QUOTE(Erszebeth @ 2016 01 05, 22:18)
Ar tie sausinukai, kurie šiemet eis į pirmą klasę, jau užrašyti į mokyklas? Ar yra šansų pakliūti į tas, kurias norite? Pas mus situacija tokia - antrą pareiškimų priėmimo dieną dviejų norimų mokyklų pirmos klasės jau "užpildytos"
Ir kada tie šimtai spėjo sunešti prašymus?
Mes issirinkom mokykla salia darzelio, kuri, pasirodo, yra labai populiari. Nueinu 8.15, ziuriu, jau eile 15 zmoniu pries mane
Pasirodo, nuo 7 ryto prasymus priimineja
Tai iskart pareiske, kad vietos negausim, nes pirmiausia patenka vaikai, kuriems ta mokykla pagal gyv vieta priklauso. Mes nepriklausom. Susinervinau, grizau namo. MB paziuri, kad pagal plana musu kvartalas visas priklauso butent tai mokyklai, tik trys namai, tarp ju ir mes, kurie skaitosi kitoj gatvej gyvenantys, priklausom kazkokiai kaimo gimnazijai
Paskambinau i savivaldybe, sako, parengtas naujas planas, pagal ji mes irgi turim priklausyt tai gerajai mokyklai (ja ir Eglute;) Ignas lanko
) Ta plana sausio men turi patvirtint. Tai tikiuosi, kad viskas gerai baigsis. Jei ne, nezinau, kaip bus
QUOTE(žydrynė @ 2016 01 05, 22:27)
3mėn jau išmokytas
vargu,nebent apmokytas ir turi supratimą ką lauke reikia daryt,nors tai jau labai daug,tiksliau visa esmė,o visa kita su laiku
Sako, jis buvo ismokytas lyg
Arba taip tik sake seimininkai
Pas mano tevus jis jau pora savaiciu, jie jo per daug nevedzioja, tai manau, kad teks mokyt is naujo... Buvau darbe prasyma rasyti, pasirodo, jie manes laukia nuo sausio 18 d., tai dar turiu siek tiek laiko, uzsiimsiu auklejimu pati
QUOTE(Cosette @ 2016 01 06, 09:18)
mūsų mokyklos laukiamajame sausio 4d nuo 4 ryto tėvai jau eilę užsiiminėjo....
o as maniau, kad 7 yra anksti