Linkėjimai nuo Willio Williui.
Jūsų Willis - superinis. O dėl kitų vardų - tai ir pas mus jau - ir vilius, ir vytas, ir vladimiras, ir volodia...
4 metus draugavome...
užjaučiu
maniškis jauniausias 6 metų išėjo, nespėjom net iki vetkės nuvežt, man ant rankų mirė prieš 5 mėnesius. Sąžiningai žegnojaus ,žliumbiau daugiau ne. Yra dar du, bet vyras sekančią dieną susirado labai panašų tik doniuką ir vakare jau buvo pas mus. Patikėkit tikrai lengviau ir mums ir katinam, net šuo laimingas.Kai mirė mano juodulys iškentėm 6 mėn be šuns, dabar ne juodulys bet akita, labai jau nepanaši veislė, bet laimingi kad jis yra. Naujas augintinis nepakeis išėjusio, bet tą tuštumą tikrai užpildys. Mano visi išėję augintiniai buvo įpatingi, šitie kitokie net nelyginu, prisimenu kasdien ir prisiminsiu visad . Bet kai į namus įeina naujokas tada nauji rūpesčiai, tiesiog lakstai paskui mažą uodegytę , mokini, vėl nervuojies.
Dabar kelios dienos, kai Horo nėra namuose - ir ji išprotėjo, vietos neranda. Sienomis lipa, rėkia, ieško, šaukia... Su lubomis kalbasi....
Kam taip buvo, kas pasidalins įspūdžiais: ilgai jie išgyveną praradimą, išsiskyrimą?
Užuojauta... tikrai jaunas išėjo...
Sveiki
Kaip senai bebuvau įlindusi, bet kaip matau niekas nesikeičia... Ir nuolatiniai kantrūs nariai ir naujokai su "sveikatos" veisimais ir daugintojų bėdų aiškinimosi
Buvo klausimas apie katinus ir šunis, mūsų Iuliu (9,5 m.) iš trijų gyvūnų liko vienas, abu šunys pernai paliko mus. Senojo mažojo juodulio katinas nepasigedo, o va prieš pora mėnesių netekom basetukės, ji katinui tarnavo kaip šildytuvas ir draugė kol manęs nėr ar aš neturiu laiko. Va kai jos neliko katinas pora savaičių ieškojo ir kniaukaliojo, nelipo sienom, bet tikrai jautėsi, kad jam trūksta. Dabar jau apsiprato, tik šildytis tenka jau tik ant radijatoriaus...
Maistas kadangi būdavo šuns didelėm granuolėm (mažojo buvo normuojamas) tai nekilo bėdų, bet kartais pasmaguriaudavo, tada vemdavo, bet tai būdavo retai.
Ptfu ptfu Iuliu sveikas, nejauniklis tirkai, bet tikiuosi dar gyvens ilgai ir sulauks naujojo šeimos nario (šuns), nors nežinia kada tai nutiks, reikia visgi susigyvent su netektim, ir išsiaiškint koks šuo tai bus.
[url=http://radikal.ru][/url]
Sveiki,
- dėl guolio neskubėkit, dažniausia pinigai veltui būna išleisti, nes jie vistiek dažniausia su jumis miegos;
-dėl tualeto, imkit uždarą, prie iškarto pasiimkit kilimėlį-žolės imitacijos (ne taip kraikais po namus išsinešios). O kokio dizaino imsit, tai čia tik skonio reikalas. Dabar yra net automatiniai, viską už jus padarys
Supratau. O dabar klausimas koki šampūna naudojat ?
Mums pats geriausias Iv San Bernard Mineral Plus Cream šampūnas