aciu labai labai jau gavau is keliu nuostabiu mokytoju tai ko reikejo, nei nesitikejau tokio gerumo ir rupescio, jus nuostabios
QUOTE(linastri @ 2015 12 13, 18:41)
Kiek vaikų klasėje? Aš tik užrašau kiekvienam po atvirutę
nedaug tik 14 pabiručiu...labai gerai susigyvenom su jais ir su tėveliais. myliu, kaip savus
Sveikutės,
Kokiomis nuotaikomis gyvenate? Ar jau viskas sustyguota Kalėdoms? Man tai laiko paroje jau mažai. Kažkoks nenormalus maratonas. Repeticijos, parodos, sveikinimų rašymas, dekoracijų kūrimas ir t.t. Greičiau tik prabėgtų tos šventės.
Kokiomis nuotaikomis gyvenate? Ar jau viskas sustyguota Kalėdoms? Man tai laiko paroje jau mažai. Kažkoks nenormalus maratonas. Repeticijos, parodos, sveikinimų rašymas, dekoracijų kūrimas ir t.t. Greičiau tik prabėgtų tos šventės.
QUOTE(lutute1 @ 2015 12 14, 20:14)
Nupušusi nuo darbų, nesugebu pisiregistruoti , gal yra šviesesnių protų, pagelbėkit
QUOTE(ninkute @ 2015 12 17, 21:11)
Sveikutės,
Sveika, lygiai tokiom nuotaikom ir aš gyvenu, šiandien , matyt, jau perdegimo sindromas sėdžiu ir jau nieko neveikiu , nors darbų darbelių..........namai kažkaip apleisti liko, nei meduoliai kepti, nei dovanos pakuotos,.ir vėl visą laiką darbas surijo, kaip reikia mokėti kitaip? Patarkit kas gebat
QUOTE(ninkute @ 2015 12 17, 21:11)
Sveikutės,
Lygiai tas pats apie mokymasi jau nei nekalbu, ner kada laukiu nesulaukiu mokinių atostogų, kad bent šiek tiek atsikvėpti nuo tokio maratono
aš tai jau visai tyliu apie savo darbus ir krūvius...
prieš šventes viskas daug paprasčiau buvo, kai tik mokytoja buvau, o kai dabar dar ir mokinukų mama... savaitgalis kaukėms ir dekoracijoms skirtas... norėjau mokiniams rankų darbo kokias dovanėles pagamint, bet laiko neliko tam
prieš šventes viskas daug paprasčiau buvo, kai tik mokytoja buvau, o kai dabar dar ir mokinukų mama... savaitgalis kaukėms ir dekoracijoms skirtas... norėjau mokiniams rankų darbo kokias dovanėles pagamint, bet laiko neliko tam
Sveikutės
Matau, kad visos paskendę rūpesčiuose, aš irgi . O dar šią savaitę vedžiau atvirą pamoką, tai papildomas rūpestis buvo . Dėkui Dievui, viskas praėjo puikiai, dabar vienu rūpesčiu mažiau . Vaikams dovanėlių neruošiu, tik sveikinimus Kalėdiniame pašte (turime tokį klasėje). Ateinančią savaitę bus visiškas maratonas - nuo antradienio jau pradedame švęsti, įvairūs renginiai... O kada namus susitvarkyti, kūčioms pasiruošti . Žodžiu, manau, kad kažkas nenormalaus - ne ramus švenčių laukimas, o išprotėjęs laikas . Taip neturi būti, bet kad mums kitaip neišeina ...
Matau, kad visos paskendę rūpesčiuose, aš irgi . O dar šią savaitę vedžiau atvirą pamoką, tai papildomas rūpestis buvo . Dėkui Dievui, viskas praėjo puikiai, dabar vienu rūpesčiu mažiau . Vaikams dovanėlių neruošiu, tik sveikinimus Kalėdiniame pašte (turime tokį klasėje). Ateinančią savaitę bus visiškas maratonas - nuo antradienio jau pradedame švęsti, įvairūs renginiai... O kada namus susitvarkyti, kūčioms pasiruošti . Žodžiu, manau, kad kažkas nenormalaus - ne ramus švenčių laukimas, o išprotėjęs laikas . Taip neturi būti, bet kad mums kitaip neišeina ...
Labai gera kolegės mintis išprotėjęs laikas 100 % tiesa. Apie kokį ramų švenčių laukimą galima kalbėti.
Sveikos,
reikia skubios pagalbos. Kaip dainelę wma formatu pakeisti į mp3? Arba kaip sutrumpinti wma failą? Bandžiau įsikelti į audacity, tai parašė, kad su wma nedraugauja.
reikia skubios pagalbos. Kaip dainelę wma formatu pakeisti į mp3? Arba kaip sutrumpinti wma failą? Bandžiau įsikelti į audacity, tai parašė, kad su wma nedraugauja.
QUOTE(naminukė @ 2015 12 20, 23:36)
Sveikos,
Nežinau, ar dar ne per vėlu atsakyti, bet aš mėginčiau su programa "any video converter". Ją reikia parsisiųsti, įsidiegti, bet daug ką galima padaryti. Šiuo metu jos neturiu, nes keičiau kompiuterį, tai dar ne viską reikalingą naujam turiu, bet anksčiau šią programą labai mėgau. Gal kitos kolegės ką nors paprastesnio patars Tiesa, dar galima online http://media.io konvertuoti (šios nemėginau programos pati).
QUOTE(naminukė @ 2015 12 20, 23:36)
Sveikos,
Yra toks konverteris "Hamster". Labai lengva persidaryt. Tik reikia atsisiųst ir instaliuot.