QUOTE(arden @ 2016 04 08, 13:56)
girdėjus, girdėjus. mandriai čia aš "užlanksčiau"
pavyzdžiai
Oi tokius net du turiu - ir namie, ir mokykloje
O aš viską perku pati - spausdintuvą mokykloje įsigijau pati, dažus perku pati, popierių perku iš kl.fondo pinigų, bet labai jau brangus malonumas sakyčiau... jau dabar dažnai spausdinu ir dažus mokykloje keičiu kas du mėnesius, o jeigu dirbčiau be pratybų, tai spausdinčiau dar dažniau...
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2016 04 08, 20:18)
Sveikos
Mano namuose spausdintuvas seniai nematęs dažų... Pradžioje mokslo metų kiekvienas vaikas atnešė po 4 eurus, sunešėm į bendrą šiam tikslui skirtą fondą. Tai kopijuojam kiek norim ir kada norim. Mokyklos valdžia iš tų pinigų parūpina popieriaus ir keičia dažus.
O aš vakar vedžiau paskutinį susirinkimą klasės su savo ketvirtokų tėvais. Kirbėjo, oj kaip kirbėjo širdelė, net netikėjau, kad taip bus
Padėkojau, pasidžiaugiau vaikais, nuraminau dėl standartizuotų testų. Pabaigoje atsisveikinant paleidau skaidres rastas mūsų pašte apie gyvenimo traukinį (Ačiū kažkam už jas. Labai tiko). Pati skaičiau, jaudinausi, o mamos kukliai graudinosi...
Tėvų paprašiau, kad lentoje kreida parašytų vaikams palinkėjimus. Ne vienam drebėjo ranka rašant kreida, nes dauguma nepamena, kad paskutinį kartą rašė lentoje
Kaip vaikai džiaugėsi ryte radę palinkėjimus! Skaitė, fotografavo. Smagu
Ech... Jau vaikai užaugo... Greit pasibels pirmokai... Ir vėl viskas ratu...
Kokia puiki idėja - rašyti palinkėjimus lentoje