Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

QUOTE(Svajūnė @ 2015 12 07, 14:22)
Žinutės išsisiunčia, nežiūrint to, kad ir Jūs pačios gaunate tą pačią žinutę. Deja, bet greičiausiai sutvarkyti šios klaidos, kai žinutės kopija ateina ir pačiam siuntėjui ne tik į katalogą IŠSIŲSTI, bet ir į katalogą GAUTIEJI, nepavyks dėl to kad naujojoje versijoje iš esmės skirtis Asmeninių žinučių funkcija.

Išsisiunčia ne visos, siunčiau žinutę su nuorodomis, negavo. Taip pat neleidžia įsidėt avataro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 07 gruodžio 2015 - 17:04
QUOTE(floria @ 2015 12 07, 16:48)
sakykit, ar čia ir viena iš forumo klaidų, aš negaliu pasikeisti avataro jau kuris laikas. gaunu pranešimą:
Forumų pranešimas

Atsiprašome, įvyko klaida. Jei nesate tikras, kaip naudotis šia galimybe, arba nežinote, kodėl gavote šį klaidos pranešimą, informacijosa ieškokite pagalbos failuose.
Įvyko klaida:

Atsiuntimas nepavyko. Prašome susisiekti su administracija ir pranešti apie šią problemą
avataras tik 6 KB tai tikrai neviršyja normos.

pas mane ta pati beda, tiksliau mano buves avataras isvis dingo ir neleidzia jokio kito naujo ikelti ( dydis taip pat nevirsyja rekomenduojamo dydzio). Tad atkreipkit demesi ir si dalyka[B]
Atsakyti
Jau kelintą dieną neįmanoma forume atlikti temų paiešką... jau įrašiau temą, kuri akivaizdžiai matosi, bet vis tiek išmetė užrašą, kad nėra tokios temos.. kažkas vis dar ne taip g.gif
Atsakyti
žodžiu, forumas ryškiai susirgo...
nors keista, man su až nėra bėdų lygtais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2015 12 07, 15:22)
Žinutės išsisiunčia, nežiūrint to, kad ir Jūs pačios gaunate tą pačią žinutę. Deja, bet greičiausiai sutvarkyti šios klaidos, kai žinutės kopija ateina ir pačiam siuntėjui ne tik į katalogą IŠSIŲSTI, bet ir į katalogą GAUTIEJI, nepavyks dėl to kad naujojoje versijoje iš esmės skirtis Asmeninių žinučių funkcija.

Kad dėl šios klaidos Asmeninių Žinučių Dėžutė nepersipildytų, šiandien turėtų būti išjungti asmeninių žinučių limitų nustatymai.

tikrai neissisiuncia ir nepasiekia adresato, nes nurodziau savo el. pasta narei, bet nesulaukiu jokio atsako, siunciau ne viena zinute... negauna

beje, issiuntus zinute adresatui, zinute ne tik grizta atgal, bet ir dingsta nikas ... nebeimanoma astsirinkti kontaktus// blogai

aptiktos klaidos: neskaiciuojamas asmeniniu zinuciu skaicius, neskaiciuojamas temu perziuru skaicius

P.S. ir aplamai, visa ta uzsitesusi situacija del dvieju forumo programu- versiju man primena pasak mano mociutes megiama posaki, kad ,,susipyko Indija su Pindija"
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2015 12 07, 18:27)
aptiktos klaidos: neskaiciuojamas asmeniniu zinuciu skaicius, neskaiciuojamas temu perziuru skaicius

Tai - ne klaida: AŽ ir žinučių tam tikrose temose neskaičiuoja.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2015 12 07, 21:02)
Tai - ne klaida: AŽ ir žinučių tam tikrose temose neskaičiuoja.

ar neskaiciuoja perziuru bendrose temose? ligsiol skaiciavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2015 12 07, 20:21)
ar neskaiciuoja perziuru bendrose temose? ligsiol skaiciavo mirksiukas.gif

Kokias temas ir kokias peržiūras omeny turit? Jeigu Skelbimų lentą, tai ten tikrai žinučių neskaičiavo.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2015 12 07, 21:23)
Kokias temas ir kokias peržiūras omeny turit? Jeigu Skelbimų lentą, tai ten tikrai žinučių neskaičiavo.

pvz. Kertelė sielai

nebeskaiciuoja peziuru skaiciaus... pabandykite, pamatysite

http://www.supermama...hp?showforum=25

Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2015 12 07, 20:35)
pvz.  Kertelė sielai

nebeskaiciuoja peziuru skaiciaus... pabandykite, pamatysite

http://www.supermama...hp?showforum=25

Ne taip supratau - atsiprašau (pagalvojau apie žinučių skaičiavimą) smile.gif Žinoma ir ši problema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 07 gruodžio 2015 - 20:40
QUOTE(Svajūnė @ 2015 12 07, 14:22)
Žinutės išsisiunčia, nežiūrint to, kad ir Jūs pačios gaunate tą pačią žinutę.

Taip zinute issisiuncia kazkur i tinklus, bet i gavejo pasto zinute neateina. Si ryta i el pasta vel gavau automatini pranesima, jog gavau az, atejus i SM - az ne kvapo. Ir taip jau 4 karta. Az buvo nuo skirtingu siunteju.
Tiesa, is 5-tos nares zinute atejo ir mano atsakymas jai taip pat nuejo. Bet paskui dingo is mano az dezutes bigsmile.gif .
Atsakyti
Visos zinutes tikrai nera gaunamos, viena nari zinute pasiekia, kito-ne.

Ir aplamai manau buvo galima ispet forumo dalyvius apie busimus neskandumus, programu atnaujinimus, butu bent el.pastais apsikeite, dabar lyg zaidimas, rasai ir speliok gavo zinute ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasakų fėja: 07 gruodžio 2015 - 20:45