Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Beautiful Life @ 2015 12 03, 22:40)
Man Bioderma Node DS+ sampunas nr.1. Jis labai tinka riebiems plaukams. Dar man patiko Sulsena. Bioderma Node P naudoju sio metu, irgi nelabai man padeda. 4u.gif

Ačiū 4u.gif

Dar kas patarkite micelinį vandenį sausai odai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2015 12 03, 22:46)
Ačiū 4u.gif

http://www.cocooncen...250ml/5736.html
Atsakyti
Kai siuntėtės angliškai dainuojančias Elsas, po kiek jos kainavo?
Kaži dabar realu dar rasti pigiau nei už 24 eur? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2015 12 03, 22:52)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2015 12 03, 21:59)
Kuri Kauno , Vilniaus ar Klaipedos maximas lankot  blush2.gif  gal matet sita trasa  blush2.gif

http://www.babymarke...75332921/p35357

klp, nei senukuos, nei maximoj, nei rimi nemaciau
Atsakyti
Prisijunkite dar Vilniuje prie mytoys su 35 proc rūbams ir batams. Galima ir žaislams aisku, tik be nuolaidos, bet bent jau siuntima pasidalinsime !
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2015 12 03, 22:46)
Ačiū 4u.gif

šitas geras, be parabenų, be alkoholio ir kt.blogybių
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2015 12 03, 21:40)
Man Bioderma Node DS+ sampunas nr.1. Jis labai tinka riebiems plaukams. Dar man patiko Sulsena. Bioderma Node P naudoju sio metu, irgi nelabai man padeda. 4u.gif

Man bioderma node s kaip tik greiciau riebino plaukus. Isplovus kitu sampunu plaukai ilgiau islieka svarus. Sis šampūnas man nelabai, bet kauke bioderma node s labai faina. Super svelnus plaukai buna.
Sulsena pasta man super nuo pleiskanu. Kai tik ju atsiranda, karta ji panaudojus dingsta. Ir pigu ir efektyvu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 03 gruodžio 2015 - 22:24
QUOTE(Mirtyšė @ 2015 12 03, 22:03)
sveikos merginos,
jau buvo kalbeta ia tema, bet neisidejau i galva, kol paciai neprireike...

ka daryti, jei per klaida i SD uzsakyma idejau PRE-ORDER preke.
laukiu, kol issius uzsakyma, neikaip nesulaukiu, pasitikrinu puslapyje, ogi ziuriu parasyta  Awaiting Pre-Order , o prie vienos prekes Pre-ordered. Due 11 January 2016
ar imanoma atsaukti kazkaip sita viena preke, kad nedetu i uzsakyma ir siustu kitas prekes. ar dabar reikes laukti sausio 11 d.?  unsure.gif

Rasykit jiems ir galesit arba tik ta preke atsaukti, arba ir visa siuntini wink.gif Nes kitu atveju lauksit iki tos dienos, kol ta preke atsiras. O istikruju gali dar toliau nusitest, ta data buna pratesiama doh.gif
Atsakyti
Sveiki.gal kas zinot kur galima nupirkti mergaitei I pramoginius sokius galex batelius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rodnaja: 04 gruodžio 2015 - 00:01
[quote=super.toma,2015 12 03, 15:57]
matau isparduota, bet galima jo paklaust.
[/quote]
oho. Mantuko nepazystu ir sito psl net nezinau smile.gif aciu
[/quote]
As jau pamaniau Petruškio parduotuve lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2015 12 03, 17:09)

o kam jums kodukas? Dabar Kaune Akropolyje ju parduotuveje akcija 3 zaislai uz 2 kaina. Tai super gavosi nuolaida.
Papildyta:
na paskutinis sansas, sestadieni jau uzsakinesiu . Kas nespes tas ir liks smile.gif

BOOTS.COM

siusiu per tuki, tai siuntimas pagal svori.
Kaunas, bet galiu ir persiusti

Laukiu i pasta laiskiuku
jasiukai@gmail.com
Atsakyti