QUOTE(Vitulka @ 2015 12 03, 16:08)
ačiū kad nepatingėjote atsakyti
rankinė jau pakeliui pas mane
QUOTE(Snoop @ 2015 12 04, 10:08)
Labas rytas! Dar labai laukiu vienos ar dvieju pirkėju prie mytoys 35 proc
Jungiames Labai gerom kainom gaunasi Next rubeliai berniukams didelis pasirinkimas dar galima gerom kainom nusipirkt Esprit, Mexx rubeliu ar Sterntaler kepuriu, pirstiniu, kojiniu ar pedkelniu
QUOTE(Dziugile @ 2015 12 04, 10:09)
Ar būtų kaži norinčių jungtis prie mytoys žaislų? Vilniuje. Gal bandyčiau su pirmo apsipirkimo kodu, jei galios ar yra limitas sumai žaislų?
Aš jungčiausi. Parašykit, kur siųsti užsakymą. AŽ neveikia dar.
QUOTE(*editux* @ 2015 12 04, 08:50)
Man 35 % duoda JOLLYGAP
Ačiū! Galioja ir man 35 su šiuo kodu, nes man išmetė šiaip hollygap 30 proc. Gal kas ir 40 proc. koda gavot gap.eu?
Laba,
pirksiu iš amazon.co.uk per UK., gal kas norėtumėte prisijungti?
Pati nesurenku nei reikiamos sumos nemokama siuntimui UK, nei svorio siuntimui į LT
Vilnius, pasiimti Justiniškėse.
rkpirkiniai@gmail.com
pirksiu iš amazon.co.uk per UK., gal kas norėtumėte prisijungti?
Pati nesurenku nei reikiamos sumos nemokama siuntimui UK, nei svorio siuntimui į LT
Vilnius, pasiimti Justiniškėse.
rkpirkiniai@gmail.com
QUOTE(-Braskeele @ 2015 12 04, 09:57)
Mytoys sumuse visus rekordus-pirmadieni uzsisakiau,siandien va atveze aisku prekiu buvo labai nedaug.
o aš užsakiau 23d. iki šiol negavau
QUOTE(jovita2014 @ 2015 12 04, 09:35)
Sveikos merginos,
gal zinote per kiek mazdaug laiko GAP grazina pinigus nuo netikusios prekes issiuntimo jiems? Ir kaip suzinoti ar jie ta issiusta ruba jau gavo?
gal zinote per kiek mazdaug laiko GAP grazina pinigus nuo netikusios prekes issiuntimo jiems? Ir kaip suzinoti ar jie ta issiusta ruba jau gavo?
Per menesi koki gal. Paraso el laiska kai pas juos buna arba galit pasekt siuntini post.lt
Labas rytas,
truputi ne i tema as, bet gal kas noretumet Biodermos vandenuko parsisiusto is http://www.cocooncen...500ml/9454.html
Rinkau iki nemokamo siuntimo, tai isidejau kelis, kad nemokamas siuntimas iseitu
Galit i el pasta rasyti, jei AZ dar neveikia elenavorobjoviene@gmail.com
truputi ne i tema as, bet gal kas noretumet Biodermos vandenuko parsisiusto is http://www.cocooncen...500ml/9454.html
Rinkau iki nemokamo siuntimo, tai isidejau kelis, kad nemokamas siuntimas iseitu
Galit i el pasta rasyti, jei AZ dar neveikia elenavorobjoviene@gmail.com
Labutis,
gal kas renkate, šiandien užsakinėsite www.sportsdirect.com?
gal kas renkate, šiandien užsakinėsite www.sportsdirect.com?