Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 58 tema

aciu labai labai jau gavau is keliu nuostabiu mokytoju tai ko reikejo, nei nesitikejau tokio gerumo ir rupescio, jus nuostabios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2015 12 13, 18:41)
Kiek vaikų klasėje?  doh.gif Aš tik užrašau kiekvienam po atvirutę

nedaug tik 14 pabiručiu...labai gerai susigyvenom su jais ir su tėveliais. myliu, kaip savus smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Kokiomis nuotaikomis gyvenate? Ar jau viskas sustyguota Kalėdoms? Man tai laiko paroje jau mažai. Kažkoks nenormalus maratonas. Repeticijos, parodos, sveikinimų rašymas, dekoracijų kūrimas ir t.t. Greičiau tik prabėgtų tos šventės.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2015 12 14, 20:14)

Nupušusi nuo darbų, nesugebu pisiregistruoti g.gif , gal yra šviesesnių protų, pagelbėkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2015 12 17, 21:11)
Sveikutės,
Kokiomis nuotaikomis gyvenate? Ar jau viskas sustyguota Kalėdoms? Man tai laiko paroje jau mažai. Kažkoks nenormalus maratonas. Repeticijos, parodos, sveikinimų rašymas, dekoracijų kūrimas ir t.t. Greičiau tik prabėgtų tos šventės.

Sveika, lygiai tokiom nuotaikom ir aš gyvenu, šiandien , matyt, jau „perdegimo“ sindromas sėdžiu ir jau nieko neveikiu doh.gif , nors darbų darbelių..........namai kažkaip apleisti liko, nei meduoliai kepti, nei dovanos pakuotos,.ir vėl visą laiką darbas surijo, kaip reikia mokėti kitaip? Patarkit kas gebat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2015 12 17, 21:11)
Sveikutės,

Lygiai tas pats verysad.gif apie mokymasi jau nei nekalbu, ner kada doh.gif laukiu nesulaukiu mokinių atostogų, kad bent šiek tiek atsikvėpti nuo tokio maratono wacko.gif
Atsakyti
aš tai jau visai tyliu apie savo darbus ir krūvius... wacko.gif
prieš šventes viskas daug paprasčiau buvo, kai tik mokytoja buvau, o kai dabar dar ir mokinukų mama... doh.gif savaitgalis kaukėms ir dekoracijoms skirtas... norėjau mokiniams rankų darbo kokias dovanėles pagamint, bet laiko neliko tam g.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Matau, kad visos paskendę rūpesčiuose, aš irgi ax.gif . O dar šią savaitę vedžiau atvirą pamoką, tai papildomas rūpestis buvo doh.gif . Dėkui Dievui, viskas praėjo puikiai, dabar vienu rūpesčiu mažiau lotuliukas.gif . Vaikams dovanėlių neruošiu, tik sveikinimus Kalėdiniame pašte (turime tokį klasėje). Ateinančią savaitę bus visiškas maratonas - nuo antradienio jau pradedame švęsti, įvairūs renginiai... O kada namus susitvarkyti, kūčioms pasiruošti doh.gif . Žodžiu, manau, kad kažkas nenormalaus - ne ramus švenčių laukimas, o išprotėjęs laikas doh.gif . Taip neturi būti, bet kad mums kitaip neišeina ax.gif ...
Atsakyti
Labai gera kolegės mintis „išprotėjęs laikas“ 100 % tiesa. Apie kokį ramų švenčių laukimą galima kalbėti.
Atsakyti
Sveikos,

reikia skubios pagalbos. Kaip dainelę wma formatu pakeisti į mp3? Arba kaip sutrumpinti wma failą? Bandžiau įsikelti į audacity, tai parašė, kad su wma nedraugauja.
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2015 12 20, 23:36)
Sveikos,

reikia skubios pagalbos. Kaip  dainelę wma formatu pakeisti į mp3?  Arba kaip sutrumpinti wma failą? Bandžiau įsikelti į audacity, tai parašė, kad su wma nedraugauja.

Nežinau, ar dar ne per vėlu atsakyti, bet aš mėginčiau su programa "any video converter". Ją reikia parsisiųsti, įsidiegti, bet daug ką galima padaryti. Šiuo metu jos neturiu, nes keičiau kompiuterį, tai dar ne viską reikalingą naujam turiu, bet anksčiau šią programą labai mėgau. Gal kitos kolegės ką nors paprastesnio patars g.gif Tiesa, dar galima online http://media.io konvertuoti mirksiukas.gif (šios nemėginau programos pati).
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2015 12 20, 23:36)
Sveikos,

reikia skubios pagalbos. Kaip  dainelę wma formatu pakeisti į mp3?  Arba kaip sutrumpinti wma failą? Bandžiau įsikelti į audacity, tai parašė, kad su wma nedraugauja.

Yra toks konverteris "Hamster". Labai lengva persidaryt. Tik reikia atsisiųst ir instaliuot. mirksiukas.gif
Atsakyti