QUOTE(lafan @ 2015 12 03, 22:07)
Brangias dovanas dovanokit namie, o darzeli ka kukliau. Suvienodink, kad l.neissiskirtu!
O kas tai galetu buti? Nenoriu, kad kamile savo grupeje gautu prasciausia dovana, nes tada vel nusivils...Nenoriu issisokti ir kazin ko demonstruoti, bet ir kamiles nuskriausti nenoriu...
QUOTE(Enita @ 2015 12 03, 22:10)
Man tai labiau keista, kad darželio šventėj dovanojamos tokios brangios dovanos kaip lėlės Elzos. O tai ką tuomet gaus namie, kai ateis tikros Kalėdos? Ar per Kalėdas pas jus jau senelis nebeneša dovanų, tik darželyje? Nes pas mus tai visose grupėse aiškus sutarimas, kad dovanos vsiems vienodos ir labiau simbolinės nei prabangios, nes gi ne visų tėvų finansinės galimybės vienodos - kaip pvz. jaustis kokiai nors Kamilės grupiokei, kuri irgi nori ir svajoja apie dainuojančią Elzą, o tėvai teišgali nupirkt kokią paprastą lelytę už kelis eurus? O namie jau visi dovanoja kas ką nori ir kam už kiek piniginė leidžia ir širdis geidžia.
Pirmais metais as irgi galvojau, kad darzelis - mokslo istaiga, todel kamile gavo lavinanti stalo zaidima. Dar dabar pamenu ta jos zvilgsni, kai kita mergaite gavo lele, o ji zaidima (nors stalo zaidimus ji megsta ir iki siol su juo daznai zaidzia). Norejosi atsukti laika atgal ir jei buciau galejus, tikrai buciau dovanojus lele. Todel dabar stengiuosi dovanoti tai, kas parasyta laiske kaledu seniai. O vaikam lele yra lele, jie nezino, kiek ji kainuoja, ir nemanau, kad jiems tai atrodo prabangi dovana. Kartais labai pigi lele vaikui gali but daug grazesne uz iriginalia barbe. Todel man atrodo, kad jei kamile gaus ir labai minimalu zaisla, tai bus geriau uz Roberto saldainius. Ar as klystu? Man atrodo, kad zaislas yra zaislas, o saldainiai yra tik saldainiai
Mes dovanojam viena dovana darzely ir viena namie. Jei darzeliui pirksiu kazka kita, tada namie teks dovanot dvi dovanas, o tai jau priestarauja mano isitikinimam...
P.s. gal nuo tevu priklauso, bet zirmunu darzely kai kurie vaikai tooookius lego rinkinius gaudavo, kokiu mes net namie neipirkdavom