Įkraunama...
Įkraunama...

Sausinukai 2009m.

QUOTE(Cosette @ 2016 02 21, 06:32)
Ačiū už atsakymus, mūsų metinis vidurkis - apie 1100Kwh+/ mėn  doh.gif

Aš jau irgi laukiu kada pradėsim medelius sodint, šiemet MB man daržą darys smile.gif reiks ir vaikus mokint ravėt smile.gif

mes gal ir daugiau, tingiu vidurkį skaičiuot, bet pvz per sausį 2500kwh. Viskas elektra - vandens šildymas, namo šildymas (kondicionierius). Židinio šiemet taip ir nekūrėm. Grindys šildomos prieangy ir voniose.

o vandens kiek išnaudojat? Kas pieveles laistot? Pas mus vidurkis 20 kubų biggrin.gif vaikai vandeniai, prausias kasdien, vasarą baseinėlį prileidžiam... na gėlynų, pievų didelių nėr, nors kliūna ir ten truputį.
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2016 02 26, 21:21)
mes gal ir daugiau, tingiu vidurkį skaičiuot, bet pvz per sausį 2500kwh. Viskas elektra - vandens šildymas, namo šildymas (kondicionierius). Židinio šiemet taip ir nekūrėm. Grindys šildomos prieangy ir voniose.

o vandens kiek išnaudojat? Kas pieveles laistot? Pas mus vidurkis 20 kubų biggrin.gif vaikai vandeniai, prausias kasdien, vasarą baseinėlį prileidžiam... na gėlynų, pievų didelių nėr, nors kliūna ir ten truputį.

Atvirai pasakius as nemoku mokesciu ir nieko nezinau. Viska vyras 😂 gris paklausiu. Bet bus ir daug nes vasara baseinas didelis. Zole laistom. Gelynai keli yra 😂 siltnamiukas, 2 lysves darzo. wink.gif kiemas 18 aru. Bet netaupom irgi prausiames kaip anciukai 😂😂

Atsakyti
Gaila kad tema tokia mirus verysad.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri ka zino apie kepenu fermentu pakitimus... blush2.gif Mano viduriniajam rodo kraujukas taip - gavom siuntima pas gastro, bet man taip neramu... Ypac kai nesuprantu, o kreipiausi, nes vaiko elgesys pakito: nustojo valgyt, skundzias ivairiais skausmais (pilvo, galvos), niezulys atsirado, ypac nugaros srityje, nu zodziu, as panikoj, prisigalvoju visko.... Ir sveria jis tik 14 kg su trupuciu, kai jauniausias 13...kraujas dar rodo D3 trukuma dideli, nors zuvies taukus geriam.... Visa kita ribose normos.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Pernai kažkas siuntėtės tokias labai gražias kuprines pirmokams. Bet neužsifiksavo pavadinimas, gal galit priminti? Beje, ar pasiteisino, ar patogios? Kokias apskritai kuprines nešioja sausinukai, kurie jau pirmokėliai?
Atsakyti
labas,

Rusnė nešioja Lerlitos (http://www.kuprines.lt/Kuprines-pradinukams/Kuprine-HERLITZ-4-ELEMENTS-neuzpildyta.html?mcid=ovs9b7db2089ac31a27289a925d1209b)
Atidavė draugė, tai per daug ir neieškojau. Man norėtųsi, kad ji būtų lengvesnė, nors Rusnė nesiskundžia, kad per sunku nešiot.
Atsakyti
QUOTE(irminija @ 2016 04 01, 09:32)
labas,

Rusnė nešioja Lerlitos (http://www.kuprines.lt/Kuprines-pradinukams/Kuprine-HERLITZ-4-ELEMENTS-neuzpildyta.html?mcid=ovs9b7db2089ac31a27289a925d1209b)
Atidavė draugė, tai per daug ir neieškojau. Man norėtųsi, kad ji būtų lengvesnė, nors Rusnė nesiskundžia, kad per sunku nešiot.

sveika, matau jusu Rusne 2009-01 gimusi, jus jau siemet ėjote i 1 klase? Nes aš savo tai dar paruošiamukuose palikus.
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 01, 11:04)
sveika, matau jusu Rusne 2009-01 gimusi, jus jau siemet ėjote i 1 klase? Nes aš savo tai dar paruošiamukuose palikus.

