Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 58 tema

QUOTE(Bebras2014 @ 2016 03 24, 14:45)
Sveikutės  4u.gif Ar yra mūsų ratelyje tokių kolegių, kurios mokykloje turi prailgintą dienos grupę ir dirba su individualia veikla?  g.gif

Sveikutės. Jau senokai buvau prisijungusi, vis nėra laiko, blush2.gif su ketvirtokais labai daug darbo. Pas mus mokykloje yra po pamokinė grupė. Kas dirba su ketvirtokais, gal turite minčių dėl išleistuvių, kur galima būtų išvažiuoti?
Vakar buvau konferencijoje, pasakojo apie e pratybas. Man patiko, tik gaila, kad yra tik 3 ir 4 klasėm.
Atsakyti
Pagaliau gavom laisvą dieną thumbup.gif
Reiks pradėt ruoštis šventėms. Nors šias dienas skirti sau, šeimai, nes nuo kitos savaitės vėl darbų laukia...
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2016 03 25, 09:02)
Reiks pradėt ruoštis šventėms. Nors šias dienas skirti sau, šeimai, nes nuo kitos savaitės vėl darbų laukia...

Ir mums davė laisvadienį 4u.gif Ta proga, einu į grožio saloną pasipuošti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal turit kokią gražią dainelę mamai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2016 03 25, 10:02)

Sveiki,

O mums nedavė laisvos dienos... :-( Tik paskui pasakė, kad šiandien galime valanda trumpiau.... Tad grįžusi pradėjau tvarkytis... norisi langus nusivalyti...
Papildyta:
QUOTE(R.@usra @ 2016 03 23, 00:25)
4u.gif Galima pasiimti gidą ir po visą Telšių miestą pavedžios su visomis legendomis, pasakojimais. O jei patiems lankyti, tai: Alkos muziejus, Telšių katedra, žemaitijos kaimo ekspozicija, Japoniška sodyba , Rainių miškelis ir kančios koplyčia , pats miestas su Masčio ežero pakrantėmis labai gražus.

Ačiū už pasiūlytą maršrutą! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 03 25, 10:26)
Ta proga, einu į grožio saloną pasipuošti  thumbup.gif  thumbup.gif

Šaunuolė👌Puikus pasirinkimas
Papildyta:
QUOTE(liepsnele2 @ 2016 03 25, 17:56)
Sveiki,
norisi langus nusivalyti...

Keisti norai😚 Aš kiek įmanoma ilgiau nuo tokių susilaikau8-}
Aš einu į draugės gimtadienį @):-
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2016 03 25, 17:04)
Šaunuolė👌Puikus pasirinkimas
Papildyta:

Keisti norai😚 Aš kiek įmanoma ilgiau nuo tokių susilaikau8-}
Aš einu į draugės gimtadienį @):-

Plaukučiai nudažyti, nagučiai nulakuoti wub.gif thumbup.gif O langai palauks thumbup.gif Dar nedrįstu lipti jų valyti... g.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2016 03 25, 12:24)
Gal turit kokią gražią dainelę mamai? mirksiukas.gif

https://www.youtube....h?v=aBC6ixsPuv8

Su 4kl mokinukais, dainavom šią dainą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 03 25, 18:54)

https://www.youtube....h?v=aBC6ixsPuv8

Su 4kl mokinukais, dainavom šią dainą  4u.gif

Labai graži ši, bet kad nepatogi vaikams. Arba per aukštai , arba per žemai. unsure.gif Ir visos vyriškos dainos taip... Ypač sunkiai randu ketvirtokams dainų apie mamas. Su pirmokais dainuojame "Ant ištiestų delniukų", su antrokais "Mano mama", su trečiokais "Mėlyna daina" smile.gif

Sveikutės,
Su beprabėgančiomis šventėmis 4u.gif
Ačiū, kas siuntėtė lentelę apie individualios pažangos fiksavimą. 4u.gif Dalinuos ir siunčiu aš saviškę. Dar nenusprendėm galutinai, bet greičiausiai tokią paliksime.
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2016 03 28, 17:32)
Labai graži ši, bet kad nepatogi vaikams. Arba per aukštai , arba per žemai.  unsure.gif  Ir visos vyriškos dainos taip... Ypač sunkiai randu ketvirtokams dainų apie mamas. Su pirmokais dainuojame "Ant ištiestų delniukų", su antrokais "Mano mama", su trečiokais "Mėlyna daina"  smile.gif

Sveikutės,
Su beprabėgančiomis šventėmis  4u.gif
Ačiū, kas siuntėtė lentelę apie individualios pažangos fiksavimą.  4u.gif  Dalinuos ir siunčiu  aš saviškę. Dar nenusprendėm galutinai, bet greičiausiai tokią paliksime.

Mums irgi buvo per sunku dainuoti, tai išsisukom kitaip - suvaidinome tą dainą smile.gif vaikai dainavo ant viršaus ir dainuodami piešė savo mamos portretą... dainos metu, vaikai vaikščiojo po sceną, vienas kitam patarinėjo, padėjo ir pabaigoje visi atsuko ir parodė mamų nupieštus portretus... smile.gif Žinoma, tai buvo tik vaidyba, mamų portretai jau buvo nupiešti anksčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2016 03 28, 18:32)
Labai graži ši, bet kad nepatogi vaikams. Arba per aukštai , arba per žemai.  unsure.gif  Ir visos vyriškos dainos taip... Ypač sunkiai randu ketvirtokams dainų apie mamas. Su pirmokais dainuojame "Ant ištiestų delniukų", su antrokais "Mano mama", su trečiokais "Mėlyna daina"  smile.gif

Gal galit tą dainelę ,,Ant ištiestų delniukų" atsiųst? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2016 03 28, 21:10)
Gal galit tą dainelę ,,Ant ištiestų delniukų" atsiųst?  ax.gif

Laba 4u.gif
Nusiunčiau į muzikinį paštą. Bet ši dainelė yra 1klasės Vieversyje smile.gif

Mergikės, kuri turite Lapinskienės knygą "Vaivorykštė" ? Radau mūsų muzikiniame pašte, bet stringa fonogramos kažko verysad.gif O taip reikia dainelės "Koncertas" fonogramos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2016 03 30, 17:23)
Laba  4u.gif
Nusiunčiau į muzikinį paštą. Bet ši dainelė yra 1klasės Vieversyje  smile.gif

Mergikės, kuri turite Lapinskienės knygą "Vaivorykštė" ? Radau mūsų muzikiniame pašte, bet stringa fonogramos kažko  verysad.gif  O taip reikia dainelės "Koncertas" fonogramos  verysad.gif

Išsiunčiau į muzikinį paštą smile.gif
Atsakyti