naujos sypseneles yra didele KLAIDA. Net nesinori tokiu neisraiskingu det.
Tai gal ir yra pagrindinis tikslas, kad mažiau naudotume, tuomet nebereiks nei šypsenėlių apribojimo.
Grąžinkit senas šypsenėles
jau ir taip masiškai visi bėga iš forumo, negi norite išbaidyti visus likusius ištikimu narius
jau ir taip masiškai visi bėga iš forumo, negi norite išbaidyti visus likusius ištikimu narius
Nebecituoja teksto.
QUOTE(liepsnelee @ 2016 08 31, 07:06)
Nebecituoja teksto.
Lyg viskas gerai
O man necituoja vis tiek
Dabar cituot eina, tik kur Mano nustatymai - paskutinės skaitytos temos - paskutinis veiksmas: vietoj datos rašo skaičių kodą kažkokį..
Ir vėl man neina cituoti..
Ar kas nors tvarko nusiskundimus, ar tema tik tam, kad pasiguost? ))
Ar kas nors tvarko nusiskundimus, ar tema tik tam, kad pasiguost? ))
Neleidžia cituoti ir pranešimų gaviklis vis dar stringa. Super mama visai ne super
Cituoti tai leidžia, bet kažkaip debiliškai.
Anksčiau buvo - prie kiekvienos žinutės yra knopkė "cituoti", ir apačioj "atsakyti". Jei aš noriu atsakyti vienu postu keliems žmonėms - pvz. jie visi komentuoja mano postą - aš perskaitau, susižymiu spausdama "cituoti", spaudžiu "atsakyti", ir man iškrenta visi jų postai - tik pasitvarkai (pasilieki tai, į ką atsakinėji), ir rašai sau.
Dabar gi ne. Spausk "cituoju" kiek nori, jei spausi apatinį "atsakyti", tai atsidarys tuščias langas, ir viskas. Vėlgi, jei spausi "atsakyti", esantį prie bet kurio posto, atsidarys langas su to posto citata, netgi jei aš visai ir nespaudžiau "cituoti".
Tai kokio bb dvi visiškai tą patį atliekančios knopkės?
Dabar, jei aš pageidauju atsakyti į kelis postus, aš turiu jš eiti, ieškoti, skaityti iš naujo, ir kiekvienam atskirai atsakinėti. Žinokitės, daug vargo. Ar toks ir tikslas - išvaikyti žmones iš forumo? Nes jeigu man daug vargo forumu naudotis, tai rasiu kokį kitą forumą tada.
Anksčiau buvo - prie kiekvienos žinutės yra knopkė "cituoti", ir apačioj "atsakyti". Jei aš noriu atsakyti vienu postu keliems žmonėms - pvz. jie visi komentuoja mano postą - aš perskaitau, susižymiu spausdama "cituoti", spaudžiu "atsakyti", ir man iškrenta visi jų postai - tik pasitvarkai (pasilieki tai, į ką atsakinėji), ir rašai sau.
Dabar gi ne. Spausk "cituoju" kiek nori, jei spausi apatinį "atsakyti", tai atsidarys tuščias langas, ir viskas. Vėlgi, jei spausi "atsakyti", esantį prie bet kurio posto, atsidarys langas su to posto citata, netgi jei aš visai ir nespaudžiau "cituoti".
Dabar, jei aš pageidauju atsakyti į kelis postus, aš turiu jš eiti, ieškoti, skaityti iš naujo, ir kiekvienam atskirai atsakinėti. Žinokitės, daug vargo. Ar toks ir tikslas - išvaikyti žmones iš forumo? Nes jeigu man daug vargo forumu naudotis, tai rasiu kokį kitą forumą tada.
QUOTE(Noa @ 2016 09 08, 18:23)
Man irgi ta pati problema. Dar ryte leido cituot, o dabar spausk kiek nori - neišeis. Cituojasi tik spaudžiant "atsakyti" prie tamtikros žinutės.