Taip Rusnė anksčiau išėjo į mokyklą, paruošiamus lankė pernai darželyje.
Atsakyti
As Adelei nupirkau kazkokia noname'ine (cekiska Karton) per ispardavimus IKI. Ortopedine, su nugara isformuota ir paminkstinta. Patirtis tokia, kad man ji labai nepatinka - ziauriai sunki. Kilnojau ir tas geresnes, jos irgi sunkios. Pradzioje tai tos kuprines nepanesdavo, nupirkau dar viena - visiskai skudurine, bet nieko nesveriancia. Tai su ta ilgai vaiksciojo, bet dabar jau vel issitrauke ta sunkiaja. Man paniska baime buna, kad nuo svorio lipdama laiptais nuvirs atgal doh.gif Kol tevams lydeti leisdavo iki klases, tai dauguma tevu, maciau, panesa tas kuprines pirmokeliams, bet atrodo nuo gruodzio 1 d. jau nebegalima lydeti iki klases, turi patys nueiti, tai sunku jiems.
Mano galva, svarbiausia maziukams - kurpines svoris.
Atsakyti
Labas, mergytes!!! Visu labai pasiilgau, bet laiko turiu minus 3 valandas i diena, tai i Supermama net nelendu, nes zinau, kad ilindus isitraukiu biggrin.gif

Ikisau nosi su klausimu: turejom forume dalyve su Kulverstuko avataru, bet labai seniai ji berase cia. Gal is jusu kas pamena, kur ji kreipesi del savo sunaus diagnozes? Ar cia reikia eiti pas savo seimos gydytoja ir gauti siuntima, ar tiesiai kreiptis i koki raidos tyrimo centra. Mano artimai draugei reikia Klaipedoje. Gal kas parekomenduoti gali, nukreipti tinkama kryptimi?

Egmara, kaip tavo sveikata?

Giedress, sekmes remontuojant santykius. Linkiu isbristi is situ sunkumu. Mes su vyru apturejom 7 metu santuokos krize, dar pries planuojant vaikus. Lankemes pas psichologe (atskirai). Susitvarkem santykius ir stai 15-as vestuviu metines atsventem siemet. Aisku, visko buna tikrai, bet taip blogai kaip buvo tada, daugiau nebuvo.

Meile seile, darbstuole. Linkiu sekmingai pabaigti tuos mokslus 4u.gif

Erszebeth, i lietuviska 1-a klase (internetine) mes irgi pradesim eiti tik ateinanti rudeni 4u.gif Smagu uz tavo vyresnele, kad lyg pataike su mokslu sritim wub.gif

Del sedincio vaikucio jau veluosiu su atsakymu, bet gal dar kam pravers siame forume biggrin.gif . Mano trecioji buvo istrizai isitaisiusi iki 38 savaiciu. Yra geras puslapis: sppining babies, tai is jo dariau pratimukus kasdien.

Dovilux, sveikinu su nauju seimos nariu. Mes irgi turim suniuka nuo gruodzio: mitelsnauceri juoda. Grazuole, nesiseria ir protinga- lengvai dresuojama, tik stipraus charakterio, atkaklaus darbo reikalauja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panteriux no1: 01 balandžio 2016 - 20:45
Sveikutės,
tikrai kažkaip apmirus mūsų temutė,retai kas beužsuka
QUOTE(panteriux no1 @ 2016 04 01, 21:43)
Ikisau nosi su klausimu: turejom forume dalyve su Kulverstuko avataru, bet labai seniai ji berase cia. Gal is jusu kas pamena, kur ji kreipesi del savo sunaus diagnozes? Ar cia reikia eiti pas savo seimos gydytoja ir gauti siuntima, ar tiesiai kreiptis i koki raidos tyrimo centra. Mano artimai draugei reikia Klaipedoje. Gal kas parekomenduoti gali, nukreipti tinkama kryptimi?
b]Egmara[/b], kaip tavo sveikata?

Galiu aš atsakyt,nes turiu reikalų su tokiais vaikais savo darbe,bendrauju su tėvais-reikia kreiptis į šeimos gyd arba neurologą ir gauti siuntimą į Vaiko raidos centrą.Ten užrašo konsultacijai,o paskui jeigu reikia rašo į eilę pilnam ištyrimui,tada reikia gultis į stacionarą trim savaitėm.Bet ten eilės labai ilgos,apie pusę metų
Aš irgi vis ruošiuosi paklaust egmaros apie sveikatą,ar viskas gerai?
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2016 04 02, 09:26)
Sveikutės,
tikrai kažkaip apmirus mūsų temutė,retai kas beužsuka

Galiu aš atsakyt,nes turiu reikalų su tokiais vaikais savo darbe,bendrauju su tėvais-reikia kreiptis į šeimos gyd arba neurologą ir gauti siuntimą į Vaiko raidos centrą.Ten užrašo konsultacijai,o paskui jeigu reikia rašo į eilę pilnam ištyrimui,tada reikia gultis į stacionarą trim savaitėm.Bet ten eilės labai ilgos,apie pusę metų
Aš irgi vis ruošiuosi paklaust egmaros apie sveikatą,ar viskas gerai?

Sveikos 4u.gif

Aciu, Zydryne, kad atsakei 4u.gif Kazkaip keista, kad reikia gultos i stacionara 3 savaitem g.gif . Itarimas stiprus yra, kad vaikutis ant autizmo spektro. Aciu dar karta uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti