Įkraunama...
Įkraunama...

Sausinukai 2009m.

labas

giedress, stiprybės unsure.gif

QUOTE(ddovilux @ 2016 04 16, 07:02)
Sveikos  ax.gif

aš irgi su klausimu. Radvilę vis dar maitinu, žadėjau maitinti iki kol pati atsisakys, bet 04.30 išvažiuoju dešimčiai dienų, Radvilė lieka su tėčiu. Vyras sako, kad reikia ją prieš važiuojant nuo pieno atpratinti. Kartą bandėm, sekėsi sunkiai, pasidaviau po pusdienio. Pasiryžom šį savaitgalį tą padaryt,  bet man valios trūksta klausyt žviegimų  blush2.gif Aš išvis būčiau linkus išvažiuot neatpratinus ir viskas. Kaip Jūs manot, geriau vargti, atpratinti prieš važiuojant, ar tiesiog išvažiuot ir viskas? Ir dėl savęs galvoju, ar nebus per sudėtinga tiesiog išvažiuoti, nes važiuoju ne į kurortus, neturėsiu laiko pieną nusitraukinėt.

po pusdienio - tai dar daug maitini dienos metu? užmigt be mp moka? šiaip sunku pasakyt, labai nuo vaiko priklauso... man su vidurinėle buvo aišku, kad turiu pati ją atpratint, ant vyro tik būtų rėkus ir viskas, o va su mažu tai nežinia. Anksčiau užmigdavo pas jį, paskutiniu metu jau nelabai. Aš kartą per mėnesį einu vakare į mamų literatūrinį klubelį, tai su mažo migdymu kas mėnesį vis naujiena, nežinau, ar rasiu miegantį, ar klykiantį, ar ramiai žaidžiantį.

dėl namų darbų ruošimo: Em pirmoj klasėj tarptautinėj mokykloj, gauna perskaityt dvi - tris angliškas knygutes po 250 žodžių per savaitę ir dar kokį lapą su užduotimis ar kokiu kūrybiniu projektu - perkurt pasaką, parašyt savo gimimo istoriją ar pan. Tai tuos namų darbus, kuriuos reik atiduoti pirmadienį, darom tik sekmadienį su ilgais zirzuliais smile.gif nenori baisiai. Lietuviškos užduočių knygelės ilsisi, pernai dar darydavo gan nemažai, dabar visiškai nieko. Beje, tie namų darbai nėr privalomi, bet vis bandom padaryt.
Atsakyti
QUOTE(ddovilux @ 2016 04 16, 09:02)
Sveikos  ax.gif

aš irgi su klausimu. Radvilę vis dar maitinu, žadėjau maitinti iki kol pati atsisakys, bet 04.30 išvažiuoju dešimčiai dienų, Radvilė lieka su tėčiu. Vyras sako, kad reikia ją prieš važiuojant nuo pieno atpratinti. Kartą bandėm, sekėsi sunkiai, pasidaviau po pusdienio. Pasiryžom šį savaitgalį tą padaryt,  bet man valios trūksta klausyt žviegimų  blush2.gif Aš išvis būčiau linkus išvažiuot neatpratinus ir viskas. Kaip Jūs manot, geriau vargti, atpratinti prieš važiuojant, ar tiesiog išvažiuot ir viskas? Ir dėl savęs galvoju, ar nebus per sudėtinga tiesiog išvažiuoti, nes važiuoju ne į kurortus, neturėsiu laiko pieną nusitraukinėt.

