Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

QUOTE(miau @ 2016 06 05, 10:01)
Neįmanoma naudotis forumu. Visuomet rodo tik pirmą temos žinutę. Toliau kažkoks postų sąrašas ir kratinys.... Nesuprantu, ar kažkas reaguoja į skundus ar nebe? Ar forumas dar veiks?

Paspauskit šitą, turėtų susitvarkyt
user posted image
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 06 05, 10:09)
Paspauskit šitą, turėtų susitvarkyt
user posted image

4u.gif
Atsakyti
4u.gif Labas rytas. jau kokios 3 savaitės nebeateina pranešimai į asmeninį paštą apie gautas naujas žinutes užsiprenumeruotoje temoje. Viską patikrinau, atsisakiau ir vėl užsiprenumeravau temas...Gal kam taip buvo??
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif dar kartą reikalinga pagalba - žinutės ateina į šiukšliadėžę - dėl to tai nieko tokio, bet neaktyvios nuorodos, kurias paspaudus būtų galima iš karto atsiversti puslapį.....Gal dar galima pakoreguoti? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2016 07 25, 07:58)
Labas rytas  4u.gif dar kartą reikalinga pagalba - žinutės ateina į šiukšliadėžę - dėl to tai nieko tokio, bet neaktyvios nuorodos, kurias paspaudus būtų galima iš karto atsiversti puslapį.....Gal dar galima pakoreguoti? Ačiū  4u.gif

Pasižymėkite laiškus ir paspauskite, kad tai "Ne Šlamštas".
Atsakyti
4u.gif Ačiū-susitvarkiau smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
klausiu apie foto įkėlimą į forumą. Užsiregistravau part.lt, įdėjau nuotrauką. Kai rašau žinutę ir noriu įdėti nuotraukos nuorodą, man rašo, kad JGP forume neleidžiama. Reikia kažką daryti su nuotraukomis? Ačiū, jei kas pamokys.
Atsakyti
Laba diena,nesuprantu kas kur "grybauja",kažkur dingo kairėje atsakymų pusėje buvusios šypsenelės
Atsakyti
Aš gal visai neprotinga pasirodysiu, bet kaip įkelti geltonas judančias šypsenytes? Paspaudusi atsakyti nematau jokio "Pasirenkamos šypsenėlės" kairėje. O netikiu, kad reikia jų kombinacijas mintinai mokytis. biggrin.gif Visos šypsenėlės, kurias tematau yra prie "žinutės piktogramos"..

Atsakyti
Pas mane taip pat dingo šypsenėlės. Nėra jų nei rašant temose, nei rašant žinutes. Matau štai tokį vaizdą
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2016 07 27, 19:33)
Pas mane taip pat dingo šypsenėlės. Nėra jų nei rašant temose, nei rašant žinutes. Matau štai tokį vaizdą
user posted image

Pas mane lygiai toks pat vaizdas.. O anksčiau būdavo tos šypsenėlės Tau šitam lange? Aš kai kurį laiką nesilankiau čia, tai ir nežinau, ar aš čia jų nerandu, ar jos tiesiog pradingo..
Atsakyti
Grazinkit sena sypseneliu tvarka, nauja yra visiska nesamone!!! nejuokaukit
Atsakyti