P.s.
Džiugu, prisijungiau įprastai.
QUOTE(Svajūnė @ 2016 10 19, 17:29)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="mamaEgle" data-cid="71137086" data-time="1476884702"><div><p>prijungė ir su niku, bet nėra funkcijos "nematomas"</p></div></blockquote><p></p><p>Taip, nebėra, nes išvis išjungtas rodymas prisijungusių narių. Todėl funkcija nematomas netenka prasmės.</p>
Supratau, ačiū už paaiškinimą
Man iš vis naujoj versijoj neleidžia atsakyti į postus, tiek kompe, tiek telefone.
Kur rasti naujoj versijoj sekamas temas "favorites"?
Labas rytas,
nuo vakar vakaro senojoje versijoje nebeįmanoma užeiti į Favorites. Klaida There appears to be an error with the database.
nuo vakar vakaro senojoje versijoje nebeįmanoma užeiti į Favorites. Klaida There appears to be an error with the database.
QUOTE(funnygirl- @ 2016 10 20, 15:21)
Kur rasti naujoj versijoj sekamas temas "favorites"?
Naujoje versijoje Favorites nebėra, yra Mano sekamas turinys, atsidaro per profilį. Išsamiau temoje:Nauja forumo versija
http://www.supermama...owtopic=1029223
nesicituoja
QUOTE(Liniuks @ 2016 10 28, 03:41)
Labas rytas,
Aš jau nuo užvakar neįeinu į Favorites temas o kai nėra laiko čia per visus puslapius važinėtis, beieškant, tai labai užknisa tie visi "tobulinimai"
Tai jei gerai suprantu FAVORITES funkcijos nebėra??????Prašytume tai grąžinti!
Man, kuri su SUPERMAMA draugauju nuo 2005 metu, kaip ir nereikia jokių tobulinimų....
Būkit žmonės palikit seną versiją su reikalinga favorites funkcija... Tie, kas nori inovacijų, tegul keliasi į naują Supermamos versiją. Ačiū už supratingumą!!!!!
Man, kuri su SUPERMAMA draugauju nuo 2005 metu, kaip ir nereikia jokių tobulinimų....
Būkit žmonės palikit seną versiją su reikalinga favorites funkcija... Tie, kas nori inovacijų, tegul keliasi į naują Supermamos versiją. Ačiū už supratingumą!!!!!
Kažkas negerai su favorites įtraukiant/pašalinant temą. Jeigu įtraukiu temą į favorites, tai favorituose jos nerodo, tik pačiam forume išryškina pavadinimą, o jeigu pašalinu iš favorites, tada atsiranda favorituose, bet forume nebeišryškina pavadinimo.
Neleidžia ištrinti temos senoj versijoj.