Įkraunama...
Įkraunama...

Sausinukai 2009m.

QUOTE(spalvos @ 2015 12 31, 13:57)

o kiek kartų į Liepaites eina? Kur vyksta užsiėmimai?

6 pamokos per savaite - 2 solfedzio, 3 chorai ir instrumentas (toliau groja pianinu). Eina tris kartus po dvi pamokas. Mano galva, labai daug, galetu truputi lengviau pirmokeliams buti. Dabar atrodo, kad taip padaryta tam, kad liktu stipriausios - tos, kurios atlaikys... Uzsiemimai Skorynos g. (J. Basanaviciaus progimnazijos kieme, tai mums labai patogu - pati nueina, po to grizta i prailginta, jeigu dar nepasiimam, keleta kartu ir pas mane iki darbo atejo, bet kazko issigando ir daugiau nebenori eiti)...
Atsakyti
QUOTE(ddovilux @ 2015 12 29, 13:33)
Sveikos  ax.gif

Su sventem visas! Visoms sveikatos ir sveiko proto! smile.gif

Vilnietes, kokiam vaiku kambary siulot svesti gimtadieni?

http://pripuciamospilys.lt/vilnius/

paskutinis Do gimtadienis buvo čia, labai smagu smile.gif

Su Naujais visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Bernarda į pirmą klasę žygiuos jau skaitydama. Skaito pati sau prieš miegą garsiai, jau perskaičiusi kelias neplonas vaikiškas knygeles. Perskaito teisingai, tik labai įkyriai taria visus minkštumo ženklus, gal dar atpras. Ir jau "rašo" knygas. Į A4 lapus ilgas istorijas, apie 6-10 lapų nuosekliai, ir, pasakyčiau, gana įdomiai. Nupiešia viršelį, susega. Pirmą "parašė" darželyje, auklėtojos žiūrėjo kaip į stebuklą, po to skaitė vaikams. Rašo spausdintinėm raidėm, bet dar nemažai klaidų.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2016 01 02, 13:01)
Bernarda į pirmą klasę žygiuos jau skaitydama. Skaito pati sau prieš miegą garsiai, jau perskaičiusi kelias neplonas vaikiškas knygeles. Perskaito teisingai, tik labai įkyriai taria visus minkštumo ženklus, gal dar atpras. Ir jau "rašo" knygas. Į A4 lapus ilgas istorijas, apie 6-10 lapų nuosekliai, ir, pasakyčiau, gana įdomiai. Nupiešia viršelį, susega. Pirmą "parašė" darželyje, auklėtojos žiūrėjo kaip į stebuklą, po to skaitė vaikams. Rašo spausdintinėm raidėm, bet dar nemažai klaidų.

Domilė irgi jau normaliai skaito thumbup.gif O Bernarda šaunuolė 4u.gifO apie ką rašo?Kaip Dorotėjai sekasi mokslai,patenkinta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 02 sausio 2016 - 15:20
QUOTE(žydrynė @ 2016 01 02, 15:10)
Domilė irgi jau normaliai skaito thumbup.gif O Bernarda šaunuolė 4u.gifO apie ką rašo?Kaip Dorotėjai sekasi mokslai,patenkinta?

Rašo daugiausiai apie kates. Man labiausiai patiko istorija, kaip katinas tėtis, kuris labai rūpinosi savo šeima, sudarė sąjungą su vilkais. Po to šeimą užpuolė šunys, katinas narsiai kovėsi, kova išsamiai aprašyta - bet buvo nelygios jėgos, ir tada į pagalbą atėjo vilkai, ir viskas baigėsi laimingai biggrin.gif

Dorotėja anglų filologijos 2 kurse, mokslai patinka ir sekasi, dar pavertėjauja po truputį - lyg ir savo rogėse atsisėdo.

