Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

Sveiki,nuolat pastebiu akis badanciu klaidu jusu portale, toks jausmas, kad neturit ne vieno testuotojo, o devái patys testuoja labai atmestinai , na arba isviso klausimas ar kazka testuoja...Ar turit kokia sistema (be sios vietos) kur galima butu parasyti info apie pastebetas "grubias" tinklapio klaidas?

For example viena is tokiu:
1. Spaudziam "Mano nustatymai"
2. Is ten linka "Jūsų žymos" (as jokiu neturiu)

krentantis DB Erroras:

mySQL query error: SELECT i.*, m.name, m.member_id AS mid
FROM ibf_gallery_images i , ibf_gallery_favorites f
LEFT JOIN ibf_members m ON ( m.member_id=i.member_id )
WHERE f.member_id=339050 AND i.id=f.img_id
AND i.approved=1
ORDER BY i.image_id DESC LIMIT 0, 9
mySQL error: Unknown column 'i.id' in 'where clause' mySQL error code: Date: Saturday 10th 2016f September 2016 02:54:32 AM
Atsakyti
Kaune HES'o tiltą remontuot pradėjo. Įvardija, kad pusmečiui. Kas ten žino, gal ir užtemps, bet kai palygini su forumo "perkėlimo" trukme... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2016 09 10, 09:44)
kai palygini su forumo "perkėlimo" trukme...  biggrin.gif
... tai kaip Čiurlionio tiltas per Nemuną... Pradėtas statyti 1991 m. Atidarytas 2002 m. spalio 22 d.

Kažkaip labai mėgėjiški tie naujinimai, kaip pradedančiojo Weebly, "pavyks arba ne".

Šiaip man viskas chrome veikia gerai.
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2016 09 10, 09:44)
Kaune HES'o tiltą remontuot pradėjo. Įvardija, kad pusmečiui. Kas ten žino, gal ir užtemps, bet kai palygini su forumo "perkėlimo" trukme...  biggrin.gif

Aš galvoju - forume esu nuo pat jo pradžios. Kiek jau metų šitie cirkai tęsiasi? Vienženklis metų skaičius ar dviženklis?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 09 11, 16:53)
Aš galvoju - forume esu nuo pat jo pradžios. Kiek jau metų šitie cirkai tęsiasi? Vienženklis metų skaičius ar dviženklis?

Pasižiūrėjau į prisijungimo laiką ir susimąsčiau. Dabar galvoju, kad turbūt viskas daroma teisingai - t.y. jei žmogus pats per tiek metų neišeina, tai jį reikia išspirt. Dėl jo paties gerovės. cool.gif angel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 11 rugsėjo 2016 - 18:50
QUOTE(hi (: @ 2016 09 11, 19:47)
Pasižiūrėjau į prisijungimo laiką ir susimąsčiau. Dabar galvoju, kad turbūt viskas daroma teisingai - t.y. jei žmogus pats per tiek metų neišeina, tai jį reikia išspirt. Dėl jo paties gerovės.  cool.gif angel.gif

Kaip vaistus naudoti - laikas limituotas, kad žmogus nepriprastų biggrin.gif

Apskritai jau išėjus buvau biggrin.gif Bet prasidėjo statybos - teko grįžt. Pasibaigs statybos - reiks vėl eit lauk, mane isterija ištinka dėl to forumo amžino veikimo/neveikimo. Garbės žodis, kaip rusiškas Žigulys - šiandien veikia, ryt neveikia, ir niekada nežinosi, kada kas veiks ir kada kas neveiks biggrin.gif

Kaip tada kiti forumai susitvarko, juk ne vienintelis pasaulyje?
Atsakyti
Susirašinėjant su forumo nariais per až, neišsaugomos zinutės išsiustųjų kataloge (sent items), nepaisant to, kad buvo uzdėta varnelė prie "Įtraukti šios žinutės kopiją į išsiųstų žinučių katalogą ". Kiek tai dar tęsis ir kada pagaliau ištaisysite?
Atsakyti
Man įdomu, kada citavimą sutvarkys. Visas forumas putoja, o kaip bardakas, taip bardakas...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 09 14, 07:32)
Man įdomu, kada citavimą sutvarkys. Visas forumas putoja, o kaip bardakas, taip bardakas...

Mąstyk pozityviai - tai yra tema pokalbiams. Ne kaži kiek tų aktyvių pokalbių likę. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2016 09 14, 17:58)
Mąstyk pozityviai - tai yra tema pokalbiams. Ne kaži kiek tų aktyvių pokalbių likę. biggrin.gif

Tokiais tempais greitai ir šita tema išsisems ir vietoj pokalbių bus prieita prie veiksmų - paskutinių gyvųjų išėjimo kitur. biggrin.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad to "perkėlimo" laikotarpiu nariai yra neišregistruojami. Bent kažkuriuo metu buvo. Taigi - įšaldyti. biggrin.gif
Va.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 15 rugsėjo 2016 - 19:49
QUOTE(hi (: @ 2016 09 15, 20:45)
Taigi - įšaldyti.  biggrin.gif
Va.
Taigi, kad "zuikiai" nepabėgtų! lotuliukas.gif
Atsakyti