Su naujaisiais visas!
as eilini karta gaunu ta pacia zinute po kelis kartus (man siusta). Atsakau i ja - ir daugiau jokio atsakymo negaunu, itariu, kad mano atsakymai pasimeta kazkur
Bukite geros, parazykite man kas nors AZ, as atsakysiu - patikrinsime, ar nukeliauja atsakymai?
QUOTE(šokolada @ 2015 12 29, 18:56)
i el pasta gaunu zinute, kad gavau sinute i SM az
ateinu i SM, o ten az - tuscia...
reikia refresinti... tada atsiranda skaiciukas, kiek yra neskaitytu zinuciu, bet ten, kur pacios zinutes - visos zinutes tarsi perskaitytos - vokelis baltas, o ne pajuodintais krasteliais.
va tokia beda.
ateinu i SM, o ten az - tuscia...
reikia refresinti... tada atsiranda skaiciukas, kiek yra neskaitytu zinuciu, bet ten, kur pacios zinutes - visos zinutes tarsi perskaitytos - vokelis baltas, o ne pajuodintais krasteliais.
va tokia beda.
vis tas pats
kai paspaudziu ant 1 gauta zinute ir i ja atsakau, vis tiek rodo, kad 1 nauja zinute yra, tas uzrasas dingsta, kai dar karta paspaudziu ant 1 nauja zinute, nors i jau esu atsakiusi ir tarsi uzrasas turejo dingti
Sveiki,jau tikras menuo kariauju su savo AZ Gaunu zinute,atsakau i ja,ji man dezuteje kabo kaip "neskaityta",ateina atsakymas(labai retai kada ateina,itariu,kad ne visas zinutes gauna),vel ta pati pirmoji zinute. Ir pvz as matau,kad raso vienu nicku zmogus,o kai isijungiu zinute visiskai kitas nickas Pavargau zaisti su nezinomybe
Sveiki, savo žinučių "papkėje" matau kitų narių susirašinėjimą
QUOTE(BevardeX @ 2016 01 11, 16:12)
intymu ?
QUOTE(BevardeX @ 2016 01 11, 15:12)
Parašiau Jums asmeninę žinutę.
QUOTE(Cocainna @ 2016 01 11, 07:01)
Sveiki,jau tikras menuo kariauju su savo AZ Gaunu zinute,atsakau i ja,ji man dezuteje kabo kaip "neskaityta",ateina atsakymas(labai retai kada ateina,itariu,kad ne visas zinutes gauna),vel ta pati pirmoji zinute. Ir pvz as matau,kad raso vienu nicku zmogus,o kai isijungiu zinute visiskai kitas nickas Pavargau zaisti su nezinomybe
Ir man tas pats
QUOTE(Svajūnė @ 2016 01 12, 16:10)
Parašiau Jums asmeninę žinutę.
Atrasiau jums, kai gavau. Kita diena vel gavau ta pacia jusu zinute. Tai nezinau, ar is naujo raset negavusi atsakymo, ar tiesiog bludija forumas.
QUOTE(Virdži @ 2016 01 03, 19:41)
Zinutes rasyti leidzia, bet tarp issiustu nerodo ir sekti zinuciu neleidzia, nors pauksciuka ant kvadratelio uzdedu.
Niekas nepasikeite Kada galima tiketis pasikeitimu
Nesupratau... buvo gi viskas susitvarke... siandien ir vel tos pacios nesamones, vel rasau pati sau...
Tai problemos neisprestos?
Tai problemos neisprestos?