  blush2.gif  gal matet sita trasa  blush2.gif

http://www.babymarke...75332921/p35357

sakyčiau tokia buvo Megos Rimi 4u.gif dar taikosi 40 proc. nuolaida....
Atsakyti
Ačiū visoms atsakiusioms dėl plaukimo akinių. 4u.gif .
Atsakyti
Kreipiuosi į tas nares, kas kooperavosi su manimi iš Mytoys. GAUTA SIUNTA. negaliu surašyti žinučių. Kam reikia šiandien, tai 17-18 val. važiuosiu link Naujamiesčio iš Santariškių pusės. Važiuosiu Ateities g., Laisvės pr. Pasukit 861123141 kam pakeliui mano maršrutas ir nori šiandien pasiimti - sutartume susitikti kur pakeliui 4u.gif
Atsakyti
mergaitės, neberašykit dėl mytoys žaislų.
jau noriu užsakyti.

parašysiu, kaip man sekėsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuniuks1 @ 2015 12 04, 14:16)
Meilituke2010 aš negaliu jums parasyt. Paradykit man į pasta. r.kekiene@gmail.com

Parasiau jums y tel asmenine zinute
Atsakyti
Verta pasiguosti iš kart kurjeris mytoys siuntą atvežė biggrin.gif
Bet dežė tooookio dydžio, kad kurjeris vos užnešė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2015 12 04, 16:03)
Verta pasiguosti iš kart kurjeris mytoys siuntą atvežė biggrin.gif
Bet dežė tooookio dydžio, kad kurjeris vos užnešė  doh.gif

o aš pasidžiaugiau, kad kai siunta perduota kurjeriui, kad tą pačią dieną atveža ir nėra unsure.gif nervas ima... Kol kodukas galioja, galėčiau nusipirkti kitus dydžius, jei nepataikiau...
Atsakyti
QUOTE(melituke2010 @ 2015 12 04, 13:51)
Merginos help nesuprantu kas vyksta noriu rasyti zinute o ji grysta man atgal ka daryti negaliu atrasyti narems?
Prasau parasyti man Ramuniuks1,Kripu,Ramzyte neturiu jusu duomenu noriu issiusti HM pirkiunius bet negaliu jums parasyti nes zinute grysta man atgal

Parasykite man y pasta szivelyte@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 12 04, 11:59)
Ačiū, aišku, aš irgi gal liepą buvau pirkus. O kaip susimokėjot, pavedimą daryt bais brangu, o gal iš naujo nupirkti prekę ir patvirtint gavimą g.gif

As pirkau is naujo ir paskui patvirti kad gavau wink.gif dar keliais centais ir pigiau gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2015 12 04, 15:16)
o aš pasidžiaugiau, kad kai siunta perduota kurjeriui, kad tą pačią dieną atveža ir nėra  unsure.gif nervas ima... Kol kodukas galioja, galėčiau nusipirkti kitus dydžius, jei nepataikiau...

o kaip Jūs matot kad perduota? man rodo, kad siunta LT ir liepia žiūrėt per post.lt, bet kodas tik skaitmenys - tai niekoir negaliu pažiūrėt
Atsakyti