QUOTE(Bebras2014 @ 2016 04 15, 13:42)
Merginos, situacija yra žiauri. Net nežinau kaip papasakoti. Visus metus kentėjau, o dabar viskas. Rankos nusviro, jėgų nebėra, vedu pamokas verkdama. Turiu klasėje tokį berniuką, kuri turi elgesio ir emocijų sutrikimą, bet realiai jis tikras psichinis ligonis. Mokykloje, klasėje daro ką nori - vaikus smaugia, muša, badosi su šakutėmis, visiems grasina, pamokų metų vaikšto po klasę, landžioja į vaikų kuprines, į mano spintas, stalčius ir t.t. ir t.t. o jeigu pasakai pastabą, gauni smūgį arba laviną keiksmažodžių. Ir svarbiausia, nėra kur dėti šio vaiko... jam 7 metai ir mes, suaugę žmonės su juo nesusitvarkom... direktorei vidurinį pirštą parodo ir nueina... direktorei pasakiau - arba jis išeina, arba aš... mama kategoriškai nesutinka išeiti į kitą mokyklą, todėl tėvai nori rinkti parašus ir eis, kovos pas direktorę, kad jį mokykla tiesiog išmestų arba tegul skiria jam namų mokymą... nežinau.. kažką tegul daro, nes aš nebegaliu...
Išeitis tkrai yra- namų mokymas ir gydymas. Pas mus buvo panašus atvejis. Teko kalbėtis su vaikų gydytoja, gauti visas rekomendacijas ir net nukreipimą pas psichiatrus,o jei mamytė neveš- tada į vaikų teises dėl nepriežiūros. Ir reikalas išspręstas.