Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

Procentaliai zinutes jau rodo, taciau parasius zmogui, ja pasirasau "sau", tiesiog paspaudus siuti, ji pareina man atgal, net nezinau ar nuejo ir tam kam siunciau?
Atsakyti
Narė negauna mano žinučių, o aš jos gaunu. Po du kartus. Mano rašyta žinutė grįžta man pačiai.
Atsakyti
Kada administracija teiksis parašyti ir pasakyti, kada bent preliuminariai baigsis šita nesąmonė?
Atsakyti
ir man butu labai idomu suzinoti, kada forumas veiks normaliai?????
Atsakyti

i 
Aš jau rašiau, kad negalime pasakyti konkrečios datos, nes neretai pasitaiko, kad sutvarkius vieną, kitoje vietoje atsiranda klaida.

Stengiamės, tačiau ne visada viskas priklauso nuo mūsų norų ir galimybių. Nesinori tiek įdėjus vargo ir darbo išjungti naują versiją, juolab, kad ateityje reikės pereiti prie jos ir vėl iškils tos pačios problemos.

Dar kartą atsiprašome už kilusias problemas ir dėkojame už kantrybę!  

Atsakyti
Sveiki, ka daryti? zmogus prisiregistravo, nori rasyti zinutes temose, o negali, raso, kad yra tokia klaida, suprantu, kad nepatvirtinta kazkas.
Negavote registracijos patvirtinimo laiškelio? Skaitykite čia: http://www.supermama...showtopic=26474 Arba rašykite į forumas@supermama.lt smile.gif

Laiskas forumas@supermama.lt isisustas pries 5 dienas, atsakymo jokio, parasyti jums tas zmogus negali - neleidzia...

Įvyko klaida:
Jūs neturite teisių skelbti atsakymus šioje temoje

kiek bandysite zmoniu kantrybe?
aciu, jei kas nors atsakys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bryzz: 07 gruodžio 2015 - 14:15
QUOTE(Bryzz @ 2015 12 07, 14:06)
Sveiki, ka daryti? zmogus prisiregistravo, nori rasyti zinutes temose, o negai, raso, kad yra tokia klaida, suprantu, kad nepatvirtinta kazkas.
Negavote registracijos patvirtinimo laiškelio? Skaitykite čia: http://www.supermama...showtopic=26474 Arba rašykite į forumas@supermama.lt smile.gif

Laiskas forumas@supermama.lt  isisustas pries 5 dienas, atsakymo jokio, parasyti jums tas zmogus negali - neleidzia...

Įvyko klaida:
Jūs neturite teisių skelbti atsakymus šioje temoje

kiek bandysite zmoniu kantrybe?
aciu, jei kas nors atsakys

Ar tas žmogus patvirtino savo registraciją forume, paspausdamas ant nuorodos patvirtinimo laiške? Patvirtinimo laišką turėjo gauti į el. pašto dėžutę, kurią nurodė registracijos metu.
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2015 12 07, 14:13)
Ar tas žmogus patvirtino savo registraciją forume, paspausdamas ant nuorodos patvirtinimo laiške? Patvirtinimo laišką turėjo gauti į el. pašto dėžutę, kurią nurodė registracijos metu.

Aciu, spaudziame 10 kartu, niekas nevyksta, pakartosime laiska i el. pasta, gal atsius?

Raso taip
Buvo aptiktos šios klaidos
There are no pending validation requests for that member. Please check the name and try agai
n
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bryzz: 07 gruodžio 2015 - 14:20
QUOTE(Sonata55 @ 2015 12 06, 15:36)
Kas cia darosi??? Dabar jau 12.06, o su AZ tragedija! Zinutes atsisiuncia man paciai ir nares TIKRAI NEGAUNA! Tariames del prekes pardavimo, tad man tai labai aktualu siandien ir dabar atsakyti, o ne ryt ar kita savaite!!! Ir tik nepasakokite, kad gauna zinutes, nes uzklaususios palauke kuri laika ir atsijunge! Ka cia dergiates?  bash.gif

QUOTE(rircik @ 2015 12 06, 16:12)
tik ka siunciau zinute vienai narei ir gavau ja sau atgal... verysad.gif
bet... visgi nare zinute gavo ir atrase man smile.gif todel zinutes ir grizta ir nukeliauja pas kitas nares smile.gif

QUOTE(Marija1 @ 2015 12 07, 00:18)
Procentaliai zinutes jau rodo, taciau parasius zmogui, ja pasirasau "sau", tiesiog paspaudus siuti, ji pareina man atgal, net nezinau ar nuejo ir tam kam siunciau?

QUOTE(Griaustinė @ 2015 12 07, 09:11)
Narė negauna mano žinučių, o aš jos gaunu. Po du kartus. Mano rašyta žinutė grįžta man pačiai.

Žinutės išsisiunčia, nežiūrint to, kad ir Jūs pačios gaunate tą pačią žinutę. Deja, bet greičiausiai sutvarkyti šios klaidos, kai žinutės kopija ateina ir pačiam siuntėjui ne tik į katalogą IŠSIŲSTI, bet ir į katalogą GAUTIEJI, nepavyks dėl to kad naujojoje versijoje iš esmės skirtis Asmeninių žinučių funkcija.

Kad dėl šios klaidos Asmeninių Žinučių Dėžutė nepersipildytų, šiandien turėtų būti išjungti asmeninių žinučių limitų nustatymai.
Papildyta:
QUOTE(Bryzz @ 2015 12 07, 14:16)
Aciu, spaudziame 10 kartu, niekas nevyksta, pakartosime laiska i el. pasta, gal atsius?

Raso taip
There are no pending validation requests for that member. Please check the name and try agai
n

Parašykite el adresu vaida@supermama.lt to žmogaus vartotojo vardą ir registracijos el pašto adresą.
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2015 12 07, 14:13)
Patvirtinimo laišką turėjo gauti į el. pašto dėžutę, kurią nurodė registracijos metu.

There are no pending validation requests for that member. Please check the name and try again

Suprantu, kad neranda tokio vartotojo, nors prisijungti leidzia, tik rasyti ne,
I e.maila jokio laisko negauname, spame nera, Dekui, jei padesite
Papildyta:
QUOTE(Svajūnė @ 2015 12 07, 14:22)

Parašykite el adresu vaida@supermama.lt to žmogaus vartotojo vardą ir registracijos el pašto adresą.

Dekui, parasyta! 4u.gif
Atsakyti
Svajūne, o kaip dėl žinučių, kurios buvo bandomos išsiųst nuo pradžios strigimo iki kol jau galima buvo jas gaut? Ar jos taip ir nebebus atkurtos? Nes buvo tokių daug, kad ir e-mail rodo, jog atsiųstos žinutės, o inboxe nerasta ir paskaityt neįmanoma.
Atsakyti
sakykit, ar čia ir viena iš forumo klaidų, aš negaliu pasikeisti avataro jau kuris laikas. gaunu pranešimą:

Forumų pranešimas

Atsiprašome, įvyko klaida. Jei nesate tikras, kaip naudotis šia galimybe, arba nežinote, kodėl gavote šį klaidos pranešimą, informacijosa ieškokite pagalbos failuose.

Įvyko klaida:

Atsiuntimas nepavyko. Prašome susisiekti su administracija ir pranešti apie šią problemą

avataras tik 6 KB tai tikrai neviršyja normos.
Atsakyti