Įkraunama...
Įkraunama...

Sausinukai 2009m.

QUOTE(Erszebeth @ 2016 01 02, 21:10)
Oi kokia gražuolė, koks snukutis įdomiai "spalvotas", ar čia šešėliai krenta?  wub.gif

Spalvotas, aha smile.gif marmurinė,pilkai kreminė ji
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 02 sausio 2016 - 20:25
QUOTE(Erszebeth @ 2016 01 02, 16:29)
Rašo daugiausiai apie kates. Man labiausiai patiko istorija, kaip katinas tėtis, kuris labai rūpinosi savo šeima, sudarė sąjungą su vilkais. Po to šeimą užpuolė šunys, katinas narsiai kovėsi, kova išsamiai aprašyta - bet buvo nelygios jėgos, ir tada į pagalbą atėjo vilkai, ir viskas baigėsi laimingai biggrin.gif

bigsmile.gif as suzaveta wub.gif

QUOTE(žydrynė @ 2016 01 02, 20:08)
Mes irgi prieš 2mėn įsigijom katukę,

Jusu visi gyvunai neeilinio grozio wub.gif

Mes irgi turesim gyvuna - suni, po savaites parsivesim ax.gif Kamile jau daugiau kaip metus vis norejo, norejo.... Galiausiai pasiryzom. Tikiuosi, nepasigailesim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ddovilux @ 2016 01 03, 22:12)
Jusu visi gyvunai neeilinio grozio  wub.gif
Mes irgi turesim gyvuna - suni, po savaites parsivesim  ax.gif Kamile jau daugiau kaip metus vis norejo,  norejo.... Galiausiai pasiryzom. Tikiuosi, nepasigailesim  ax.gif

biggrin.gif Ačiū 4u.gif smile.gif
Kokį bigsmile.gif ?

Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2016 01 04, 00:33)
biggrin.gif Ačiū 4u.gif  smile.gif
Kokį bigsmile.gif ?

Neveislini, kazkoki maza pukuota. As norejau labradoro, bet vyras nesutiko, sake, kaip toki arkli i masina ikisi doh.gif Kamile irgi maziuko norejo, tai leidau rinktis koki nori ax.gif As norejau veislinio, kad zinociau, kokio charakterio tiketis, bet tikiuosi, gal nebus labai kvailas unsure.gif Kazkada pinceri turejau, tai toks durnas buvo doh.gif blush2.gif Tikiuosi, sitas bus lengviau auklejamas blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Darijai su mokslais viskas ok. Kaip ir daugumai, skaitymas kol kas šlubčioja. Skaito man pasakas vakarais. Neturi jokio susidomėjimo skaitymu doh.gif Nors mes su vyru esam knygų graužikai... Šiaip prie tvarkos irgi priprato gana neblogai, patenkinta, turi draugų. Daug ką suvokia ir supranta. Vienintelis minusas kurį matau - kam jiem pradėt pamokas 8 ryto doh.gif Baigia 11 30, po to trinasi toj mokykloj. Gerai, kad yra nemokamų būrelių. Tai juos palanko.

Problemų turim su gimnastika. Nenori eiti, nes yra nelanksti. Nors specialiai radau grupę, kuri nedalyvauja varžybose, trenerė jauna. Nesėda į špagatą nors tu ką. Aš jai paskyriau laiką, kada kartu sportuojam, tampomės, ji mane, aš ją (pas mane irgi problemos su špagatu blush2.gif ), nu bet neturi ji jokios kantrybės. Gult, linkt - viskas, pasportavau, neįsėdu į špagatą, gyvenime neįsėsiu. Sutarėm, kad tokioms papildomoms veikloms turi skirti bent metus laiko. Jei ir po metų nepatiks, turi rasti, kur eiti toliau. Žo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2016 01 04, 16:38)
Problemų turim su gimnastika. Nenori eiti, nes yra nelanksti. Nors specialiai radau grupę, kuri nedalyvauja varžybose, trenerė jauna. Nesėda į špagatą nors tu ką. Aš jai paskyriau laiką, kada kartu sportuojam, tampomės, ji mane, aš ją (pas mane irgi problemos su špagatu blush2.gif ), nu bet neturi ji jokios kantrybės. Gult, linkt - viskas, pasportavau, neįsėdu į špagatą, gyvenime neįsėsiu. Sutarėm, kad tokioms papildomoms veikloms turi skirti bent metus laiko. Jei ir po metų nepatiks, turi rasti, kur eiti toliau. Žo biggrin.gif

O kur lankot?
Atsakyti
Sveikos,
Aš gyvūnams nesiryžtu, užtenka man vaikų, o dar bėda, kur per atostogas palikt.. laukiam geresnių laikų, žodžiu.

