Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

P.s.
Džiugu, prisijungiau įprastai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2016 10 19, 17:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mamaEgle" data-cid="71137086" data-time="1476884702"><div><p>prijungė ir su niku, bet nėra funkcijos "nematomas"</p></div></blockquote><p></p><p>Taip, nebėra, nes išvis išjungtas rodymas prisijungusių narių. Todėl funkcija „nematomas” netenka prasmės.</p>

Supratau, ačiū už paaiškinimą 4u.gif
Atsakyti
Man iš vis naujoj versijoj neleidžia atsakyti į postus, tiek kompe, tiek telefone.
Atsakyti
Kur rasti naujoj versijoj sekamas temas "favorites"?
Atsakyti
Labas rytas,

nuo vakar vakaro senojoje versijoje nebeįmanoma užeiti į Favorites. Klaida „There appears to be an error with the database.“
Atsakyti
QUOTE(funnygirl- @ 2016 10 20, 15:21)
Kur rasti naujoj versijoj sekamas temas "favorites"?
Naujoje versijoje Favorites nebėra, yra Mano sekamas turinys, atsidaro per profilį. Išsamiau temoje:
Nauja forumo versija
http://www.supermama...owtopic=1029223
Atsakyti
nesicituoja
Atsakyti
QUOTE(Liniuks @ 2016 10 28, 03:41)
Labas rytas,

nuo vakar vakaro senojoje versijoje nebeįmanoma užeiti į Favorites. Klaida „There appears to be an error with the database.“

Aš jau nuo užvakar neįeinu į Favorites temas wacko.gif o kai nėra laiko čia per visus puslapius važinėtis, beieškant, tai labai užknisa tie visi "tobulinimai" protest.gif
Atsakyti
Tai jei gerai suprantu FAVORITES funkcijos nebėra??????Prašytume tai grąžinti!
Man, kuri su SUPERMAMA draugauju nuo 2005 metu, kaip ir nereikia jokių tobulinimų....
Būkit žmonės palikit seną versiją su reikalinga favorites funkcija... Tie, kas nori inovacijų, tegul keliasi į naują Supermamos versiją. Ačiū už supratingumą!!!!!
Atsakyti
Kažkas negerai su favorites įtraukiant/pašalinant temą. Jeigu įtraukiu temą į favorites, tai favorituose jos nerodo, tik pačiam forume išryškina pavadinimą, o jeigu pašalinu iš favorites, tada atsiranda favorituose, bet forume nebeišryškina pavadinimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 30 spalio 2016 - 11:04
Neleidžia ištrinti temos senoj versijoj.
Atsakyti
Klaida
Jus neturite favorite temļæ½;.

Jus galite ļæ½traukti temļæ½ ļæ½ sļæ½raļæ½ļæ½ paspaudus vokelio ikonelļæ½ (skyrelio temļæ½ sļæ½raļæ½e).
- Arba -
Paspaudus ļæ½traukti/Paļæ½alinti Favorites nuorodļæ½ temos virļæ½uje.

Vietoj lietuviškų raidžių kažkokias nesąmones rodo...
Atsakyti