Įkraunama...
Įkraunama...

Sausinukai 2009m.

Aoie sveikata... didziasias savo bedas jau kaip ir uzmirsau - magneta dariausi daugiau kaip pries metus, vaizdas nekinta (ten yra pakitimu, bet jie nedideja), po operacijos jau praejo 3,5 metu. Smulkiu sveikatos problemu turiu, bet jos labai netrukdo smile.gif Aciu uz rupesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egmara @ 2016 04 02, 19:54)
Aoie sveikata... didziasias savo bedas jau kaip ir uzmirsau - magneta dariausi daugiau kaip pries metus, vaizdas nekinta (ten yra pakitimu, bet jie nedideja), po operacijos jau praejo 3,5 metu. Smulkiu sveikatos problemu turiu, bet jos labai netrukdo smile.gif Aciu uz rupesti smile.gif

Kaip greitai laikas praleke. Labai dziugu, kad viskas gan sekmingai susideliojo.
Atsakyti
Sveikos,mums beliko 6 dienos Londone ir atgal i Kauna smile.gif

panteriux no1,kur jus dabar gyvenate ? ar issikraustete is UK ?
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Tikrai, kad greitai laikas lekia. Aš nuo vasario 1 išėjau iš darbo. Labai bloga man nuo visko buvo. Bandau dabar ilsėtis, atsigauti. Bet kai neturi problemų, tai imi ir susigalvoji jas doh.gif Įsivėliau į du projektus darbui su vaikais. Viename mokau vaikus programavimo, kitame - motyvuoju paauglius iš soc. rizikos šeimų. Kur dar baletas, atimantis trečdalį viso laiko biggrin.gif Nenoriu kol kas grįžti į jokį darbą...

Per tą laiką pervedėm Dariją į privačią mokyklą. Dar prieš tai apturėjom ir vis dar turim ilgą istoriją su užsikrėtimu utėlėmis frusty.gif Vieną kartą išnaikinom, senoje mokykloje VĖL užsikrėtė. Pakėliau didžiausią skandalą, tačiau niekam neįdomu. Džiaugiuos, kad palikom tą mokyklą.

Mažiukei su darželiu problemos... Nenori ten likti. Nuo birželio mėnesio pasikeitė 4 auklėtojai!!! Vasario 1 buvo paskutinis pasikeitimas. Tai viskas taip nudardėjo žemyn, kad ji man iš streso dabar vemia doh.gif Eina peklon. Užrašiau pas psichologę.
QUOTE(panteriux no1 @ 2016 04 01, 20:43)
Giedress, sekmes remontuojant santykius. Linkiu isbristi is situ sunkumu. Mes su vyru apturejom 7 metu santuokos krize, dar pries planuojant vaikus. Lankemes pas psichologe (atskirai). Susitvarkem santykius ir stai 15-as vestuviu metines atsventem siemet. Aisku, visko buna tikrai, bet taip blogai kaip buvo tada, daugiau nebuvo.

Aš šiaip labai esu praradusi viltį šituose santykiuose. Pati vaikštau pas psichologę, nes nebesusitvarkau su tuo jausmu. Kaip ir viskas gerai, bet nieko gero... O dar ta mano sveikata. Po kiekvieno santykių aiškinimosi aš vos ne į ligoninę turiu gultis. Nebenoriu to. Ir nežinau ką toliau daryt.
Atsakyti
pakreipsiu kalbą kiton pusėn 4u.gif

Rusnė labai nori į vasaros stovyklą, pernai brolis buvo, tai ir ji nenori atsilikti. Kalbu ne apie dienos stovyklas.

Rodos pilna tų stovyklą, bet kai žinai konkretų laiką, tai ir nėra jų tiek daug. Kadangi brolis važiuos į stovyklą 06.20-25, tai ir Rusnei ieškau tokiu metu stovyklos.

Gal kas nors jau domėjosi stovyklomis, ir ką nors įdomaus radote, galite rekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2016 04 05, 12:08)

Aš šiaip labai esu praradusi viltį šituose santykiuose. Pati vaikštau pas psichologę, nes nebesusitvarkau su tuo jausmu. Kaip ir viskas gerai, bet nieko gero... O dar ta mano sveikata. Po kiekvieno santykių aiškinimosi aš vos ne į ligoninę turiu gultis. Nebenoriu to. Ir nežinau ką toliau daryt.

4u.gif 4u.gif O ką psichologė sako? Ką vyras, nori tęsti santykius?
Mums irgi santuokos krizė buvo, tai su vienu bendradarbiu labai daug kalbėjom kalbėjom kalbėjom šita tema, jie su žmona tą krizę įveikė prieš kelis metus. Jo patarimai ir išklausymas man tikrai žiauriai naudingi buvo. Matyt, šita krizė visiems pasitaiko 4u.gif Nors atrodo, kad nieko gero nesišviečia, bet tikrai viskas įveikiama daug lengviau nei atrodo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

DOviliux, važiuok į spektaklius su vyru, į kitus su vyru ir vaikais.
MAn palik vaikus pasaugoti, netoli tau. Kitą kartą aš tau paliksiu smile.gif nors jau nelabai ir reikia smile.gif

Šiemet kai užsibrėžiau planą, tai kol kas ir gaunasi visai neblogai.
KAs mėnesė po spektaklį ( čia man su MB), dar su vaikais atskirai ... rytoj einam visi į SNieguolė ir 7 nykštukai.

Šiemet pakeičiau darbą, tai atostogų nenusimato, bet sudėliotas planas Z... smile.gif
1 dienos išvyką po LT
Artimiausia - Molėtai. Programa - europos centras, Dubingiai, apžvalgos bokštas ir tikslas Observatorija, užsakiau programą ir ideninę, ir naktinę...

Sekanti išvyka - ROkiškis, vaikų šokių konkursai, bet po to dar pusė dienos laisvos... dėlioju tvarkaraštį smile.gif

Dar kas laukia šiemet, tai VInetų kaimas, PAnemunė, visi apžvalgos bokštai, rogučių trasa, GRūto parkas, plaukimas Nemunu KAunas - Birštonas, Rygos zoo sodas.... žodžiu smile.gif pažinkime Lietuvą smile.gif VAIkai labai nori, o mums pakartoti viską į naudą smile.gif
Gal kas norit prisijungti ? smile.gif Doviliux ?

GIedres, laikykis...

gražių dienų....
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2016 04 09, 15:52)
Sveikos,

DOviliux, važiuok į spektaklius su vyru, į kitus su vyru ir vaikais.
MAn palik vaikus pasaugoti, netoli tau. Kitą kartą aš tau paliksiu smile.gif nors jau nelabai ir reikia smile.gif

Šiemet kai užsibrėžiau planą, tai kol kas ir gaunasi visai neblogai.
KAs mėnesė po spektaklį ( čia man su MB), dar su vaikais atskirai ... rytoj einam visi į SNieguolė ir 7 nykštukai.

Šiemet pakeičiau darbą, tai atostogų nenusimato, bet sudėliotas planas Z... smile.gif
1 dienos išvyką po LT
Artimiausia - Molėtai. Programa - europos centras, Dubingiai, apžvalgos bokštas ir tikslas Observatorija, užsakiau programą ir ideninę, ir naktinę...

Sekanti išvyka - ROkiškis, vaikų šokių konkursai, bet po to dar pusė dienos laisvos... dėlioju tvarkaraštį smile.gif

Dar kas laukia šiemet, tai VInetų kaimas, PAnemunė, visi apžvalgos bokštai, rogučių trasa, GRūto parkas, plaukimas Nemunu KAunas - Birštonas, Rygos zoo sodas.... žodžiu smile.gif pažinkime Lietuvą smile.gif VAIkai labai nori, o mums pakartoti viską į naudą smile.gif
Gal kas norit prisijungti ? smile.gif Doviliux ?
GIedres, laikykis...
gražių dienų....

Turim bilietus kaip tik i teatrą 2dieniui, tik mane į kursus siunčia, tai nežinau, kaip bus, bet tikiuosi, pavyks. Šįkart vyro tėvai atvažiavo vaikus pasaugot. Kitąkart tikrai pasinaudosiu pasiūlymu bigsmile.gif Taviškius tikrai galiu pasaugot, jei reikės mirksiukas.gif
O dėl kelionių vyro paklausiu, kol kas irgi nežinau, kas ir kaip vasarą bus, nes mano karjeroj rimti pokyčiai nusimato, jei viskas pavyks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(irminija @ 2016 04 08, 14:31)
pakreipsiu kalbą kiton pusėn  4u.gif

Rusnė labai nori į vasaros stovyklą, pernai brolis buvo, tai ir ji nenori atsilikti. Kalbu ne apie dienos stovyklas.

Rodos pilna tų stovyklą, bet kai žinai konkretų laiką, tai ir nėra jų tiek daug. Kadangi brolis važiuos į stovyklą 06.20-25, tai ir Rusnei ieškau tokiu metu stovyklos.

Gal kas nors jau domėjosi stovyklomis, ir ką nors įdomaus radote, galite rekomenduoti?

Laba,

Mes važiuosime čia: http://tapkcempionu....orto-stovkylos/
Patiko programa, pakalbėjus su organizatore irgi geri įspūdžiai.
Vietą rekomendavo, buvo geri atsiliepimai
Atsakyti
QUOTE(Ellfė @ 2016 04 10, 16:19)
Laba,

Vietą rekomendavo, buvo geri atsiliepimai

Mano tai vyresnelis (6 m) vaziuoja i sokiu stovykla nes lanko, pernai vaziavau ir as kartu tai pailsejau geriau nei pajuri smile.gif o siemet galiu jau viena leist bet su kitom mamom sakom ale gi ir mum smagu tai turbut leksim kartu.

Atsakyti
Sveikos.

Kadangi vaikai tokio pat amziaus man idomu. Kiek laiko skiriate namu ruosai? Sprendziat uzduotis, rasot raides ar bandot skaityt? Ar jusu vaikui uztenka paruosiqmukuose ar mokykloj skirto laiko?

Kartais atrodo kad nesinori perspaust, bet tik paleidi laisva valia tai prasideda pykciai net kaip dantis valytis liepi be tel nueiti doh.gif atsipalaiduoja ir vsio...
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2016 04 09, 14:52)
1 dienos išvyką po LT

pradėkit lobiaut, dar ne tiek gražių ir įdomių vietų Lietuvoje rasit http://www.geoshop.l...nformation_id=7 mirksiukas.gif

QUOTE(Ellfė @ 2016 04 10, 14:19)

ačiū už pasidalijimą 4u.gif

QUOTE(Ritandra @ 2016 04 11, 07:37)
Kiek laiko skiriate namu ruosai? Sprendziat uzduotis, rasot raides ar bandot skaityt? Ar jusu vaikui uztenka paruosiqmukuose ar mokykloj skirto laiko?

Rusnė mokykloje lanko prailgintą grupę, būna ten iki 15 val. Spėja paruošt, kas užduota, namuos elieka tik paskaityt dar kartą. Tomis dienomis, kai neina į prailgintą, nes važiuoja į baseiną, namuose grįžusi padaro namų darbus iki kol aš grįžtu už darbo. Kartais užsimano kokį diktantą parašyt, ar dailyraštį, bet čia grynai iš jos noro, o ne dėl to, kad būna užduota, ar kad labai reiktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irminija: 11 balandžio 2016 - 09:14