Na, dar laiko yra, reiketu ipratint bent jau be kruties uzmigti. Ji jau gana didele, Adele buvo 1 m. 3 men, kai pradejau nebeduoti pries miega - aiskindavau, kad jau visa piena isgere, nebera. Suprasdavo. Giminaite savo maziausia atpratino ant speneliu uzsiklijavusi pleistriukus - sake, kad susirgo mamytes pienukai smile.gif Irgi suprato. Del pieno gamybos ir kad tau nebutu diskomforto, tai butinai reikia sumazinti dar iki isvaziuojant. arba galima bromokriptina gerti, jis uzrauks piena.
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2016 04 16, 09:39)
labas

giedress, stiprybės unsure.gif
po pusdienio - tai dar daug maitini dienos metu? užmigt be mp moka? šiaip sunku pasakyt, labai nuo vaiko priklauso... man su vidurinėle buvo aišku, kad turiu pati ją atpratint, ant vyro tik būtų rėkus ir viskas, o va su mažu tai nežinia. Anksčiau užmigdavo pas jį, paskutiniu metu jau nelabai. Aš kartą per mėnesį einu vakare į mamų literatūrinį klubelį, tai su mažo migdymu kas mėnesį vis naujiena, nežinau, ar rasiu miegantį, ar klykiantį, ar ramiai žaidžiantį.

Užmigti be MP nemoka, naktį kelis kartus reikalauja ir dažnai nemiega, kai manęs nėra šalia. Dieną gali nevalgyti, bet naktį nepaaiškinsi doh.gif

QUOTE(egmara @ 2016 04 16, 09:56)
Na, dar laiko yra, reiketu ipratint bent jau be kruties uzmigti. Ji jau gana didele, Adele buvo 1 m. 3 men, kai pradejau nebeduoti pries miega - aiskindavau, kad jau visa piena isgere, nebera. Suprasdavo. Giminaite savo maziausia atpratino ant speneliu uzsiklijavusi pleistriukus - sake, kad susirgo mamytes pienukai smile.gif Irgi suprato. Del pieno gamybos ir kad tau nebutu diskomforto, tai butinai reikia sumazinti dar iki isvaziuojant. arba galima bromokriptina gerti, jis uzrauks piena.

Robertui pleistriukai labai suveikė ir lengvai atprato, o su Radvile sunkiau doh.gif O bromokriptina pas šeimos gyd reikia išsirašyti? Ji paskirs, kiek ir kaip gerti?
Atsakyti
QUOTE(ddovilux @ 2016 04 16, 09:02)
Sveikos  ax.gif

Su mažąja išėjau nuo 2 metų į darbą ir liko tik 2 maitinimai-ryte ir vakare,paskui tik vakare,nes palikdavau miegančią,tai po pusmečio pieno savaime beveik neliko.Bet maniškės nei viena maždaug nuo metų-pusantrų jau naktimis nevalgydavo.
O tau irgi reikia mažint maitinimų skaičių,ypač dieną,lengviau kita veikla sudominti,o naktimis vis tiek pirmas naktis turbūt verks kai liks su tėčiu
Atsakyti
QUOTE(ddovilux @ 2016 04 16, 10:19)
O bromokriptina pas šeimos gyd reikia išsirašyti? Ji paskirs, kiek ir kaip gerti?

paskaitinek cia http://www.musumazyl...imo-nutraukimui

As geriau, kai norejau nutraukti Aistes maitinima, taigi labai seniai - pries 25 metus, tada man patare tokia garsi, bet jau dabar pensijoje esanti, mamologe Vida Petraitiene, Kas dabar ji israso, ar galima pirkti be recepto, nezinau, pagooglink. Mano patirtis nebloga - pienas dingo, jokiu pasaliniu nebuvo, bent jau nepamenu.
Atsakyti
La,

giedress,🎈
Mano pirmokas bangomis. Buna dienu,kai su entuziazmu padaro tai,ka reikia,buna,kad trinasi,trinasi...Tuomet man sunku atsilaikyti,kad neimciau daryti uz ji.😃
Stovyklos,didzioji kelis metus eidavo i dienos,o siemet jau antri metai vaziuos i tikra,bet ten tik ju dainavimo kolektyvo. Dar rugpjuti laukia stovykla Pavariuose. Pernai vis tik neisdriso,tikiuos siemet bus kitaip. Noreciau ir Augustinui,kokia surasti. Tik i visus siulymus jis atsako,oi ne,nenoriu. Tai sia vasara,jei panores,isgyvens be stovyklos.
Doviliux,man paciai butu ramiau,jei atpratinciau iki isvykimo. Kaip jai sekasi darzelyje?Mane jau dabar gasdina mintis,kad rudeni reiks isleisti tokia maza😊.

