Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

erzketroze, parasykit prasau man e-mailu del uzsakymo is 3s sports.de
(lina.liniukas@googlemial.com)
Atsakyti
QUOTE(_Vikce_ @ 2015 12 03, 17:34)
O galima jungtis prie kito miesto, o po to pastu persisiust? blush2.gif Kaip manot bespetu zaislas iki kaledu ateit?  blush2.gif  4u.gif

jei įprastai, tai ateitų... bet. aš pirkau 11-30 du kartus - pirmą jau išsiuntė, tai tikiuos ryt gaut (blogiausiu atveju pirmadienį), o prie antro iš karto buvo užrašas, kad 12-18 pristatymo/išsiuntimo data (vokiškai, tai tikliai nesupratau), dabar tas užrašas dingo, bet "užsakymas apdorojamas". Todėl jau yra rizika pirkti Kalėdoms. Gal ir ateis, bet reikia apmastyti atsarginius variantus

P.S. dar jei persiuntimą LT skaičiuot...
Atsakyti
Mergaičių mamos, ar pirkot kažką sau ir dukrytėm vienodo (sukneles turiu minty)? Noriu kažką krikštynom pasižiūrinėt, bet nieko gero nerandu. Ali nesiūlyti lotuliukas.gif
Man pasakiškai gražu V&V Boutique, bet bijau, kad neišsimokėčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 12 03, 19:02)
jei įprastai, tai ateitų... bet. aš pirkau 11-30  du kartus - pirmą jau išsiuntė, tai tikiuos ryt gaut (blogiausiu atveju pirmadienį), o prie antro iš karto buvo užrašas, kad 12-18 pristatymo/išsiuntimo data (vokiškai, tai tikliai nesupratau), dabar tas užrašas dingo, bet "užsakymas apdorojamas". Todėl jau yra rizika pirkti Kalėdoms. Gal ir ateis, bet reikia apmastyti atsarginius variantus

P.S. dar jei persiuntimą LT skaičiuot...

Tai kad iprastai kazkur per savaite ateina smile.gif o Iki Kaledu dar 3 savaites ax.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 12 03, 19:10)
Mergaičių mamos, ar pirkot kažką sau ir dukrytėm vienodo (sukneles turiu minty)? Noriu kažką krikštynom pasižiūrinėt, bet nieko gero nerandu. Ali nesiūlyti  lotuliukas.gif
Man pasakiškai gražu V&V Boutique, bet bijau, kad neišsimokėčiau  doh.gif

As perku Carters ar Gymboree. Ne kosmosa kainuoja o ir tikrai dailiu buna smile.gif
10metu vestuviu proga pirkau abiem baltas Carters. Paprastos ir dailios smile.gif
Ikeliu trumpam nuoroda sukneliu musu buitiniu foto. Gal rodys smile.gif
https://m.facebook.c.......u_l_8&mdf=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 03 gruodžio 2015 - 18:24
QUOTE(Kimora @ 2015 12 03, 17:20)
O koks čia dydis? mes identiškus ir išaugom, tik smelio spalvos. dar viena problemytė, kad man 2jų porų iš karto reikia biggrin.gif

Pamatavau koją, bus maži, jaučiu ir tokį patį dydi turim, maniškiai 26d šitų išaugo, o koja beveik 17cm  g.gif

musu 27 dydis situ 4u.gif
Atsakyti
gal kur matete pigiau http://www.babymarke...8063736/p104365
Atsakyti
Gal užmatėt kur nors gražių šviečiančių kalėdinių užrašų?
Kažką tokio:
john lewis
argos

Buvo nerealių matalane, bet dabar internete nebėra, tik parduotuvėse doh.gif
Atsakyti
Gal dar kas jungsis:
Užsakysiu iš Mytoys.de su -35% rūbams, batams Klaipėdoj. Junkitės ir atsiųskite krepšelius: spalvotax@gmail.com Užsakysiu šį vakarą, apie 21val. smile.gif Galiu persiųsti per Lpexpres terminalus.
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 12 03, 20:21)
Gal užmatėt kur nors gražių šviečiančių kalėdinių užrašų?
Kažką tokio:
john lewis
argos

Buvo nerealių matalane, bet dabar internete nebėra, tik parduotuvėse  doh.gif

Fainai butu lietuviski uzrasai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smalsute2 @ 2015 12 03, 19:01)
erzketroze, parasykit prasau man e-mailu del uzsakymo is 3s sports.de
(lina.liniukas@googlemial.com)

Parasiau smile.gif
Atsakyti
Laba diena, iš kur siunčiatės kosmetika pvz: victoria secret, inika, lamav. Gal yra kokia parduotuvė , kad siustu į Lietuva? Ačiū
Atsakyti