giedress, stiprybės
QUOTE(ddovilux @ 2016 04 16, 07:02)
Sveikos
aš irgi su klausimu. Radvilę vis dar maitinu, žadėjau maitinti iki kol pati atsisakys, bet 04.30 išvažiuoju dešimčiai dienų, Radvilė lieka su tėčiu. Vyras sako, kad reikia ją prieš važiuojant nuo pieno atpratinti. Kartą bandėm, sekėsi sunkiai, pasidaviau po pusdienio. Pasiryžom šį savaitgalį tą padaryt, bet man valios trūksta klausyt žviegimų Aš išvis būčiau linkus išvažiuot neatpratinus ir viskas. Kaip Jūs manot, geriau vargti, atpratinti prieš važiuojant, ar tiesiog išvažiuot ir viskas? Ir dėl savęs galvoju, ar nebus per sudėtinga tiesiog išvažiuoti, nes važiuoju ne į kurortus, neturėsiu laiko pieną nusitraukinėt.
aš irgi su klausimu. Radvilę vis dar maitinu, žadėjau maitinti iki kol pati atsisakys, bet 04.30 išvažiuoju dešimčiai dienų, Radvilė lieka su tėčiu. Vyras sako, kad reikia ją prieš važiuojant nuo pieno atpratinti. Kartą bandėm, sekėsi sunkiai, pasidaviau po pusdienio. Pasiryžom šį savaitgalį tą padaryt, bet man valios trūksta klausyt žviegimų Aš išvis būčiau linkus išvažiuot neatpratinus ir viskas. Kaip Jūs manot, geriau vargti, atpratinti prieš važiuojant, ar tiesiog išvažiuot ir viskas? Ir dėl savęs galvoju, ar nebus per sudėtinga tiesiog išvažiuoti, nes važiuoju ne į kurortus, neturėsiu laiko pieną nusitraukinėt.
po pusdienio - tai dar daug maitini dienos metu? užmigt be mp moka? šiaip sunku pasakyt, labai nuo vaiko priklauso... man su vidurinėle buvo aišku, kad turiu pati ją atpratint, ant vyro tik būtų rėkus ir viskas, o va su mažu tai nežinia. Anksčiau užmigdavo pas jį, paskutiniu metu jau nelabai. Aš kartą per mėnesį einu vakare į mamų literatūrinį klubelį, tai su mažo migdymu kas mėnesį vis naujiena, nežinau, ar rasiu miegantį, ar klykiantį, ar ramiai žaidžiantį.
dėl namų darbų ruošimo: Em pirmoj klasėj tarptautinėj mokykloj, gauna perskaityt dvi - tris angliškas knygutes po 250 žodžių per savaitę ir dar kokį lapą su užduotimis ar kokiu kūrybiniu projektu - perkurt pasaką, parašyt savo gimimo istoriją ar pan. Tai tuos namų darbus, kuriuos reik atiduoti pirmadienį, darom tik sekmadienį su ilgais zirzuliais nenori baisiai. Lietuviškos užduočių knygelės ilsisi, pernai dar darydavo gan nemažai, dabar visiškai nieko. Beje, tie namų darbai nėr privalomi, bet vis bandom padaryt.