Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Mere @ 2015 12 04, 12:49)
aš irgi norėčiau prisijungti, banžiau rašyti į až nežinau ar išsisiuntė  g.gif  4u.gif

gavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2015 12 04, 11:32)
Jie turbūt kažkur užmete buvo, aš vakar irgi gavau prekė užsakytą Liepos mėnesį t.y. atkeliavo po 4mėnesių.
parašiau tam pardavėjui, paprašė susimokėti iš naujo wink.gif

Ačiū, aišku, aš irgi gal liepą buvau pirkus. O kaip susimokėjot, pavedimą daryt bais brangu, o gal iš naujo nupirkti prekę ir patvirtint gavimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 12 04, 11:59)
Ačiū, aišku, aš irgi gal liepą buvau pirkus. O kaip susimokėjot, pavedimą daryt bais brangu, o gal iš naujo nupirkti prekę ir patvirtint gavimą g.gif

Ką tik susimokėjau už tokį patį variantąsmile.gif Jie atsiunčiau Paypal e. paštą ir padariau pavedimąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltute11 @ 2015 12 03, 15:41)
pirksiu MYTOYS su 35%  RUBAMS ir BATAMS. rasykit i el pasta Jurgita.karpiniene@gmail.com.Kaunas-silainiai nedidelius siuntinukus galiu persiust  4u.gif

Parašiau laišką, tikiuso dar spėju prisijungti.
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2015 12 04, 10:51)

O mano, ar gavot?
Atsakyti
Galit rekomenduoti kokius plaukimo akinius 7m vaikui. Ar Speedo bei Zoggs čia geros firmos plaukimo akiniams žiūrėti?
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2015 12 04, 12:14)
Galit rekomenduoti kokius plaukimo akinius 7m vaikui. Ar Speedo bei Zoggs čia geros firmos plaukimo akiniams žiūrėti?

Speedo tai tikrai gera, tos kitos nezinau
Atsakyti
Jei babymarket yra akcija 3 uz 2 kaina, prisijungciau su 37 e zaislu
Atsakyti
Gal kas iš kauniečių šiandien užsakinėsite iš my toys su 35 % nuolaida batams ir rūbams. Norėčiau prisijungti, nes pas smiltute 11 nespėjau sad.gif(( Arba gal kas turi 35 % nuolaidos kodą ir mielai gali pasidalinti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atigila: 04 gruodžio 2015 - 11:36
pirmadieni rinksiu cocoon, priimsiu kelias mamytes. Vilnius, zirmunai.
siuskite krepselius i veslava.grochacka@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mole @ 2015 12 04, 12:08)
Ką tik susimokėjau už tokį patį variantąsmile.gif Jie atsiunčiau Paypal e. paštą ir padariau pavedimąsmile.gif

Ačiū.
Gal dar kas teberenka žaislus iš mytoys su 15 proc. nuolaida, prisijungčiau jei persiųstumėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2015 12 04, 11:14)

Speedo tikrai bus geri 4u.gif
pirkau sūnui, bet pirkau čia Lietuvoje, Sportlande, nes reikėjo čia ir dabar, tik dar ant nuolaidų pataikiau, tai apie 11€ kainavo ax.gif
Atsakyti