O dabar gal,kuri pades. Buvo SM mama,kuri kure rozinius. Zinau,jos varda- Judita. Deja,mano turimu nr.nekelia,SM nerandu,o ir niko nebepamenu. Gal kuriai ji kure rozinius,pasidalinkit kontaktais. Labai labai aciu🎈
Atsakyti
QUOTE(Bitelė @ 2016 04 18, 15:25)
La,
Doviliux,man paciai butu ramiau,jei atpratinciau iki isvykimo. Kaip jai sekasi darzelyje?Mane jau dabar gasdina mintis,kad rudeni reiks isleisti tokia maza😊.

Galiu padrąsinti, kad Radvilei labai labai gerai sekas darželyje. Išėjo labai lengvai, praktiškai be ašarėlių, ir dabar labai noriai eina ax.gif
Atsakyti
Doviliux, kaip pasiseke kelione?
Atsakyti
QUOTE(egmara @ 2016 05 12, 20:26)
Doviliux, kaip pasiseke kelione?

Labas ax.gif
ačiū, gerai wub.gif MB puikiai susitvarkė su vaikais wub.gif
Dabar dilemą sprendžiu blush2.gif Turiu galimybę į darbą eiti su uniforma arba ne. Bendradarbiai vieni eina su uniformom, kiti ne. Šiaip man atrodo garbė vilkėti uniformą ir drabužių nereikėtų pirkti darbui, tai daug pinigų susitaupytų, nereikėtų kas rytą galvoti, ką vilktis. Bet ar neatsibos kasdien vilkėti tą patį, auskarus segėti kuklius, neturėti galimybės apsivilkti drabužius pagal nuotaiką? Gal kuri einat į darbą su uniforma ir galit patarti? Jei būtų privaloma vilkėti, būtų paprasčiau...
Atsakyti
QUOTE(ddovilux @ 2016 05 13, 06:17)
Labas  ax.gif
ačiū, gerai  wub.gif MB puikiai susitvarkė su vaikais  wub.gif
Dabar dilemą sprendžiu  blush2.gif Turiu galimybę į darbą eiti su uniforma arba ne. Bendradarbiai vieni eina su uniformom, kiti ne. Šiaip man atrodo garbė vilkėti uniformą ir drabužių nereikėtų pirkti darbui, tai daug pinigų susitaupytų, nereikėtų kas rytą galvoti, ką vilktis. Bet ar neatsibos kasdien vilkėti tą patį, auskarus segėti kuklius, neturėti galimybės apsivilkti drabužius pagal nuotaiką? Gal kuri einat į darbą su uniforma ir galit patarti? Jei būtų privaloma vilkėti, būtų paprasčiau...

Man atsibostų. Kai dirbau administratore dar Lt, reikėjo su švarkeliais, marškinukais eiti, tai vaje, kaip laukdavau savaitgalio ir džinsųsmile.gif jei svarbu galimybė apsirengti pagal nuotaiką, tai uniformos nesirinkciau.
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2016 05 14, 09:41)
Man atsibostų. Kai dirbau administratore dar Lt, reikėjo su švarkeliais, marškinukais eiti, tai vaje, kaip laukdavau savaitgalio ir džinsųsmile.gif jei svarbu galimybė apsirengti pagal nuotaiką, tai uniformos nesirinkciau.

Ne, tokios galimybės nėra. 5dienį džinsai, o šiaip kostiumėliai, švarkeliai ir pan.
Atsakyti
Ddovilux, o negali kartais apsirengti uniformą, o kartais pagal nuotaiką. t.y. jei pasirenki uniformą, tai jau nebegali rengtis kitaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irminija: 14 gegužės 2016 - 23:03