Įkraunama...
Įkraunama...

Sausinukai 2009m.

QUOTE(irminija @ 2016 05 15, 00:03)
Ddovilux, o negali kartais apsirengti uniformą, o kartais pagal nuotaiką. t.y. jei pasirenki uniformą, tai jau nebegali rengtis kitaip?

Man atrodo, kad arba velkiesi uniformą kasdien, arba ne. Čia kaip dėl nėštumo - negali būti truputį nėščias biggrin.gif Arba deklaruoji esąs statutinis tarnautojas, arba ne. Negali vieną dieną būti tarnautojas, kitą jau nebe.
Atsakyti
QUOTE(ddovilux @ 2016 05 15, 08:24)
Man atrodo, kad arba velkiesi uniformą kasdien, arba ne. Čia kaip dėl nėštumo - negali būti truputį nėščias  biggrin.gif Arba deklaruoji esąs statutinis tarnautojas, arba ne. Negali vieną dieną būti tarnautojas, kitą jau nebe.

bet juk ne uniforma daro statutiniu tarnautoju.

Tarkim jei žinai, kad tą dieną turėsi susitikimų, rengies uniformą, o jei ne, tuomet kitą aprangą rengies. Arba persirengi darbo vietoje.

Kažkaip labai sudėtingai apie viską mąstai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irminija @ 2016 05 16, 11:20)
bet juk ne uniforma daro statutiniu tarnautoju.

Tarkim jei žinai, kad tą dieną turėsi susitikimų, rengies uniformą, o jei ne, tuomet kitą aprangą rengies. Arba persirengi darbo vietoje.

Kažkaip labai sudėtingai apie viską mąstai  mirksiukas.gif

Sudėtingumas tame, kad aš neturiu nė vieno vasarinio drabužio, tinkamo eiti į darbą biggrin.gif Reikia arba savaitgalį susipirkti naują garderobą, arba eiti su uniforma ax.gif
O uniformos dėvėjimas, tai čia ne dėl kažkokių susitikimų, pasirodymo prieš valdžią, interesantus ar pan... Čia kiti dalykai smile.gif Geriau nesigilinti biggrin.gif Vis tiek teks eiti į parduotuves atnaujinti garderobą, nors žiauriai to nemėgstu doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Noriu pasiteirauti ar nebuvo lankančiųjų Robotikos mokyklą arba Robotikos akademiją Vilniuje?

Labai domintų atsiliepimai. Svarstau užrašyti Jorį nuo rudens. Tik nežinau kurią pasirinkti
Atsakyti
QUOTE(Ellfė @ 2016 05 27, 14:29)
Sveikos mamytės,

Noriu pasiteirauti ar nebuvo lankančiųjų Robotikos mokyklą arba Robotikos akademiją Vilniuje?

Labai domintų atsiliepimai. Svarstau užrašyti Jorį nuo rudens. Tik nežinau kurią pasirinkti

Labas. Mano vyresnelis lanko, Jasinskio g. Akademija, Jam patinka, nors buvo vienu metu atsibode, nes pirma rinkini Lego laaabai ilgai naudojo.... Lanko 1-a karta per savaite. Pirmas lygmuo, tai tiesiog Lego rinkinys, surenka koki, pvz., vejo Maluna ar robotuka ir paprastai planseteje "paprogramuoja", ka tas turi daryti... Pvz., leisti garsus, mojuoti sparnais, sustot ir pan. Vyras sako, kad siaip, galetu ir sudetingesni dalykai but.... Tai svarstysim, ka kitais metais daryt, bet pradmenys apie Robotika apskritai atsirado.... Bet his pas mus labai domisi konstrukcijom visokiom, su teciu schemas delioja, tai jam reikia sudetingesnio kazko, ko nepasakyciau apie vidurineli....news tam neidomu tiesiog, Lego, tail - sudelios, pakonstruos, bet ne Jo sritis...
Atsakyti
QUOTE(Ellfė @ 2016 05 27, 13:29)
Sveikos mamytės,

Tų dirbutuvių Vilniuje gana nemažai. Dar pasibandymui yra Green garage, jie savaitgaliais daro ne tik su robotais, bet ir su 3D spausdintuvais darbus.

Aš pati dėstau programavimą vaikams. Tai galiu visokių atsiliepimų papasakot. Svarbiausia, ko pats vaikas nori. Ir jei vieno vietoj netinka/nepatinka, visada galima ieškot kažko kito. Bet pirma reikėtų pakalbėt su mokytoju - gal galima kažką keist? Perkelt į kitą grupę ir pan.

Geros vasaros 4u.gif Kam paskutinės atostogos po darželio, kam pirmos po pirmos klasės.

Kaip visos gyvenat? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2016 05 30, 11:49)
Aš pati dėstau programavimą vaikams. Tai galiu visokių atsiliepimų papasakot.

Jau pradėjai dirbt naujam darbe?
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2016 05 30, 20:02)
Jau pradėjai dirbt naujam darbe?

Ne, čia toks labiau malonus užsiėmimas. 5,5val per savaitę dėstymo būreliuose.
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2016 05 31, 12:03)
Ne, čia toks labiau malonus užsiėmimas. 5,5val per savaitę dėstymo būreliuose.

Tai gal išsirutulios ir į darbą šita veikla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2016 05 30, 11:49)

Kaip visos gyvenat? biggrin.gif

Aciu,mes gerai. Vaikai puikiai adaptavosi,Arminas lanke priesmokykline ir baige ja puikiais rezultatais.

Visoms geros vasaros !!!
Atsakyti
QUOTE(asertyt @ 2016 06 01, 21:44)
Aciu,mes gerai. Vaikai puikiai adaptavosi,Arminas lanke priesmokykline ir baige ja puikiais rezultatais.

Visoms geros vasaros !!!

Jūs jau LT?
Atsakyti
Sveikos, mergicos.
Mes neblogai. Papuolėm į mokyklą, kur ir norėjom, tai toks akmuo nusirito.
Tik aš tai labai stresuoju ir negaliu paleist savo vaiko, gal kas turit idėją, kaip susitvarkyt iki rudens šį reikalą, nes jau jaučiu, kad bus bėdos sad.gif
Atsakyti