Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 58 tema

QUOTE(GORGONE @ 2016 04 01, 22:53)
Diktanto antrokai neraso siais metais

Bet NEC puslapyje pavyzdys tai įdėtas g.gif
Manau, kad kur kas protingiau būtų antrokams diktantas,nei rašinėlis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 02 balandžio 2016 - 08:23
QUOTE(GORGONE @ 2016 04 01, 23:53)
Diktanto antrokai neraso siais metais

aciu uz info smile.gif

Papildyta:
QUOTE(linastri @ 2016 04 02, 10:21)
Bet NEC puslapyje pavyzdys tai įdėtas  g.gif
Manau, kad kur kas protingiau būtų antrokams diktantas,nei rašinėlis

1000 % pritariu smile.gif tik mūsų niekas neklauso...
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Šeštadienio popietę prireikė Jūsų patarimo smile.gif Dirbu miesto mokykloje, yra 4 pirmos klasės - pas mane klasė yra mažiausia (17 vaikų). Sužinojau, kad 2 vaikučiai išvyksta ir nuo kitų metų beliks tik 15 vaikų. Aplink tiek visur taupo, tad pagalvojau. Ar gali taip būti, kad mano klasę, dėl mažo vaikų skaičius panaikins ir išdalins vaikus į kitas pirmokų klases? g.gif Nuraminkite mane doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 04 02, 16:54)
Sveikutės smile.gif Šeštadienio popietę prireikė Jūsų patarimo smile.gif Dirbu miesto mokykloje, yra 4 pirmos klasės - pas mane klasė yra mažiausia (17 vaikų). Sužinojau, kad 2 vaikučiai išvyksta ir nuo kitų metų beliks tik 15 vaikų. Aplink tiek visur taupo, tad pagalvojau. Ar gali taip būti, kad mano klasę, dėl mažo vaikų skaičius panaikins ir išdalins vaikus į kitas pirmokų klases?  g.gif Nuraminkite mane  doh.gif

O kiek vaikų kitose klasėse? Juk pradinėse nustatytas vaikų skaičius klasėse ar ne 24? Ar tilptų tavo vaikai kitose klasėse, neviršijant 24-25 vaikų?
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2016 03 30, 17:23)
Laba  4u.gif
Nusiunčiau į muzikinį paštą. Bet ši dainelė yra 1klasės Vieversyje  smile.gif

Mergikės, kuri turite Lapinskienės knygą "Vaivorykštė" ? Radau mūsų muzikiniame pašte, bet stringa fonogramos kažko  verysad.gif  O taip reikia dainelės "Koncertas" fonogramos  verysad.gif

Ačiū labai. 4u.gif ,,Vieversio" neturim... verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2016 04 02, 21:02)
O kiek vaikų kitose klasėse? Juk pradinėse nustatytas vaikų skaičius klasėse ar ne 24? Ar tilptų tavo vaikai kitose klasėse, neviršijant 24-25 vaikų?

Kitose klasėse skirtingai. Tarp 20-23. Įstatymas įstatymui nelygus smile.gif Kitais metais ateina daug pirmokėlių, bet savivaldybė jau perspėjo, kad neleis daryti 4 komplektų, o darys 3 dideles klases. Vienoje klasėje bus apie 28 vaikus. g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kaip diena, taip naujiena smile.gif
Nieko nebesuprantu dėl antrokų...Kaip tai nerašo diktanto-RAŠO. Mums jau patvirtino dienas kas kada vyks, tik neaišku kaip reikės visą tai vykdyti, instrukcijų kaip ir nėra. O iš kur tokia informacija , kad nerašo?????
Papildyta:
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 04 02, 22:07)
Kitose klasėse skirtingai. Tarp 20-23. Įstatymas įstatymui nelygus smile.gif Kitais metais ateina daug pirmokėlių, bet savivaldybė jau perspėjo, kad neleis daryti 4 komplektų, o darys 3 dideles klases. Vienoje klasėje bus apie 28 vaikus.  g.gif

Kaip suprantu max 25 vaikai klasėje ir ne daugiau, o tai reiškia per 3 klases ne daugiau 75, o jei yra keturios klasės ir turėsit 100 ir daugiau, negali būti nei kalbos apie 3 klases. Pakovokit, juk yra juodu ant balto parašyta dokumente, o jo laikytis privaloma, kreipkitės į ministeriją dėl savivaldybės savivalės.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2016 03 30, 18:13)
Išsiunčiau į muzikinį paštą smile.gif

Ačiū 4u.gif bigsmile.gif

Laba,
mano asmeninė panelė antrokė. Ojoj...bet kažkodėl kaip mama visai nepergyvenu. Jei būčiau jos mokytoja, turbūt jausčiausi kitaip biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Mes kimbame po dviejų savaičių mokinių atostogų į darbą. Bet esu gerai nusiteikusi, pailsėjusi ir po turiningos kelionės užsienyje. Tiesiog pasiėmiau atostogų sąskaita ir leidau sau pailsėti. Tikrai nuotaika darbui visiškai kitokia. Sėkmės visoms darbuose. Kibsime į švenčių ruošimą.
Atsakyti
QUOTE(nonele @ 2016 04 03, 18:06)
Sveikos,
Nieko nebesuprantu dėl antrokų...Kaip tai nerašo diktanto-RAŠO. Mums jau patvirtino dienas kas kada vyks, tik neaišku kaip reikės visą tai vykdyti, instrukcijų kaip ir nėra. O iš kur tokia informacija , kad nerašo?????
Papildyta:
Kaip suprantu max 25 vaikai klasėje ir ne daugiau, o tai reiškia per 3 klases ne daugiau 75, o jei yra keturios klasės ir turėsit 100 ir daugiau, negali būti nei kalbos apie 3 klases. Pakovokit, juk yra juodu ant balto parašyta dokumente, o jo laikytis privaloma, kreipkitės į ministeriją dėl savivaldybės savivalės.

Pas mus ir dabar išeina 3 ketvirtokų klasės po 27 vaikus, o ateina dar daugiau pirmokų, tad bus po 28 vaikus. Jeigu ne daugiau. Klasėse net suolų neužtenka, bet kam tai įdomu. Visi gi taupo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nonele @ 2016 04 03, 19:06)
Sveikos,
Papildyta:

Mums pasakyta, kad paliko skaitymą, gramatikos sąs. ir rašinėlį. Ir jeigu pasižiūrėsi pagal datas tai tikrai nėra nurodytas diktantas (Diagnostinis skaitymo testas, Diagnostinis rašymo testas. 1 dalis t.y. gramatikos sąs. ir Diagnostinis rašymo testas. 2 dalis (teksto kūrimas) mirksiukas.gif Aišku kad geriau diktantas nei rašinelis
Atsakyti
Sveikos darbštuolės, gal kuri dirbat su a. Blockuvienė, N. Venskuvienė ,,Lietuvių kalbos teksto suvokimo testai pagal standartizuotą lietuvių kalbos programą" 4 klasei? Ten nurodytą, kad vertinimo instrukcija yra ,,Baltų lankų" internetiniame puslapyje, niekaip negaliu rasti ir pati vargstu. Gal galite pagelbėti? Dėkinga būsiu per amžius biggrin.gif
Atsakyti