Dėl skaitymo, Em irgi nesidomi, dabar per atostogas nieko neatsivertė. DIeną TV arba laukas po 4-5val. Slidinėja aplink namus, dar į futbolą nori. Šiaip mokslai tai ok, bet nelabai moksliška ta mūsų mokykla, lietuviškoj manau prapultų smile.gif pamokos pas mus nuo 8.35 iki 14.00, po to dar būna prailgintoj socializavimosi tikslais, nors galėčiau ir anksčiau pasiimti. Bet patinka jai ten, tai pabūna kartais.
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2016 01 04, 22:07)
O kur lankot?

EM talents. Norėjau, kad papultų pas Eriką, bet šitą grupę perdavė treniruoti jaunai trenerytei. Matysim, kaip čia kas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif

pagaliau sulaukiau skambucio is darbovietes thumbup.gif Ryt eisiu rasyt prasyma, nuo kada pradeti darba. Jei tik nuo manes priklausys, pradesiu po savaites. Bet kaip su suniuku? Savaitgali turim parsivezti unsure.gif Galvojau, pabus dar kuri laika su manim, o paskui jau viena palikinesim. Kazin, ar neliudes labai, jei iskart viena visai dienai palikinesim? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ddovilux @ 2016 01 05, 17:12)
Sveikos  ax.gif

pagaliau sulaukiau skambucio is darbovietes  thumbup.gif Ryt eisiu rasyt prasyma, nuo kada pradeti darba. Jei tik nuo manes priklausys, pradesiu po savaites. Bet kaip su suniuku? Savaitgali turim parsivezti unsure.gif Galvojau, pabus dar kuri laika su manim, o paskui jau viena palikinesim. Kazin, ar neliudes labai, jei iskart viena visai dienai palikinesim?  unsure.gif

O kokio amziaus bus suniukas?
Mano dicke su savo bachuru pasieme 2 men sunyti is prieglaudos, tai pirmas menuo buvo labai sunkus pirmiausiai del to, kad ji reikejo kas 3 val dozuotai maitinti. Galima ideti tik vienkartine maisto porcija, nes labai edrus - turbut estu nesustodamas. Be to, siusioja visur aplinkui, kol ismoksta. Dar i lauka negalima vesti mazdaug 1,5 men, kol pilnai nepaskiepytas.
Atsakyti
QUOTE(egmara @ 2016 01 05, 18:16)
O kokio amziaus bus suniukas?
Mano dicke su savo bachuru pasieme 2 men sunyti is prieglaudos, tai pirmas menuo buvo labai sunkus pirmiausiai del to, kad ji reikejo kas 3 val dozuotai maitinti. Galima ideti tik vienkartine maisto porcija, nes labai edrus - turbut estu nesustodamas. Be to, siusioja visur aplinkui, kol ismoksta. Dar i lauka negalima vesti mazdaug 1,5 men, kol pilnai nepaskiepytas.

Nezinau, kokio amziaus g.gif Jam turbut kokie 3-4 men g.gif Jis pas mano tevus dabar yra. Šiaip jis labai ramus, sake, neproblematiskas visai g.gif
Atsakyti
QUOTE(ddovilux @ 2016 01 05, 18:25)
Nezinau, kokio amziaus  g.gif Jam turbut kokie 3-4 men  g.gif Jis pas mano tevus dabar yra. Šiaip jis labai ramus, sake, neproblematiskas visai  g.gif

tai jau paaugęs,su tokiu lengviau,geriausia imt nuo 10sav ne mažiau,3 mėn dar geriau,į lauką jau bus galima,jei tik nebus taip šalta.Bet į lauką bent 2-3sav reikia nešti kas 2val norint,kad greit priprastų ir suprastų,ką reikia ten daryti smile.gif nes kitaip tai ilgai vargsit,kol išmoks
Atsakyti