O Domilė dar ne pirmokė? Man išvis vaizdas susidarė, kad tik mes čia atsilikėliai darželinukai, o visi sausinukai jau mokosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2016 01 02, 16:29)
O Domilė dar ne pirmokė? Man išvis vaizdas susidarė, kad tik mes čia atsilikėliai darželinukai, o visi sausinukai jau mokosi smile.gif

Dar ne ir nesigailiu,nėr kur skubėt,dar tegu pagyvena laisvai ir be rūpesčių smile.gif ,o ir su nuėjimu ir parėjimu,durų užrakinimu/atsirakinimu bus lengviau kai bus didesnė
Atsakyti
Sveikos gyvos,
su Naujais, mergaičiai.
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2016 01 02, 16:12)
Dar ne ir nesigailiu,nėr kur skubėt,dar tegu pagyvena laisvai ir be rūpesčių  smile.gif ,o ir su nuėjimu ir parėjimu,durų užrakinimu/atsirakinimu bus lengviau kai bus didesnė

Ir teisingai 4u.gif Kai turiu ankstyvo išleidimo į pirmą klasę patirtį, dabar negaliu sakyti, kad blogai buvo padaryta, bet ir privalumo jokio. Koks dabar skirtumas, 2 ar pirmas kursas būtų, niekam nebeįdomu. O kai metukų tau tik 6 ar 7, tie vieneri metai yra didelis laiko tarpas ir didžiulė patirtis. Bernarda dievina darželį, net tarpušvenčiu išsireikalavo ten eiti, nors vaikų beveik nebuvo, kartu su mažiukais. Dėl to norisi jį lankyti, kol dar įmanoma. Ir nesvarbu, kad skaito, rašo ir dar būdama 4 metų trimetinukus grupiokus padėdavo auklėtojoms į lauką rengti. Tegul būna brandesnė, kol kas neatrodo, kad būnant tarp jaunesnių kokia nors raida sustotų - viskas savo vaga.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2016 01 02, 17:51)
Ir teisingai  4u.gif Kai turiu ankstyvo išleidimo į pirmą klasę patirtį, dabar negaliu sakyti, kad blogai buvo padaryta, bet ir privalumo jokio. Koks dabar skirtumas, 2 ar pirmas kursas būtų, niekam nebeįdomu. O kai metukų tau tik 6 ar 7, tie vieneri metai yra didelis laiko tarpas ir didžiulė patirtis. Bernarda dievina darželį, net tarpušvenčiu išsireikalavo ten eiti, nors vaikų beveik nebuvo, kartu su mažiukais. Dėl to norisi jį lankyti, kol dar įmanoma. Ir nesvarbu, kad skaito, rašo ir dar būdama 4 metų trimetinukus grupiokus padėdavo auklėtojoms į lauką rengti. Tegul būna brandesnė, kol kas neatrodo, kad būnant tarp jaunesnių kokia nors raida sustotų - viskas savo vaga.

drinks_cheers.gif Būtent,koks skirtumas-18 ar 19 baigs vidurinę,mano didžioji irgi būdama 4 jau skaitė ir rašė,daug kas įkalbinėjo leisti nuo 6,paskui kad iškart į 2-ą klasę leisti,bet aš gerai viską apsvarsčius nusprendžiau neskubėti ir gerai padariau irnesakyk.gif
Kaip jūsų katė,dar gyvena?
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2016 01 02, 17:37)
Kaip jūsų katė,dar gyvena?

Tebeturim, 13 metų senjoras, baldų niokotojas smile.gif
Atsakyti
Mes irgi prieš 2mėn įsigijom katukę,daugiausiai aišku vaikų pageidavimu,dabar 5mėn,bet labai faina katytė,kolkas ir aš labai džiaugiuosi ja cool.gif iš prieglaudos,va čia biškį senesnė foto
user posted image
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2016 01 02, 19:08)
Mes irgi prieš 2mėn įsigijom katukę,daugiausiai aišku vaikų pageidavimu,dabar 5mėn,bet labai faina katytė,kolkas ir aš labai džiaugiuosi ja cool.gif iš prieglaudos,va čia biškį senesnė foto

Oi kokia gražuolė, koks snukutis įdomiai "spalvotas", ar čia šešėliai krenta? wub.gif
Atsakyti