Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Snoop @ 2015 12 03, 16:28)
Taip, nukainuotoms irgi galioja

ačiū 4u.gif

Tuomet jungčiausi prie užsakinėjančių žaislus iš mytoys.de Klaipėdoje smile.gif
Atsakyti

matau isparduota, bet galima jo paklaust.
[/quote]
oho. Mantuko nepazystu ir sito psl net nezinau smile.gif aciu
Atsakyti
[quote=super.toma,2015 12 03, 16:57]
matau isparduota, bet galima jo paklaust.
[/quote]
oho. Mantuko nepazystu ir sito psl net nezinau smile.gif aciu
[/quote]
fainas biciukas, labai malonus, visada viskas pirkejo naudai, kvepalai originalus.
Atsakyti
Merginos, ar yra koks nuolaidu kodukas knygos.lt 4u.gif
Atsakyti
Gal zinote koki koduka http://www.babymarket.lt/
Atsakyti
Prisijungčiau prie žaislų iš mytoys su nuolaida 10-12% ax.gif
Vilnius

P.S. o tą kodą pirmam pirkimui MYT12PROZENT galima patikrinti? ar nebegalios, jei suvesiu? g.gif kokiam žingsny vesti nuolaidų kodus? ar galima kelis? g.gif sorry vokiškai nieko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugile: 03 gruodžio 2015 - 16:18
QUOTE(darlia25 @ 2015 12 03, 16:44)
gal tiktu vidpadis 17.3 cm? gavau odines Primigi, bet mums irgi jau noretusi didesniu   4u.gif ( 26 eur_)

O koks čia dydis? mes identiškus ir išaugom, tik smelio spalvos. dar viena problemytė, kad man 2jų porų iš karto reikia biggrin.gif

Pamatavau koją, bus maži, jaučiu ir tokį patį dydi turim, maniškiai 26d šitų išaugo, o koja beveik 17cm g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kimora: 03 gruodžio 2015 - 16:31
Gal dar kas nori Vilniuje su 35 proc mytoys rubu/batu?
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2015 12 03, 16:17)
P.S. o tą kodą pirmam pirkimui MYT12PROZENT galima patikrinti? ar nebegalios, jei suvesiu?  g.gif kokiam žingsny vesti nuolaidų kodus? ar galima kelis?  g.gif sorry vokiškai nieko  blush2.gif

kodą galima naudoti tik vieną.
Dėl kodų tikrinimo - niekas iki šiol nesupranta kas kaip ir kodėl smile.gif kartais patikrina ir paskui veikia, o kartais nebeveikia... gali būti kad patikrinsit ir paskui rašys, kad šis accountas jau išnaudojo pirmojo pirkimo galimybę. Tada reiks kurti kitą accountą.
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2015 12 03, 17:38)
Panos help, pirkau kuprine lapkricio 6d., nu suprantu, kitaicai, http://www.amazon.de...i_detailpages00 pristatymas iki druodzio 5d. , matau tik Bestellnr., bet jis pagal paieska nieko nerodo(ar ieskot nemoku). jau laikas nerimaus? per aliexpress ten kazkaip disputa kelt lyg galima, o cia?

Manau palaukit ramiai gruodzio 5 g.gif

Merginos, kur pigiau pudra isigyt?gal koks kodas yra bootse? nes su shipu tai gausis tas pats kaip pas mus unsure.gif
http://www.boots.com...n-30ml_1127857/
Atsakyti
QUOTE(smiltute11 @ 2015 12 03, 16:41)
pirksiu MYTOYS su 35%  RUBAMS ir BATAMS. rasykit i el pasta Jurgita.karpiniene@gmail.com.Kaunas-silainiai nedidelius siuntinukus galiu persiust  4u.gif

Gal kas pasakys, ar tas kodukas galioja tik My Toys batams, ar ir Mirapodo? Ir įdomu, kaip yra su grąžinumu netinkamų prekių? T.y. man netinka gauti batai -ar aš galėsiu grąžinti atgal ir atgauti sumokėtą sumą? Kaip tai daroma, jeigu perkama susikooperavus su kitomis mamytėmis? Dėkui, jeigu kažkas paaiškins sistemą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzliukė @ 2015 12 03, 18:37)
Gal kas pasakys, ar tas kodukas galioja tik My Toys batams, ar ir Mirapodo? Ir įdomu, kaip yra su grąžinumu netinkamų prekių? T.y. man netinka gauti batai -ar aš galėsiu grąžinti atgal ir atgauti sumokėtą sumą? Kaip tai daroma, jeigu perkama susikooperavus su kitomis mamytėmis? Dėkui, jeigu kažkas paaiškins sistemą  4u.gif

Negalioja Mirapodo sis kodas. Yra kiti kodai, kur galioja dviem parduotuvems,bet daugiau 15 proc nesu macius, turiu dabar 10 proc galiojanti 2 parduotuvems. Su grazinimais sudetinga daina, bet galima...nors as daugiau neuzsiimciau blush2.gif pradzioj atgauni pinigelius uz grazinta preke, mano atveju ji keliavo i Vokietija gal menesi, nezinau kur buvo paklydus unsure.gif o pinigu uz siuntima (10 euru) neatgaunu iki siol...nors zada grazint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 03 gruodžio 2015 - 16:42