Užsakysiu iš Mytoys.de su -35% rūbams, batams Klaipėdoj. Junkitės ir atsiųskite krepšelius: spalvotax@gmail.com Užsakysiu šį vakarą, apie 21val. Galiu persiųsti per Lpexpres terminalus.
Siandien vakare arba ryt is ryto perku is AMAZON.DE
pardavejas amazon-Sold by: Amazon EU S.a.r.L.
mano vienas daikto siuntima rodo 9 eur, gal kas noretu prisijungti, pasidalintume siuntima
Kedainiai, galiu persiusti pastu ar pastomatu.rasykite el.pastu: ilona7810@yahoo.com
pardavejas amazon-Sold by: Amazon EU S.a.r.L.
mano vienas daikto siuntima rodo 9 eur, gal kas noretu prisijungti, pasidalintume siuntima
Kedainiai, galiu persiusti pastu ar pastomatu.rasykite el.pastu: ilona7810@yahoo.com
QUOTE(jovita2014 @ 2015 12 03, 12:59)
Priminkite kuriame Jus mieste?
Vilnius, justiniškės
Mergaitės priminkit iš kur pirkom Šuslerio druskas?
Panos iki kada galioja Mytoys -35proc. nuolaida rūbams batams?
Tuoj apsiverksiu. Rugsėjo gale pirkti Primigi sandalai darželiui, jau maži, šiandien ateinu pasiimti pirštai kaba Reikia kažko skubiai
Tuoj apsiverksiu. Rugsėjo gale pirkti Primigi sandalai darželiui, jau maži, šiandien ateinu pasiimti pirštai kaba Reikia kažko skubiai
pirksiu MYTOYS su 35% RUBAMS ir BATAMS. rasykit i el pasta Jurgita.karpiniene@gmail.com.Kaunas-silainiai nedidelius siuntinukus galiu persiust
QUOTE(smiltute11 @ 2015 12 03, 15:41)
pirksiu MYTOYS su 35% RUBAMS ir BATAMS. rasykit i el pasta Jurgita.karpiniene@gmail.com.Kaunas-silainiai nedidelius siuntinukus galiu persiust
valio, einu žiūrėt
QUOTE(Snoop @ 2015 12 03, 15:43)
Sveikos, gal kuri parinktu užsakymą iš mytoys Vilniuje? Duočiau 35 proc nuolaidos koduka. Galioja iki rytdienos.
As jungciaus su pora prekiu jei kas rinktu
Pati ko gero neapsiimsiu,nes planuoju rinkt ne rubus, batus su 10 proc koduku.
QUOTE(-Braskeele @ 2015 12 03, 15:47)
As jungciaus su pora prekiu jei kas rinktu
Ir as jungciaus bukit gera kuri nors ir apsiimkit pirkti galeciau ir as, bet kad I LT grisiu tik gruodzio 19d.. Turbut niekas nenoretumet iki tiek laukt savo prekiu...Turiu ir as koduka 35% rubams ir avalynei
QUOTE(Kripu @ 2015 12 03, 15:58)
Ir as jungciaus bukit gera kuri nors ir apsiimkit pirkti galeciau ir as, bet kad I LT grisiu tik gruodzio 19d.. Turbut niekas nenoretumet iki tiek laukt savo prekiu...Turiu ir as koduka 35% rubams ir avalynei
Dabar mytoys.de su nauju akauntu -12 % viskam.
Kodas:MYT12PROZENT
Merginos, ieškau Vilniečių besijungiančių (arba aš prisijungčiau) prie pirkimo iš 3s-sports.de, norisi siuntimą pasidalinti.
Mano e-mailas: lina.liniukas@googlemail.com
Mano e-mailas: lina.liniukas@googlemail.com
Gal turite patirties su Omron inhaliatoriais ar su inhaliatoriais aplamai? Gal parašytumėt atsiliepimus? Omron žiūriu pigiau pas mus nei užsienyje....
http://evaistine.cam...n inhaliatorius
http://evaistine.cam...n inhaliatorius