Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

Visos problemos su až, kaip ir pas kitas tikrai vis dar yra drinks_cheers.gif ir štai dar kelios nepaminėtos:

Gaunu žinutę, paspaudžiu, kad ją perskaityti, o ji iškart ir dingsta su tuo paspaudimu neperskaityta doh.gif .

Buvau pasilikusi laiškus narių, kurie man svarbūs, tuo pačiu ir jų nikus (nes buvo parašyti, kaip žinučių siuntėjai). Dabar skiltyje "Siuntėjas" beveik visur mano pačios nikas, nebeaišku, kas man tuos laiškus rašė g.gif

Atsakyti
O mano pranesimu gaviklis pilnas ir neina istrinti visai zinuciu,todel negaliu ju nei gauti nei siusti unsure.gif ir taip jau visa savaite,nejuokinga visai doh.gif
Atsakyti
Sveiki, norėjau paklausti, ar tos žinutės, kurios buvo siunčiamos forumo tvarkymo metu, sutvarkius problemas bus matomos ir prieinamos? Ar jos taip ir dings negautos? Nes žinutės vis tik gavėjo nepasiekia, o jei ir pasiekia, tai neįmanoma jų perskaityti ir jos dingsta. Ačiū.
Atsakyti
Siandien 13h03 gavau pranesima i el. pasta, jog gauta az. Paspaudus ant nuorodos, ismete puslapi su fraze: "Tokia zinute neegzistuoja" doh.gif .
Atsakyti
Tai kada administracija tvarka padarys labai idomu? doh.gif
Atsakyti
Kas cia darosi??? Dabar jau 12.06, o su AZ tragedija! Zinutes atsisiuncia man paciai ir nares TIKRAI NEGAUNA! Tariames del prekes pardavimo, tad man tai labai aktualu siandien ir dabar atsakyti, o ne ryt ar kita savaite!!! Ir tik nepasakokite, kad gauna zinutes, nes uzklaususios palauke kuri laika ir atsijunge! Ka cia dergiates? bash.gif
Atsakyti
tik ka siunciau zinute vienai narei ir gavau ja sau atgal... verysad.gif
bet... visgi nare zinute gavo ir atrase man smile.gif todel zinutes ir grizta ir nukeliauja pas kitas nares smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rircik: 06 gruodžio 2015 - 16:22
QUOTE(Svajūnė @ 2015 12 05, 16:55)
Jūs nė vienos žinutės netrynėte? Tikrai dingo būtent po to, kai ją uždarėte perskaičiusi?  g.gif

Taip, būtent kelios naujos narės rašė, aš perskaitau, atrašau ir gauta žinutė dingsta. Tik lieka mano naujai išsiųsta žinutė (kurią narė neaišku, ar gauna, bet aš ją gaunu). Ta pati problema matau dar vienos narės paminėta "Eliya", tik ji negali jų net perskaityti.
Atsakyti
QUOTE(rircik @ 2015 12 06, 16:12)
bet... visgi nare zinute gavo ir atrase man smile.gif todel zinutes ir grizta ir nukeliauja pas kitas nares smile.gif

Ne visos nueina, būna ir kur negauna.
Atsakyti
QUOTE(rircik @ 2015 12 06, 15:12)

gerai,kai a.z nepilna,o kaip pilna tai nei gauti nei isiusti negaliu,nes trinti neleidzia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2015 12 06, 19:39)
gerai,kai a.z nepilna,o kaip pilna tai nei gauti nei isiusti negaliu,nes trinti neleidzia doh.gif

jei atidarau skaityti zinute,tai pacioje zinuteje istrinti neleidzia, bet isejus ir paspaudus varnele ant zinutes, man leidzia trinti...
Atsakyti
QUOTE(rircik @ 2015 12 06, 17:41)
jei atidarau skaityti zinute,tai pacioje zinuteje istrinti neleidzia, bet isejus ir paspaudus varnele ant zinutes, man leidzia trinti...

o man ne unsure.gif
Atsakyti