Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(zyzliukė @ 2015 12 03, 17:37)
Gal kas pasakys, ar tas kodukas galioja tik My Toys batams, ar ir Mirapodo? Ir įdomu, kaip yra su grąžinumu netinkamų prekių? T.y. man netinka gauti batai -ar aš galėsiu grąžinti atgal ir atgauti sumokėtą sumą? Kaip tai daroma, jeigu perkama susikooperavus su kitomis mamytėmis? Dėkui, jeigu kažkas paaiškins sistemą  4u.gif

Jusu susitarimo su perkančia mamyte reikalas. Ir aisku sumokat gražinimo išlaidas.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 12 03, 16:42)
Negalioja Mirapodo sis kodas. Yra kiti kodai, kur galioja dviem parduotuvems,bet daugiau 15 proc nesu macius, turiu dabar 10 proc galiojanti 2 parduotuvems. Su grazinimais sudetinga daina, bet galima...nors as daugiau neuzsiimciau blush2.gif  pradzioj atgauni pinigelius uz grazinta preke, mano atveju ji keliavo i Vokietija gal menesi, nezinau kur buvo paklydus unsure.gif o pinigu uz siuntima (10 euru) neatgaunu iki siol...nors zada grazint.

o tai parduotuves kaltė buvo, kad siuntimo kainą grąžins? aš turėjau kodą -20proc, bet reikia pirkti iš visų 3 pardžių, jei kam reikia, galiu pažiūrėt, gal dar galioja
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 12 03, 18:47)
o tai parduotuves kaltė buvo, kad siuntimo kainą grąžins? aš turėjau kodą -20proc, bet reikia pirkti iš visų 3 pardžių, jei kam reikia, galiu pažiūrėt, gal dar galioja

Taip, ne ta dydi kombio buvo atsiunte, beje ne man vienai doh.gif doh.gif visiem cia pazere 74 dydzio vietoj 86...grazinimas buvo ilgas ir nuobodus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 12 03, 18:53)
Taip, ne ta dydi kombio buvo atsiunte, beje ne man vienai doh.gif  doh.gif visiem cia pazere 74 dydzio vietoj 86...grazinimas buvo ilgas ir nuobodus unsure.gif

ojee užsakinėjau draugei kombį, tai jei atsiųs ne tą dydį, kur reiks dėt g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 12 03, 17:53)
Taip, ne ta dydi kombio buvo atsiunte, beje ne man vienai doh.gif  doh.gif visiem cia pazere 74 dydzio vietoj 86...grazinimas buvo ilgas ir nuobodus unsure.gif

man po 3 savaičių grįžo atgal siuntinys doh.gif uždėtas lipdukas "Nepavyko pristatyti" ir kelios galimos priežastys išvardintos doh.gif
Susinervinau ir pardaviau lotuliukas.gif
Atsakyti
jei kam reikia mytoys koduko 35 proc.
KIVNMKERPDWR
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 12 03, 18:25)
kodą galima naudoti  tik vieną.
Dėl kodų tikrinimo - niekas iki šiol nesupranta kas kaip ir kodėl smile.gif kartais patikrina ir paskui veikia, o kartais nebeveikia... gali būti kad patikrinsit ir paskui rašys, kad šis accountas jau išnaudojo pirmojo pirkimo galimybę. Tada reiks kurti kitą accountą.

o sakykit, iš mytoys įmanoma nusipirkt nemokant nė žodžio vokiškai? g.gif
užsireikė žaislų dar blush2.gif kaži yra dar Vilniuje neapsipirkusių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzliukė @ 2015 12 03, 16:37)
Gal kas pasakys, ar tas kodukas galioja tik My Toys batams, ar ir Mirapodo? Ir įdomu, kaip yra su grąžinumu netinkamų prekių? T.y. man netinka gauti batai -ar aš galėsiu grąžinti atgal ir atgauti sumokėtą sumą? Kaip tai daroma, jeigu perkama susikooperavus su kitomis mamytėmis? Dėkui, jeigu kažkas paaiškins sistemą  4u.gif

Nežinau kaip kitoms grąžino pinigus, bet man minėjo, kad į paypalą grąžina ir neįkrenta į kortą. Tada reikia, kad ir grąžinančioji turėtų PP, į kur pervesti, nes jei neturi - iš savęs grąžint reikia, o tam PP paskui stovi kol nepraperki. Bet šito negaliu 100% garantuot.
Atsakyti
Laba, prisireike zaislo, jungčiausi prie užsakinėjančių žaislus iš mytoys.de Kaune, arba persisiusciau i kita miesta jei ka, zodziu jei kas galetu pagelbet ir uzsakyt, lauksiu az. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Vikce_: 03 gruodžio 2015 - 17:20
Dar laukiu prisijungianciu prie mytoys 35 proc Vilniuje . Kaip ir maniau, šitas procesas greitai nevyksta smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Snoop @ 2015 12 03, 18:26)
Dar laukiu prisijungianciu prie mytoys 35 proc Vilniuje . Kaip ir maniau, šitas procesas greitai nevyksta smile.gif)

O galima jungtis prie kito miesto, o po to pastu persisiust? blush2.gif Kaip manot bespetu zaislas iki kaledu ateit? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Vikce_ @ 2015 12 03, 18:34)
O galima jungtis prie kito miesto, o po to pastu persisiust? blush2.gif Kaip manot bespetu zaislas iki kaledu ateit?  blush2.gif  4u.gif

Del Kalėdų bijau pasakyti. Gal kas geriau žinote?
Atsakyti