Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(VAIDASSU @ 2015 12 04, 11:02)
Labai prasau parasykit prie ko galiu jungtis su mytoys? el pasta?

Rūbams ir batams Vilniuje as pirkimą darysiu.
Atsakyti
QUOTE(sindija @ 2015 12 04, 03:21)
Merginos, po kiek siunciantis gaunasi siuslerio druska 400 tableciu? Gal yra planuojanciu uzsakyneti?

gal 3 nr reikia 400- uz 5.90 eur arba 4 numerio -1000 uz 10.90 eur ? buvo ne tas ideje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VAIDASSU @ 2015 12 04, 12:02)
Labai prasau parasykit prie ko galiu jungtis su mytoys? el pasta?

Aš bandysiu pirkti žaislus Vilniuje ax.gif
Norėčiau nupirkt kuo greičiau, kad spėtų iki Kalėdų atkeliaut 4u.gif
Į až žinutes gaunu 4u.gif
Atsakyti
Jeigu niekas nerenka www.sportsdirect.com, rinksiu pati. Gal kas norit jungtis? Kas žinote mano emailą, siųskite iškart, kas nežinote, rašykite į AŽ mirksiukas.gif 4u.gif

Kuo skubiau renku SD. Vilnius-Kaunas blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2015 12 03, 23:40)
Rasykit jiems ir galesit arba tik ta preke atsaukti, arba ir visa siuntini wink.gif Nes kitu atveju lauksit iki tos dienos, kol ta preke atsiras. O istikruju gali dar toliau nusitest, ta data buna pratesiama  doh.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif

parasiau ir bendruoju el.pastu, ir dar tokiu cancel@sportsdirect.com
kol kas laukiu atsakymo...
gal atsilieps dar tos, kam yra teke apsizioplins ideti Pre-order preke. ir dar ne mano pacios tai preke...

tikiuosi, pavyks atsisakyti tos prekes, nes jei reikes laukti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirtyšė @ 2015 12 04, 11:25)
aciu uz atsakyma  4u.gif

parasiau ir bendruoju el.pastu, ir dar tokiu  cancel@sportsdirect.com
kol kas laukiu atsakymo...
gal atsilieps dar tos, kam yra teke apsizioplins ideti Pre-order preke. ir dar ne mano pacios tai preke...

tikiuosi, pavyks atsisakyti tos prekes, nes jei reikes laukti...  doh.gif

Man tikrai taip buvo. Maždaug prieš metus. Atšaukti liepė visą užsakymą ir dariau vėl iš naujo jau be tos prekės. Bet atšaukti galima tik iki to laiko, kol supakuoja 4u.gif
Atsakyti
Gavau iš kiniečio popierines formeles keksiukams, jau ir pamiršus buvau, nes disputą iškėliau ir jau gal mėnuo kaip grąžino pinigus. Kaip dabar elgtis g.gif , kaip jam sumokėt iš naujo g.gif . Nedidelė suma, bet vis vien.... Matyt keliavo pirmyn atgal, nes sulamdyta pakuotė visai, bet naudojamos bus, neišmesiu ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 12 04, 11:29)
Gavau iš kiniečio popierines formeles keksiukams, jau ir pamiršus buvau, nes disputą iškėliau ir jau gal mėnuo kaip grąžino pinigus. Kaip dabar elgtis g.gif , kaip jam sumokėt iš naujo g.gif . Nedidelė suma, bet vis vien.... Matyt keliavo pirmyn atgal, nes sulamdyta pakuotė visai, bet naudojamos bus, neišmesiu ax.gif .

Jie turbūt kažkur užmete buvo, aš vakar irgi gavau prekė užsakytą Liepos mėnesį t.y. atkeliavo po 4mėnesių.
parašiau tam pardavėjui, paprašė susimokėti iš naujo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2015 12 04, 10:17)
Aš bandysiu pirkti žaislus Vilniuje  ax.gif
Norėčiau nupirkt kuo greičiau, kad spėtų iki Kalėdų atkeliaut  4u.gif
Į až žinutes gaunu  4u.gif

Dziugile, po kiek gautusi siuntimas mazdaug? Jungciausi su nedidele suma. Neseku, ar zaislams kodas koks yra? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2015 12 04, 12:32)
Dziugile, po kiek gautusi siuntimas mazdaug? Jungciausi su nedidele suma. Neseku, ar zaislams kodas koks yra? Aciu

Dabar dvi mergaitės parašė, kad norėtų, tai su Jumis būtume 4. Siuntimas 14 eur, dalinčiau po lygiai.
Bandysiu taikyti pirmojo pirkimo kodą -12%, bet nenoriu tikrint ar veikia, nes būna, kad po to nebetaiko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugile: 04 gruodžio 2015 - 10:42
QUOTE(-Gyte- @ 2015 12 04, 09:57)
Per menesi koki gal. Paraso el laiska kai pas juos buna arba galit pasekt siuntini post.lt

Labai aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2015 12 04, 11:42)
Dabar dvi mergaitės parašė, kad norėtų, tai su Jumis būtume 4. Siuntimas 14 eur, dalinčiau po lygiai.
Bandysiu taikyti pirmojo pirkimo kodą -12%, bet nenoriu tikrint ar veikia, nes būna, kad po to nebetaiko.

aš irgi norėčiau prisijungti, banžiau rašyti į až nežinau ar išsisiuntė g.gif 4u.gif
Atsakyti