Sveiki,nuolat pastebiu akis badanciu klaidu jusu portale, toks jausmas, kad neturit ne vieno testuotojo, o devái patys testuoja labai atmestinai , na arba isviso klausimas ar kazka testuoja...Ar turit kokia sistema (be sios vietos) kur galima butu parasyti info apie pastebetas "grubias" tinklapio klaidas?
For example viena is tokiu:
1. Spaudziam "Mano nustatymai"
2. Is ten linka "Jūsų žymos" (as jokiu neturiu)
krentantis DB Erroras:
mySQL query error: SELECT i.*, m.name, m.member_id AS mid
FROM ibf_gallery_images i , ibf_gallery_favorites f
LEFT JOIN ibf_members m ON ( m.member_id=i.member_id )
WHERE f.member_id=339050 AND i.id=f.img_id
AND i.approved=1
ORDER BY i.image_id DESC LIMIT 0, 9
mySQL error: Unknown column 'i.id' in 'where clause' mySQL error code: Date: Saturday 10th 2016f September 2016 02:54:32 AM
Kaune HES'o tiltą remontuot pradėjo. Įvardija, kad pusmečiui. Kas ten žino, gal ir užtemps, bet kai palygini su forumo "perkėlimo" trukme...
QUOTE(hi (: @ 2016 09 10, 09:44)
kai palygini su forumo "perkėlimo" trukme...
... tai kaip Čiurlionio tiltas per Nemuną... Pradėtas statyti 1991 m. Atidarytas 2002 m. spalio 22 d. Kažkaip labai mėgėjiški tie naujinimai, kaip pradedančiojo Weebly, "pavyks arba ne".
Šiaip man viskas chrome veikia gerai.
QUOTE(hi (: @ 2016 09 10, 09:44)
Kaune HES'o tiltą remontuot pradėjo. Įvardija, kad pusmečiui. Kas ten žino, gal ir užtemps, bet kai palygini su forumo "perkėlimo" trukme...
Aš galvoju - forume esu nuo pat jo pradžios. Kiek jau metų šitie cirkai tęsiasi? Vienženklis metų skaičius ar dviženklis?
QUOTE(Noa @ 2016 09 11, 16:53)
Aš galvoju - forume esu nuo pat jo pradžios. Kiek jau metų šitie cirkai tęsiasi? Vienženklis metų skaičius ar dviženklis?
Pasižiūrėjau į prisijungimo laiką ir susimąsčiau. Dabar galvoju, kad turbūt viskas daroma teisingai - t.y. jei žmogus pats per tiek metų neišeina, tai jį reikia išspirt. Dėl jo paties gerovės.
QUOTE(hi (: @ 2016 09 11, 19:47)
Pasižiūrėjau į prisijungimo laiką ir susimąsčiau. Dabar galvoju, kad turbūt viskas daroma teisingai - t.y. jei žmogus pats per tiek metų neišeina, tai jį reikia išspirt. Dėl jo paties gerovės.
Kaip vaistus naudoti - laikas limituotas, kad žmogus nepriprastų
Apskritai jau išėjus buvau Bet prasidėjo statybos - teko grįžt. Pasibaigs statybos - reiks vėl eit lauk, mane isterija ištinka dėl to forumo amžino veikimo/neveikimo. Garbės žodis, kaip rusiškas Žigulys - šiandien veikia, ryt neveikia, ir niekada nežinosi, kada kas veiks ir kada kas neveiks
Kaip tada kiti forumai susitvarko, juk ne vienintelis pasaulyje?
Susirašinėjant su forumo nariais per až, neišsaugomos zinutės išsiustųjų kataloge (sent items), nepaisant to, kad buvo uzdėta varnelė prie "Įtraukti šios žinutės kopiją į išsiųstų žinučių katalogą ". Kiek tai dar tęsis ir kada pagaliau ištaisysite?
Man įdomu, kada citavimą sutvarkys. Visas forumas putoja, o kaip bardakas, taip bardakas...
QUOTE(Noa @ 2016 09 14, 07:32)
Man įdomu, kada citavimą sutvarkys. Visas forumas putoja, o kaip bardakas, taip bardakas...
Mąstyk pozityviai - tai yra tema pokalbiams. Ne kaži kiek tų aktyvių pokalbių likę.
QUOTE(hi (: @ 2016 09 14, 17:58)
Mąstyk pozityviai - tai yra tema pokalbiams. Ne kaži kiek tų aktyvių pokalbių likę.
Tokiais tempais greitai ir šita tema išsisems ir vietoj pokalbių bus prieita prie veiksmų - paskutinių gyvųjų išėjimo kitur.
QUOTE(hi (: @ 2016 09 15, 20:45)
Taigi, kad "zuikiai" nepabėgtų!